Bildirim
İntel Core i5 Kaç Çekirdekli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
i3 çift çekirdek
i5 dört çekirdek
i7 dört çekirdek(4'ü sanal toplam 8çekirdek)
bazen pcler kafayı yıyebılıyor arkadasımda xp kurulu ama perfeck denılen yamalılardan pentıum 4 3,00GHz işlmciyi aygıt yonetıcısınde de görev yonetıcısındede çift çekirdek gosterıyor acaba ben mı cahıl kaldım p4lerin çift cekırdegı mı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 5 Şubat 2011; 11:44:22 > -
valla kardeş p4 3.00 serisi bütün sistemlerde aygıt yöneticisinde çift gösteriyor ama tek çekirdek. -
-
yukarıda kı tabloyu acıklayım bari
i7-900: ve i7-800 4 çekirdek (4de sanal toplam 8)
i5-700: 4 çekirdek
i5-tbd : 2 çekirdek (2de sanal toplam 4)
i3 :2 çekirdek (2de sanal toplam 4) -
i5-7xx serisi 4 çekirdek geri kalan i5 serisi 2 çekirdek 4 thread'dir. -
demek 4 çekirdek benimki vay anasını ben 2 biliyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: tassa
demek 4 çekirdek benimki vay anasını ben 2 biliyordum
-
bunları bildiğim iyi oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
i3 çift çekirdek
i5 dört çekirdek
i7 dört çekirdek(4'ü sanal toplam 8çekirdek)
bazen pcler kafayı yıyebılıyor arkadasımda xp kurulu ama perfeck denılen yamalılardan pentıum 4 3,00GHz işlmciyi aygıt yonetıcısınde de görev yonetıcısındede çift çekirdek gosterıyor acaba ben mı cahıl kaldım p4lerin çift cekırdegı mı var
P4 ün biri gerçek diğerinin HT olması lazım. -
Notebooklarada i5 2 cekirdek Masa ustu pc lerde 4 cekirdektir hatta bazi i7 notebooklar bile 2 cekirdek -
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
Notebooklarada i5 2 cekirdek Masa ustu pc lerde 4 cekirdektir hatta bazi i7 notebooklar bile 2 cekirdek
i7'nin 2 cekirdegide oldugunu bilmiyordum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X