Şimdi Ara

Casper NIRVANA 2.53 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB 15.4' CPM-T940-4K15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün Özellikleri:

• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
    - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T9400
    - İşlemci hızı 2.53 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB
    - Intel® PM45 Chipset
    - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
    • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    • 320 GB SATA Harddisk
    • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    • 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
    • 2.0MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
    • Li-ION smart battery
    • 1 aylık Turkcell 1 GB internet paketi hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoS -- 25 Eylül 2008; 16:06:54 >

• Arkadaşlar bu teknoloji canavarını alan varsa lütfen yorumları ve testleri en kısa zamanda bekliyorum.

Emin olun bi çok kişiye fikir vermiş olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoS

Arkadaşlar bu teknoloji canavarını alan varsa lütfen yorumları ve testleri en kısa zamanda bekliyorum.

Emin olun bi çok kişiye fikir vermiş olacaksınız.
    Ürün Özellikleri

Genel Özellikler
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Türü Notebook
    Ailesi Nirvana
    Serisi CPM
    Modeli T940
    Belirleyicisi 4K15
    Anakart
    Yonga Takımı (Chipset) Intel® PM45 Chipset
    İşlemci (CPU)
    İşlemci Markası Intel®
    İşlemci Teknolojisi Centrino® 2 Mobile Technology
    İşlemci Core™2 Duo
    İşlemci Model Numarası T9400
    İşlemci Hızı 2.53 GHz
    FSB (MHz) 1066
    İşlemci Önbellek (L2) 6 MB
    Bellek (RAM)
    RAM (MB) 4096
    Slot Türü DDR2
    RAM Hızı (MHz) 800
    Harddisk (HDD)
    Disk Kapasitesi (GB) 320
    Form Faktör 2.5"
    HDD Tipi SATA
    Ekran
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Formatı 16:9
    Ekran Tipi WXGA TFT (Parlak Ekran)
    Maksimum Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800 piksel
    Ekran Kartı (VGA)
    Ekran Kartı (Grafik Yongası) Nvidia GeForce 9600GS
    Ekran Kartı Üzerindeki Bellek (MB) 512
    Paylaşımlı / Paylaşımsız Turbo Cache
    Ekran Kartı Maksimum Bellek (MB) 1024
    Kamera
    Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 2,0 MP
    Sürücüler
    Optik Sürücü (CD/DVD/W/RW) DVD-RW Dual
    Yerleşim Dahili
    DVD Yazma Evet
    DVD Okuma Evet
    CD Yazma Evet
    CD Okuma Evet
    Ses
    Ses Kartı High Definition Audio
    Klavye & Mouse
    Klavye Q Türkçe
    Mouse Touchpad
    İletişim
    Bluetooth™ Var
    Kablosuz LAN Var
    Kablosuz LAN Chipset Intel Pro-Wireless 5100
    Portlar
    USB 2 x USB 2.0
    DVI-D Portu Var
    Kart Türleri MS/MS PRO/ MMC/ SD
    Yazılımlar
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows Vista®
    Versiyon 1 Home Premium
    Türkçe Evet
    Güç
    Pil Türü Li-Ion

• quote:

Orijinalden alıntı: number7

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: number7

ekran kartı paylaşımlı tavsiye etmem.performans düşüklüğü yaşarsın.yani işlemciden ve ramden yiyecektir haberin olsun.2.53 ghz işlemciden ve 4 gb ramden tam performans bekleme.

ram destegi olması iyi birşeydir. sanki berbat oyun program hayatta kaldırmaz gibi etraftan duyduklarınızı yazmayın buraya ciddiye alanlar olabilir. ne diceksin 9600 gt mi almalılar? o da ek olarak ram den takviye yapabilliyor. 9600 gs nin de aynı gt gibi 512 mb kendi özel ram i var ayrıca sistem raminden alıyor ki gerek kalacağını sanmıyorum.

ayrıca 2.53 ghz lik işlemciden nasıl performans bekleme? şu an piyasada bulabileceğin en sağlam işlemci oluyor kendisi-alienware seviyesi hariç-.
    ve 4 gb ram 800 mhz şu anda kullanılan 667 liklerden çok daha iyi ddr3 değil ama kaç tane ddr3 ram kullanan notebook var acaba?

