Arkadaşlar son kerteye geldim. bu laptopu almayı düşünüyorum. 1630 tl civarında. yorumlarınızı bekliyorum. sizce işlemcisi ekran kartına göre abartılmış mı? eski bir casper kullanıcısıyım. herhangi bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. evet yorumlarınızı bekliyorum...
İşlemci : Intel Centrino 2 İşlemci Teknolojisi, Intel Core 2 Duo İşlemci T9600, İşlemci Hızı 2.80 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium Bellek : 4 GB DDR2 800 MHz FSB Harddisk : 400 GB SATA Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli Ana Kart : Intel PM45 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Bluetooth Kablosuz Ağ : Intel Pro-Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı Card Reader : Multi Card Reader, PCI-e Mini Card Ethernet : Var Ses : High definition audio, mikrofon USB Port : 2 x USB 2.0 port HDMI Port : 1X HDMI E-Sata Port : 1X eSATA Batarya : Li-ON smart battery Kamera : 2.0 MP Web Camera Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık Diğer : Windows 7ye Ücretsiz Geçiş İmkanı
Taşıma Çantası,Mouse ve NOD32 Antivirus Hediye!
Yerinde olsam bunu yerine Packard Bell in T9600 ve GT240 M e sahip modelini alırdım. GT240, 9600 GS den kat kat daha iyi.... Fiyat olarak 1600 lira civarlarında
laptop un geliştirilememesi çok kötü yav o yüzden yeniliğe kapalı oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Patriot_942
laptop un geliştirilememesi çok kötü yav o yüzden yeniliğe kapalı oluyo
Aslında geliştirilebiliyor. İşlemci , ekran kartı ,harddiski, rami değiştirilebiliyor. Ancak ekran kartını değiştirmek biraz maliyetli....
fakat Packard Bell servisine güvenebilr miyim? yani casper servisine bilgisyarı gönderdiğimde 7-9 günde her türlü gönderiyorlardı. ben çok uğraşamam servisle. ama bu bilgisayar çok daha güzel görünüyor... birde nerden bulabileceğim soru işareti. birde max. karta 10 taksit olması lazım.
Vatandan kredi kartına taksit ile alabilirsin. Servis süreçleri hakkında bilgim yok....
şu an alabileceğim yer yok gibi duruyor. vatan da fln yok. birde biraz tasarım sorunu varmış sanırım. servis garantisi olsa havada kapılacak bir bilgisayar cidden. ama şu an için güvenemem....