Şimdi Ara

Casper Nirvana N210 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ttolgaer

Merhaba arkadaşlar. Casper N210 ile ilgili hiçbir yazı bulamadığım için internette kendim bir konu açmaya karar verdim. Yeni alacak arkadaşlara umarım yardımcı olurum.

Çoğu kişide olduğu gibi bende de Casper ön yargısı var. Asla almam etmem derdim almak isteyenleri uyarırdım fakat Casper N210 ile tanışana kadar. Aldığım gün evde bir kere kendi kendini kapattı durduk yere ve bir ara dokunmatığı basmadı. Birkaç gün dayandıktan sonra aldığım yere götürdüm ve anında yenisini verdiler. Yeni cihazda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Oldukça güzel kullanışlı bir cihaz. Casper ön yargısı olanlar varsa düşünmeden alın derim. Bunun yanında 1 Yıllık Office 365 ve 1 TB lık OneDrive hediye.

Özellikler
    İşlemci : Intel Atom Z3735F İşlemci , İşlemci Hızı 1.83 GHz.
    İşletim Sistemi : Windows 8.1
    Ram : 2 GB DDR3
    Harddisk : 64 GB Sata
    Ekran : 10.1" (1280x800) LCD IPS, On Parmak Multi Touch
    Kablosuz Ağ : Intel Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/n
    Kart Okuyucu : SD Kart Okuyucu
    Bluetooth : Var
    USB Port : USB 2.0: 2 Adet (1mini USB+1 USB)
    HDMI & VGA Port : Mini HDMI:1 Adet
    Klavye : Ayrılabilir Klavye
    Kamera : 0.3 MP Ön Kamera, 2MP Arka Kamera
    Batarya : 6000 mAh
    Ağırlık : 616gr Tablet, Toplam 1087 gr
    Boyutlar : 257 x 172 x10.3 mm

Eksi Yönleri bana göre
    Kameralar daha iyi olabilirdi. Özellikle ön kamera bi hayli kötü
    Ses çıkışı çok az tatmin etmeyebilir ama kulaklıkla çok iyi ses veriyor.
     Casper Nirvana N210 Casper Nirvana N210 Casper Nirvana N210 Casper Nirvana N210

Merhaba,
    Bende casper n210 var harici dvd rw taktım gördü dvd yi yukledi daha sonra dvd rw gördü ama dvd yi okumadi bu sebeple başka bilgisayarda denedim çalıştı fakat casper i fabrika ayarlarina bile dondurmeme rağmen okumadi sorun 8.1 olması olabilirmi yada baska bir sebepmidir bilgilerinizi önemle rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, konuyu incelerseniz sevinirim. yoruma ihtiyacım var
    http://forum.donanimhaber.com/m_103737055/tm.htm
  • Bu cihazın muadili olarak ne alınabilir asus, samsung, lg vs.vs. windows tablet olarak, windows tablet en az 2gb ram, 64gb ssd, ips 8-10 inch ekran ???
  • Ortada dolaşan yorumlardan sonra ve kendi yaşadıklarımdan sonra çin işi cihaz alırım bunların cihazını almam. Altın kaplı olsa bile vardır altında bir şey....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baroone

Ortada dolaşan yorumlardan sonra ve kendi yaşadıklarımdan sonra çin işi cihaz alırım bunların cihazını almam. Altın kaplı olsa bile vardır altında bir şey....

al bence. iyidir iyi
  • arkadaslar en ucuz fiyat benim sitede aynı gun ücretsiz kargo kapıda ödeme ve 14 gun içinde iade secenegi ile 669tl 50 tl indirim çeki ile 619 tl indirim çeki kodu :67GV TKC9 6NJJ Y5ZF
  • sitenin adını yazmamısım arkadaş :) www.tiyago.com
  • slm arkadaşlar bu cihaza Windows 7 yükleyebiliyoruz mu.deneyen var mı
  • beyler buna win7 atilir mi veya normal win7 programlarini calistirirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiyago

sitenin adını yazmamısım arkadaş :) www.tiyago.com

sitene baktım ...güzel inşallah daha güzel yerlere gelirsin kardeş...
  • N210 kullanıcıları bir kaç sorum olacak.

Cihazı bugün Zenfone 5 cihazımla takas ederek aldım.

Ben yurtdışındayken annemle skype üzerinden konuşmak için.

Aldığım cihaz 2. el ama genel olarak tertemiz, şuan evde Windows 10 güncellemesini yapıyorum. Yalnız bir sıkıntı var.

Prizden çektiğimde cihaz kapanıyor. Sizce garantiye göndermelimiyim?

%0 Kullanılabilir (prize taklı, doluyor) yazıyor ama 1 saati geçiktir bu çekilde hi. ilerleme yok ve ekran ara sıra titriyor.

Bu şekilde bir sorunu olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar. Bu cihaz arızalı diye bana geldi. Cihazın fiziksel klavyesi arasıra çalışmıyor. Ya kapatıp açmak gerekiyor; ki bazen o da işe yaramıyor, ya da ekranı klavyeden ayırıp tekrar takmak ve bazen o da işe yaramıyor.
    Bazen de hiç birşey yapmadan kendi kendine düzeliyor.

Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğimiz bir şey mi var? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.