Şimdi Ara

Casper Intel Core i5-2410M İşlemci 2.30 GHZ 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ElektroWorld den bugün Casper marka laptop aldım.

Intel Core i5-2410M İşlemci 2.30 GHZ
    (Turbo Boost ile 2.90 GHZ)
    8 GB DDR3 RAM
    500 GB SATA HDD
    1024 NB Geforce GT540M Ekran Kartı Optimus ekran kartı
    15.6 " WXGA 1366x768 HD LED Ekran
    Windows 7 Home Basic
    Bu laptopla ilgili hiçbiryerde bilgi bulamıyorum casper kendi sitesinde bile bu laptop yok tasarım olarak diğer nirvanalar gibi değil hoparlör kısmı altta ve mat bir tuş takım seti var tuşlarıda çin malı ucuz bir yazı sitili ile yazılmış. Bu laptop un Yan sanayi olabiliceğinden şüpelenmeye başladım. Laptop fiyatı 1299TL 200TL de +1 sene Garanti yaptırdım ama hiçbir bilgi yok internette lütfen bu laptopla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olsun.

• araştırmadan etmeden neden gidip pat diye aldın ki bu cihazı sende? millet notebook alacağı zaman buradan defalarca birbiriyle paslaşıyor, yazışıyor, performans değerlerini ve diğer tüm şeyleri olumlu olumsuz konuşuyor, ona göre kafasında bir fikir beliriyor..

sanırım sen, gezerken bir anda bu makinayı gördün, fiyatta cazip geldi ve aldın.. yanlış mıyım?

neyse.. öncelikle makinan hayırlı olsun dostum üzerindeki ikinci nesil i5 işlemci, 8 gb ddr3 ramiyle, 540m grafik kartıyla günümüz için gereken hemen hemen tüm multimedya uygulamalarını ve performans isteyen programları çalıştırabilirsin bu makinayla.. özellik bakımından oldukça yeterli olduğunu söyleyebilirim.. lakin sen ne amaçla kullanacaksın bilemem tabi.. i7 tercih etmediğine göre, notebook ile çok detaylı oyunlar oynamayacağını düşünmekteyim.. i3 ile ilk nesil i5 ler arasında çok fazla bir fark yok ama bu yeni nesiller i3 lere göre daha öndeler..

casper diye kafanda negatiflik oluşmasın.. sorun yaşayacağını sanmıyorum.. içine sinerek aldıysan sorun yok zaten.. güle güle kullan

• konuyla alakası yok özür dilerim ama bende Casper Nirvana CN.BMQ2630A almayı düşünüyorum ama forumları okuyorum casper ile ilgili çok şikayet gördüm ayrıntılı bilginiz veya casper deneyiminiz varsa yardımcı olabilirmisiniz

Casper Nirvana CN.BMQ2630A

İşlemci Üreticisi Intel®
    İşlemci Modeli Core™ i7
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Hızı 2 GHz
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış İşlemci hızı 2 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.9 GHz., 6MB Intel® Akıllı Bellek
    Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi 640 GB
    Disk Dönüş Hızı 5400 rpm
    Ekran Boyutu 15,6"
    Ekran Kartı Belleği 2 GB
    Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 px
    Ekran Kartı 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT540M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium
    Ağırlık 2,50 kg
    Ön Bellek (L2 Cache) 6 MB
    Veri yolu Hızı 1066 MHz

1618,96 TL KDV dahil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.