etraftan ve genellikle anneleriniz günlerinden duyduklarınızı yıllardır bu işlerle uğraşıyormuş gibi yazmayın buraya araştırın önce bi zahmet. o herşeye bok atmanın dayanılmaz zevkini tadamadım ama olsun siz iyi beceriyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: stjimmy

quote:

ekran kartı paylaşımlı tavsiye etmem.performans düşüklüğü yaşarsın.yani işlemciden ve ramden yiyecektir haberin olsun.2.53 ghz işlemciden ve 4 gb ramden tam performans bekleme.

ram destegi olması iyi birşeydir. sanki berbat oyun program hayatta kaldırmaz gibi etraftan duyduklarınızı yazmayın buraya ciddiye alanlar olabilir. ne diceksin 9600 gt mi almalılar? o da ek olarak ram den takviye yapabilliyor. 9600 gs nin de aynı gt gibi 512 mb kendi özel ram i var ayrıca sistem raminden alıyor ki gerek kalacağını sanmıyorum.

ayrıca 2.53 ghz lik işlemciden nasıl performans bekleme? şu an piyasada bulabileceğin en sağlam işlemci oluyor kendisi-alienware seviyesi hariç-.
    ve 4 gb ram 800 mhz şu anda kullanılan 667 liklerden çok daha iyi ddr3 değil ama kaç tane ddr3 ram kullanan notebook var acaba?

etraftan ve genellikle anneleriniz günlerinden duyduklarınızı yıllardır bu işlerle uğraşıyormuş gibi yazmayın buraya araştırın önce bi zahmet. o herşeye bok atmanın dayanılmaz zevkini tadamadım ama olsun siz iyi beceriyorsunuz..

Alıntıları Göster
    ayrıca bu konunun daha geniş bir şekilde incelenmiş hali var şurdan buyurun : bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_26533744/tm.htm

• quote:

ayrıca bu konunun daha geniş bir şekilde incelenmiş hali var şurdan buyurun : bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_26533744/tm.htm

Alıntıları Göster
    ya Leos sabahtan beri 20tane pm attın herşeyi sordun..konu açıcam dedin açmanı gerektircek bişi yok dedim ama iyi yapmışın aferin yaa

son kez diyorum! Al pişman olmazsın! Bu parayada bundan iyisi YOKKK

• quote:

Orijinalden alıntı: number7

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Kardeşim ekran kartı "NVideo 9600GS 512"" yerleşik (max:1024). RAmden ne kadar yiyebilir anlamış değilim....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

ya Leos sabahtan beri 20tane pm attın herşeyi sordun..konu açıcam dedin açmanı gerektircek bişi yok dedim ama iyi yapmışın aferin yaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Hocam konuyu alanlar yazsın diye açtım. Yeni alacaklara da örnek olur diye. Hem bi sorun çıkarsa birlikten güç doğar kanaatindeyim. Burada ortak çözüm yolları arayabiliriz hep beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoS -- 26 Eylül 2008; 14:34:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stjimmy

ayrıca bu konunun daha geniş bir şekilde incelenmiş hali var şurdan buyurun

Hocam o topic genel olarak Casper kullanıcılarına hitap ediyor. Fakat ben bu topici bir özelleme yaparak T940 serisi için açtım. Lütfen konuyu boşa açılmış gibi göstermeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoS -- 26 Eylül 2008; 16:22:51 >

• quote:

quote:

ayrıca bu konunun daha geniş bir şekilde incelenmiş hali var şurdan buyurun

Hocam o topic genel olarak Casper kullanıcılarına hitap ediyor. Fakat ben bu topici bir özelleme yaparak T940 serisi için açtım. Lütfen konuyu boşa açılmış gibi göstermeyelim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LeoS

quote:

Casper İçin Ayrı bi Alt başlık Olmadığı İçin YENİ SERİ nin herşeyini ana konuda paylaşıyoruz

Her model kodu için ayrı konu açarsak forum çöplüğe döner!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeoS

quote:

Casper İçin Ayrı bi Alt başlık Olmadığı İçin YENİ SERİ nin herşeyini ana konuda paylaşıyoruz

Her model kodu için ayrı konu açarsak forum çöplüğe döner!

