Şimdi Ara

casper nirvana cgu.2830-4l05b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Almışsınız almadan sorabilirdiniz? Normal kullnım için yapılmış bir makine iş görür oyun düşünürseniz oyun makinesi deği harici ekran kartı bulunmamakta dediğim gibi normal kullnım için.Sıkıntı çıkarması konusunda soruyorsanız casper bu konuda biraz adı çıkmış bir makine inşallah sorun çıkarmadan kullanırsınız.
  • Pes 13 açar mı bu makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ufakta olsa harici ekran kartlı bir makine alın,bu oyun makinesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ufakta olsa harici ekran kartlı bir makine alın,bu oyun makinesi değil

Valla hocam bi pes 13 oynamak için alcam da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd graphics o kadar güçlü değil ama bir hd4000-hd5000 gibi intelin dahili kartları olsa tamam derdim çünkü oynayan arkadaşlarım var.Hd grafik kartının her nesil işlemci ailesine göre geliştirilmiş şekli mevcut.Bunda intel celeron 2830 işlemci var haswell mimarisinin çipsetine uyumludur.Burada ekran kartının hangi oyunda ortalama hangi ayarlarda verdiği performansı gösteren çizelgeler var gör kendin karar ver,berbat bir performansı olduğunu görürsün.http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Haswell.93341.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Hd graphics o kadar güçlü değil ama bir hd4000-hd5000 gibi intelin dahili kartları olsa tamam derdim çünkü oynayan arkadaşlarım var.Hd grafik kartının her nesil işlemci ailesine göre geliştirilmiş şekli mevcut.Bunda intel celeron 2830 işlemci var haswell mimarisinin çipsetine uyumludur.Burada ekran kartının hangi oyunda ortalama hangi ayarlarda verdiği performansı gösteren çizelgeler var gör kendin karar ver,berbat bir performansı olduğunu görürsün.http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Haswell.93341.0.html

Siz kullanıyor musunuz bu makineyi şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana N410
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanmıyorum ama bu ekran kartı bulunan makineler kullandım ve oyun açısından kullanan arkadaşları gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.