Şimdi Ara

Casper Nirvana CSD 15.6' Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolf kespır baya uygun fiyatlı,oteki markalara gore sahsi gorusum fiyat ve performans urunu olabilcek birçok urunu var yeterki alışcerişten anlayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Wolf kespır baya uygun fiyatlı,oteki markalara gore sahsi gorusum fiyat ve performans urunu olabilcek birçok urunu var yeterki alışcerişten anlayın...

şunu da unutma eğer oyun için alacaksan casper almayacaksın yoksa pişman olursun,ben bizzat yaşadım bunu zamanında.
  • Kombi yerine alinir

• tek eksiği casper olması diycektim ama ( çözünürlük + 3 kg ağırlık nedir abi ya)

• casper öncelikle ön yargıları kırması lazım.
    Tüm laptop kullanıcılarında aynı etkiyi yarattı.
    Makine çok ısınıyor ve sağlam değil. İşte bu yargıları göstere göstere kırması lazım.
    Örnek LG ,adamlar telefonlarına güncelleme vermediği için ön yargı oluşmuştu bunu lg g2 ile kırmayı başardılar ve lg g3 ile çok iyi bir ivme kazandılar.
    Casperin kesinlikle bu ön yargıya odaklanması lazım.

• ALIENWARE; '' tanrım sana şükürler olsun ''
    demiyorsa bu markaya bakarken bende bişi bilmiyorum :D

• televizyon reklamı gibi reklam bence donanimhaber gibi sitelerde pek sökmüyor. casper in yerinde olsam ödüllü yarışmalar düzenlerdim. kötüde olsa bedava ürünün peşinden herkes koşar. (ASUS un oyuncu bilgisayarı yarışması nerdeyse herkesin dikkatini çekti mesela) böylece ürününü insanlara daha iyi tanıtmış olurs.

• Yıl olmuş 2014 hala 1366*768 çözünürlük ayıp be,cep telefonlarında bile 1920*1080 standart oldu.Hatta 2k telefonlar bile var artık.

• dün reklamlar.... yazmıştım silinmiş dh nin rezil diktasına bakın hele

• İşlemci düşürüp ekran kartı yükseltilse dha iyi olurdu.Ayrıca işlemciyi değiştiren ekran kartınıda değiştirmek isteyecektir ekran kartının sabit olması çok kötü kaldıki normal bir kullanıcı aynı işi görecek daha ucuz bir cihaz alabilir.

• 840 740 540 abi bırakın artık şu 40 ları X60 serisi kullanın ! 2500 hatta 3000 liraya kadar içerisinde adam gibi mobil gpu olan laptop yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Crashlone

Lafa gelince Türk firmaları neden gelişmiyor dersiniz fakat bir Türk ne zaman yeni bir şey yapsa ne zaman yenilik getirse ne zaman bize yararı dokunan bir şey yapsa herzaman eleştiriyoruz sonrada Türkiye neden hep geride kalıyor diyoruz...

Bize müstehak yapmasın Casper birşey haketmiyoruz...

sorun türk firmalarının birsey yapması değil sorun türk firması adı altında insanları kandırması. bu millet de neyin ne olduğunu anlayınca uzak durdu.

• Çöp.

• 1366*728 çözünürlük nedir Allah aşkına ya, Casper aş artık bunları aş aş. Cep telefonlarında dahi 1920*1080 çözünürlük varken bu bilgisayarda 1366*768 çözünürlük nedir anlamış değilim.

• milet inadına casper düşmanlığı yapıyor arkadaşım ucuz laptobun yahnisi diceksin bozulursa ki 2 yıl garantisi var, bozulmassada benim gibi 6 yıldır ne güzel kullanıyorum dersin. bu fiyata bu donanım daha ne istiyorsunuz ??? 1.200 tlye 4.nesil i7 satıyor adamlar.
  • Laptop tamirinden anlayan bir insan olarak söylüyorum ! .. CASPER almayın . normal laptoplarda çift kalın bakır boru ile soğutma varken Casper da serçe parmak kalınlığında bakır boru bulunmakta . İnanın bana 200 300 lira daha fazlasını verin Lenovo gibi markaları alın .

• konuyla pek alakasi yok ama general mobile da yillar sonra boyle anilacak.. turk firmalarinin kaderi bu. millet uretken olmayinca firmalar da kopyacilik yapmaktan oteye gidemiyor..

• 1366x768 çözünürlüğünden ötürü şikayeti edenleri, incelemede 17" ekranlı bir bilgisayar olsa idi haklı bulur idim. Ancak 15" ekran bilgisayarda 1080p olması doğru olmaz. Aslında tercih meselesidir. 1080p çözünürlükte simgelerin ne kadar küçüldüğünün farkında mısnız? Bazılarını rahatsız edebiliyor bu durum. Göze zarar. Şahsen adamlar 15" ekrana yakışan 1366x768 çözünürlük kullanmışlar. Doğrusunu yapmışlar. 1080p çözünürlük aslında tercih meselesidir. Rahatsız olan var ise 1080p 17" ekranlı Casper CRY serisinden bir makina alır kullanır. CSD serisi 15" olduğundan ötürü en uygun çözünürlük 1366x768. Çok iyi yapmış Casper.

• Casper Nirvana CSD dizisi gibi bilgisayar piyasada yok.

Arka kapağı açınca tüm çıkarılabilir bileşenler karşımızda. Ayrıca mSATA katı hal sürücü (ssd) yuvasıda var. İkisi 3.0 olmak üzere toplam 4 adet usb girişi var. İşlemci olarak 2.5 ghz 'de çalışan 4200M örneğini kullanmışlar. Soğutucuyu sökmek çok kolay. Isınma ve pervane sesi yok deniliyor incelemelerde. Ekran arkası kapak ve klavye çevresi kol dayama yeri metal. Windows 7 sürücüleri de mevcut. Sitede çok sade şekilde sunulmuşlar.
    Casper'a karşı önyargılar kırılmalı. Çünü Casper, eski Casper değil. Bir düşünün, Lenovo'dan daha kaliteli bir cihaz ürettirmiş. Mükemmel yapmışlar. Önemli noktaları üstte açıkladım. Türkiye Cumhuriyeti piyasasında sınıfında Casper CSD dizisinin rakibi yok.

Lenovo Z510, Z5070 yada ASUS oyuncu dizisi haricindekileri (bellek anakarta tümleşik vasat dizi) düşünenler aşağıdaki cihaza göz atmadan düşünmesinler. Tek kelime ile bu fiyata bundan cazip olanı kesinlikle yok.

1551 TL - Casper CSD.4200-4N45A-S - i5 4200M (2.5-3.0 ghz), GT840M, 4GB 1600 mhz, metal kasa
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/casper-nirvana-csd-4200-4n45a-s-notebook-fiyati,115134.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 10 Ekim 2014; 15:34:22 >

• 1366x768 çözünürlük olan eski modeli.Yeni modelinde fullhd çözünürlük i7 4712mq kullanıyor casperi artık kötülemeyin bayağı geliştirdi kendini , ilerleme kaydediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.