Alıntıları Göster
    Hayır ben buna katılmıyorum. Çünkü daha önce ben de eski topice yazıyordum ancak ürünler birbiri içine geçtiğinden kimin hangi üründen bahsettiğini anlamak inan çok güç oluyordu. Ben bu ürünün bütün test sonuçlarının burada yayınlanması taraftarıyım Ve bu ürüne has problemleri de ( Yazılımsal olsun donanımsal olsun) burada çözüme kavuşturma taraftarıyım. Yorum yazmak zorunlu değil isteyen yazar isteyen sadece bakıp geçer.

• quote:

Hayır ben buna katılmıyorum. Çünkü daha önce ben de eski topice yazıyordum ancak ürünler birbiri içine geçtiğinden kimin hangi üründen bahsettiğini anlamak inan çok güç oluyordu. Ben bu ürünün bütün test sonuçlarının burada yayınlanması taraftarıyım Ve bu ürüne has problemleri de ( Yazılımsal olsun donanımsal olsun) burada çözüme kavuşturma taraftarıyım. Yorum yazmak zorunlu değil isteyen yazar isteyen sadece bakıp geçer.

Alıntıları Göster
    ben bu modelı almayı dusunuyorum ve bu topıcın yararlı oldugunu dusunuyorum. toshibanın bolumunde her model ıcın ayrı bı topıc var neredeyse. garibim casper ıcın 1 tane fazla topıc acılmıs dıe kapatılması mantıksız. Ki fazla degıl gereklı bence bu topic

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

ben bu modelı almayı dusunuyorum ve bu topıcın yararlı oldugunu dusunuyorum. toshibanın bolumunde her model ıcın ayrı bı topıc var neredeyse. garibim casper ıcın 1 tane fazla topıc acılmıs dıe kapatılması mantıksız. Ki fazla degıl gereklı bence bu topic

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

Çok sağol hocam. Benim anlamadığım Asus kullanıcıları tamamen kenetlenmişler ürünü inceliyorlar (M51VA) Bizse burada ne tartışıyoruz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

Çok sağol hocam. Benim anlamadığım Asus kullanıcıları tamamen kenetlenmişler ürünü inceliyorlar (M51VA) Bizse burada ne tartışıyoruz

Alıntıları Göster
    Sorun yeni konu açmanda değil...

Yöneticilere Pm attım Casper gibi Türkiye nin yüz akı bi firmanında alt başlığını açın diye ama cevap bile atmadılar

Neyse size tek diyceğim alın kurtulun

Tüm özellikleri belli..oyun performansı yüksek.bi sorunu yok fiyatıda uygun..Daha ne olsun

• quote:

Sorun yeni konu açmanda değil...

Yöneticilere Pm attım Casper gibi Türkiye nin yüz akı bi firmanında alt başlığını açın diye ama cevap bile atmadılar

Neyse size tek diyceğim alın kurtulun

Tüm özellikleri belli..oyun performansı yüksek.bi sorunu yok fiyatıda uygun..Daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Evet bu hakikaten büyük bir sorun Vestelin bile topici varken Casperin olmaması şaşırtıcı. Size hak veriyorum

• quote:

Evet bu hakikaten büyük bir sorun Vestelin bile topici varken Casperin olmaması şaşırtıcı. Size hak veriyorum

Alıntıları Göster
    ekran kartının gpu-z görüntüsünü koyabilir misiniz?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaL

ekran kartının gpu-z görüntüsünü koyabilir misiniz?
    teşekkürler

Alıntıları Göster

ayrıca diğer test sonuçları :

3DmarkS06 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agekopat -- 27 Eylül 2008; 15:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agekopat

ayrıca diğer test sonuçları :

3DmarkS06 :

Alıntıları Göster
    Hocam test sonuçları için çok sağol... Bi de eğer biliyorsan ekran kartıyla ana kartı yapan firmaları yazarsan iyi olur.(MSI, Winfast, Biostar....)

• quote:

Hocam test sonuçları için çok sağol... Bi de eğer biliyorsan ekran kartıyla ana kartı yapan firmaları yazarsan iyi olur.(MSI, Winfast, Biostar....)

Alıntıları Göster
    ya crysiste habgı ayarlarda oynarız onu solesenız cok ıyı olur veya cod4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

ya crysiste habgı ayarlarda oynarız onu solesenız cok ıyı olur veya cod4

Alıntıları Göster
    Özelliklerine göre fiyatı çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.