Şimdi Ara

CASPER NIRVANA CN-TKP8700A NOTEBOOK Sorunnn <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Ben CASPER NIRVANA CN-TKP8700A Bu Modelini Aldim

Fiyat olarak 1.600 idi ama 100 ytL de hediye cekiyo weriyorlar 1500 geliyor özelliklik olarak

Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi
    İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 3MB L2 1066 MHz FSB
    Bellek : 4 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 512 MB (Max 1 GB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : NIRVANA CN-TKP8700A
    Ekran Özelliği : WXGA TFT
    Grafik Tipi : Nvidia Geforce 9600GS
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 320 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Windows Vista Home Premium

Sorunum Arkadaşlar Ekran Kartimi Degiştire Bilir miyim ? 1 Gb paylaşimsiz nvidia taktirmayi düşünüyorum

Yardimlarini bekliyorum yardim lutfen..

Lpetop Yok İyi ekran karti biraz sorun olabiliyo.

• Laptoplarda ekran kartlarını değiştiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 13 Ağustos 2009; 2:12:06 >
  • Yandik Desene

Tşk Ederim Dostum Buna Xp Kursam sorun olur mu garanti dişi fln kalmasi gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Laptoplarda ekran kartlarını değiştiremezsin.

Yavaş at da civcivler yesin. MXM slotu olan laptoplarda ekran kartları değiştirilebilir. 9600 gs de mxm II yapısında bir ekran kartı . Bu nedenle 9600 gt 4650 gibi kartlarla değişim yapılabilir.

XP soruna gelince istediğin işletim sistemini kurabilirsin .Garanti buna karışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 13 Ağustos 2009; 10:30:39 >
  • WaLLa Korkmustum o Ekran Karti Mevzusunda Allah Rası Olsun Süpersin Peki Bana 1 Gb Ekran Karti Paylaşimsiz Benim Leptopa Olcak Hangisi olabilir bide kac parayi bulur tahmin yardim bekliyorum..

Büyüksün KArdeş
  • 300 350 liraya patlar ama nerden bulacaksın ekran kartını o da bir problem tabi ki ...
  • İmkansız değil elbette değişim yapılabiliyor ama hem istediğin kartı bulmak zor hem işlem zor o yüzden uğraşmak yersiz, bence..
  • Hımm Tmm : ( Cok güzel leptopta ekran karti 1 gb paylaşimsiz olsa bide perfecf olcak ama işte yapiyorlar onuda yapin
  • Kardes senin pc nin bi üst modelinde var o 1 gb paylasımsız ekran kartı p8800 allah nasip ederse almayı düsünüyorum :))
  • ben bulamadım casper mi :) Link wersene bi 2 ci leptopmu alcam 15 güne kadar :)
  • Burda siteden kaynaklanan bi yanlışlıkmı var yoksa %100 yerli firmayız diye reklamlarda atıp tutan casper değilmi ?

''Menşei : İthal''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 14 Ağustos 2009; 18:22:59 >
  • @gokhanstar
    Malesef Turk diye bildigimiz hicbir notebook firmasi %100 Turk yapimi degil. Clevo yada Compal gibi Tayvan kokenli notebooklar icin anakart ve kasa ureten bir firmanin urunlerini kullanip uzerindeki etiketi degistiriyorlar. Bunu yapan firmalar olarak basta Monster, Casper, Datron olmakla beraber HP ve Asus un bazi modelleride bu firmalardaki anakart ve kasalari kullaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

@gokhanstar
    Malesef Turk diye bildigimiz hicbir notebook firmasi %100 Turk yapimi degil. Clevo yada Compal gibi Tayvan kokenli notebooklar icin anakart ve kasa ureten bir firmanin urunlerini kullanip uzerindeki etiketi degistiriyorlar. Bunu yapan firmalar olarak basta Monster, Casper, Datron olmakla beraber HP ve Asus un bazi modelleride bu firmalardaki anakart ve kasalari kullaniyor.

• Olmaz arkadaşlar
  • Intel 4500MHD dahili ekran kartı olan bi laptop ta ekran kartı değişimi veya ilavesi yapılma şansı var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.