Şimdi Ara

Casper Nirvana CSD 15.6' Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

1366x768 çözünürlük olan eski modeli.Yeni modelinde fullhd çözünürlük i7 4712mq kullanıyor casperi artık kötülemeyin bayağı geliştirdi kendini , ilerleme kaydediyor.

Bu bahsettiğiniz yeni modeli i7 4712mq kullanan hangi modeli acaba bir yerde göremedim de?
  • alayınız haramzadesiniz lan .... tüek malı ya yerden yere vurun türküm diye gezin sonra siz pc den anlasaydınız bu yorumları yapmazdınız bikere öenmli olan marka deilk içindekiler işlemci markası casper mı değil ekran kartı makası caspermı değil lenovada alsan dell de alsan aynı işlemci olcak aynı ekran kartı olcak içinde farzetki hazır almadın toplama yaptın yine aynıs olcak ...

• i7 işlemcili csd serisi casper almak istiyorum ama malzeme kalitesi,ısınma vb şeylerden dolayı çekiniyorum.

intel artık insanları aptal yerine koymaya başladı.az elektrik tüketimi diye işlemcileri u işlemci yaptılar.

performans olarak da m işlemcilerin gerisinde kalıyor u işlemciler.bu yüzden casperin mq işlemcisi olan csd serisi düşünüyorum.

kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.
  • Arkadaşlar pc csd 15.6 nox app player diye bir uygulama yükledim denetim masasında gözükmüyor yardımcı olurmusunuz. bu arada casper dünyada görüp görebileceginiz en kötü pcdir

• İyi günler. Tanıtım videosunda olan Casper Nirvana 15.6 NB CSD modeli bilgisayara sahibim ve anakartımı değiştirmek istiyorum. Anakart modelini seri numarası vs. ne gerekliyse öğrenmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

• yedek ssd linkini atarmısın admin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.