Şimdi Ara

Casper Nirvana CSD.4712-8T45A-S oyun performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Casper Nirvana CSD.4712-8T45A-S oyun performansını sorucaktım
    link=
    http://www.casperstore.net/?urun-4084-casper-nirvana-csd-4712-8t45a-s

• Ben de GT 840M kullandığı için bu seriden bir model arayışındayım bu ara.
    Eski olumsuz yorum kalabalığından yeni serilerden çok inceleme mevcut değil.
    Gözümü karartıp bir tane patlatsam mı diyorum :)

Lenovo Z580 var bende, ama iş bilgisayarı, yakın vakitte teslim edeceğim.
    Bi grundig netbook'um var sadece...
  • bende işlemci,ekran kartı metal kasa olması ve uygun fiyatı için csd serisi almayı düşünüyorum ama pek kullanan yok galiba.

çok yerde kullanan kişiler bilgi verirse diye yazdım ama geri dönüş olmadı.çok kararsız kaldım.ısınma,fan sesi ve oyun performansı nasıl merak ediyorum.
  • Bende bu ürünü gözüme kestirdim. Isınma konusunda yardım bekliyorum :)
  • Gt840 m kartlı laptop var bende de inanın beni son derece şaşırtıyor oyun performans ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

bende işlemci,ekran kartı metal kasa olması ve uygun fiyatı için csd serisi almayı düşünüyorum ama pek kullanan yok galiba.

çok yerde kullanan kişiler bilgi verirse diye yazdım ama geri dönüş olmadı.çok kararsız kaldım.ısınma,fan sesi ve oyun performansı nasıl merak ediyorum.

Bende cry modeli var i7 gt 745m 16g ram olan model 1,5 yıldır klavyesi dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım ne ısınma ne performans anlamında çok seri ve oyun performansı çok tatminkar.. klavyeyi de zamanında bf4 falan oynarken ben cortlatmis olabilirim dip not olarak belirteyim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler bende Casper Nirvana CN.BMY4712A modelini aldım 3 ay önce aldım ilk ay kasanın ekran kartı sıkıntılı çıktı bir anda ekran gri çizgiler meydana geldi. Laptopu garantiye gönderdim şaşırtıcı şekilde 10 gün içerisinde kutusu açılmamış yeni laptop verdiler. Şu an 2 aydır aktif şekilde kullanıyorum. League of Legends olsun star wars battlefront olsun günde ortalama 4 saat oyun oynuyorum ısınma 45 dereceye çıkıyor sadece lol da 197 fps star wars battle frontta 60+ fps alıyorum şu an için kronik bir soruna rastlamadım. Merak ettiğiniz var ise özelden mesaj atabilirsiniz. (laptobu bimeksten aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoki -- 22 Aralık 2015; 21:25:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.