Şimdi Ara

Casper Nirvana CND 2410-4K35B ALDIM yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar i5 işlemcili 4 gb ram 1 gb harici ekran kartı özellikleri olan bu laptopu aldım 1-2 güne kargoyla elime geçecek. Kullananınız var mı ? Nasıl bir laptoptur ? Bu laptopta oynanabilecek en iyi oyun hangisidir ? Isınma vs. Problemleri var mıdır ? Bir de sizden dinlemek istiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

• tek bişi sööylim bak arkdaşım ben laptop almadna önce casper bok gibi berbat diyolardım inanmıyodum ama aldım elime geldi 1-2 ay kullandım basladı sorunlar casper almicaksın
  • Mesela ne gibi sorunlar hocam bahsetsen biraz bilgilensem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaysoner33 kullanıcısına yanıt
    Zaten almışsın ne gibi sorunlar çıkardığını kendin göreceksin. Casper'ı millete anlatıyoruz, söylüyoruz inanmıyorlar gidiyor alıyorlar sonuç üstteki arkadaş gibi kafalarını taşlara vuruyorlar. Senin yaşayacağın kronik sorunlar

- Menteşe problemi

- Isınma Sorunu

- Sistem yeterli gözükse bile en dandik oyunları low ayarlarda bile oynayamama

- Panelde açılma ve kırılma

- Batarya, ses kartı ve ekran kartı problemleri.

Bunlar olası değil olacak olan kronik sorunlar.
  • bak ben arkdaşın 2-3-5 maddelerde yazdıgı sorunlardfan dolayı suanda laptop servistee ve bu 2 ci d
  • bugün elime geçti alet istediğim oyunları denedim ve oynatıyor normal olarak fakat sesle ilgili bir sıkıntı var pc açılırken ses var normalde ses var ama tam bi video bir şey açınca 1 saniye sonra ses gidiyor 2+0 hoparlör takıyorum hoparlör ses veriyor ancak bilgisayarın hoparlöründe ses gidiyor ancak restart atınca ses yine geliyor. garip bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner33

bugün elime geçti alet istediğim oyunları denedim ve oynatıyor normal olarak fakat sesle ilgili bir sıkıntı var pc açılırken ses var normalde ses var ama tam bi video bir şey açınca 1 saniye sonra ses gidiyor 2+0 hoparlör takıyorum hoparlör ses veriyor ancak bilgisayarın hoparlöründe ses gidiyor ancak restart atınca ses yine geliyor. garip bir durum

Kronik casper sorunu işte. Bu konuda yüzlerce şikayet var. Biraz araştırma yaparsan görürsün ve çözümü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

quote:

Orijinalden alıntı: berkaysoner33

bugün elime geçti alet istediğim oyunları denedim ve oynatıyor normal olarak fakat sesle ilgili bir sıkıntı var pc açılırken ses var normalde ses var ama tam bi video bir şey açınca 1 saniye sonra ses gidiyor 2+0 hoparlör takıyorum hoparlör ses veriyor ancak bilgisayarın hoparlöründe ses gidiyor ancak restart atınca ses yine geliyor. garip bir durum

Kronik casper sorunu işte. Bu konuda yüzlerce şikayet var. Biraz araştırma yaparsan görürsün ve çözümü yok.

format atıp deneyeceğim zaten genelde kulaklık falan kullanıyorum bakalım nasıl olacak

• 2011 de aldigim laptop 5 senede format dahi görmedi. Adam gibi kullanınca sıkıntı olmuyor 10 saat aralıksız oyun oynadığım oldu. Belkidd bana iyisi denk geldi bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatalım belki yine bu tarz laptop alacak arkadaşlar vardır. ilk aldığım casper'da sorunlar çıktı ram vs gibi laptopu değiştirip yine casper almak durumunda kaldım fakat çok memnun kaldım yani vadettiği şeyleri gayet yaptı. ısınıp kapanma, kasa sorunu, batarya, ekran kartı vs sorunları yaşamadım yani kısacası haddini bilen zayıf bir laptop ama en basit örnekle cs go'yu düşük ayarlarda oynatıyor zaten fazlasını böyle aletlerden kimse bekleyemez (6gb ram 1 gb ekran kartı i5 460m işlemci) ama sonuç olarak 1.5 sene kullandım ve yetmemeye başladı değiştirdim. internet, basit-eski oyunlar için alacaksanız gayet alınabilir laptoplar ama çok bir şey beklememek gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.