Şimdi Ara

Casper Nirvana Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Casper yeni bir tablet çıkardı bildiğiniz gibi. Fiyatı da gayet uygun. Fakat özelliklerine baktığımda iyi midir yoksa kötü müdür tereddütte kaldım açıkçası. Sizlere de danışmak istiyorum. Özellikleri ise şöyle;

İşlemci
    Amlogic AML8726-M3 İşlemci

İşletim Sistemi
    Android Platform Android 4.0

Ram
    1 GB Memory

HDD
    8 GB Sabit Disk

Kablosuz Ağ
    Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n

Speaker
    1X 0.5W Hoparlör

Kamera
    0.3 MP Ön Kamera, 2 MP Arka Kamera

Ekran
    7" WXGA (1024x600) LCD

Diğer Özellikler
    5 Parmak Multi Touch

Hızı, kullanımı ve diğer özellikleri hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

• Ben de merak ettim. 250lira sanırım fiyatı doğru mu? Tasarımı da iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iback

Bu mesaj silindi.
    fiyatına göre çok iyi görünüyor. ancak çoğu alışveriş sitesinde henuz rastlayamadım nerede bulabiliriz arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfcgrygt

fiyatına göre çok iyi görünüyor. ancak çoğu alışveriş sitesinde henuz rastlayamadım nerede bulabiliriz arkadaslar ?

Alıntıları Göster
    şu casper nirvana tablet hakkında bir tane adam akıllı inceleme felan yok arkadaş kimse mi almadı şu ürünü?Ben sitesinde yeterince teknik bilgi yazmadığı için şu anlık düşünmüyorum.Alan birisi geniş bi inceleme yapsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

şu casper nirvana tablet hakkında bir tane adam akıllı inceleme felan yok arkadaş kimse mi almadı şu ürünü?Ben sitesinde yeterince teknik bilgi yazmadığı için şu anlık düşünmüyorum.Alan birisi geniş bi inceleme yapsa çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    Bataryası çok zayıf diye okudum bir kullanıcı yorumundan. " 1 film izlemeye bile korkuyorum bitecek diye" yazmış. ayrıca arka kamerada flaş yokmuş. ayarlar kısmında da güncelleme seçeneği yokmuş.

Muhtemelen alacaklar da vazgeçer.

Ama batarya uydurulur, güncelleme de gelirse bence iyidir.

• Ön sipariş ile 3 tane aldım 5-10 kasım arası elimde olacak inşallah.Axes kredi kartına vade farksız 3 taksit yapıyorlar.İnşallah iyi çıkar cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

Cihaz henüz yokmuş stoklarda.5-15 kasım arası gelecekmiş.Bayii leri arayıp bilgi edinebilirsiniz.Şuan ön sipariş alıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknsncn

quote:

Cihaz henüz yokmuş stoklarda.5-15 kasım arası gelecekmiş.Bayii leri arayıp bilgi edinebilirsiniz.Şuan ön sipariş alıyolar.

Alıntıları Göster
    Casper store larda gördüm tavşanlıda baya.demek bitmiş büyük şehirlerde.

• quote:

incelediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

incelediniz mi?

fırsatım olmadı bayram telaşı zaten tavşanlı memleketim.bilecik te oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

quote:

quote:

incelediniz mi?

fırsatım olmadı bayram telaşı zaten tavşanlı memleketim.bilecik te oturuyorum.

Alıntıları Göster
    başka bir başlıkta yazmıştım bir iki görüş. tableti 1 hafta kullandım. sorularınız varsa detaylı açıklayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaxxz

başka bir başlıkta yazmıştım bir iki görüş. tableti 1 hafta kullandım. sorularınız varsa detaylı açıklayayım

Kısa da olsa birşeyler yazsan çok güzel olur

Ekran kalitesi oyun deneyenimi tarayıcı performansı pil ömrü falan filan
  • quote:

quote:

Kısa da olsa birşeyler yazsan çok güzel olur

Ekran kalitesi oyun deneyenimi tarayıcı performansı pil ömrü falan filan

Alıntıları Göster
    ekran kalitesi gayet iyi hocam tabletin. temple run olsun cut the rope olsun bad piggies HD olsun gayet güzel oynanıyor.
    tarayıcı performansı fena değil ama internet hızı donanımsal olarak düşük sanırım. pek hoşuma gitmedi ama şimdi elimde artes i9701ips var onda da aynı internet hızı.

pil ömrü de normal hocam. wifi açık olunca tık tık iniyor. 4-5 arası kullandım wifi açık şekilde. film izlemedim hiç fırsatım olmadı.

güncelleme seçeneği yok tablette. 4.0.3 sürümü var androidin. ama gayet kararlı bir tablet olmuş program çalıştırma konusunda. hiç bir programda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. şimdiki tablette zırt pırt kasıyor kapanıyor uygulamalar.

aklıma gelenler bunlar başka sorularınız varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaxxz -- 1 Kasım 2012; 21:54:33 >

• quote:

ekran kalitesi gayet iyi hocam tabletin. temple run olsun cut the rope olsun bad piggies HD olsun gayet güzel oynanıyor.
    tarayıcı performansı fena değil ama internet hızı donanımsal olarak düşük sanırım. pek hoşuma gitmedi ama şimdi elimde artes i9701ips var onda da aynı internet hızı.

pil ömrü de normal hocam. wifi açık olunca tık tık iniyor. 4-5 arası kullandım wifi açık şekilde. film izlemedim hiç fırsatım olmadı.

güncelleme seçeneği yok tablette. 4.0.3 sürümü var androidin. ama gayet kararlı bir tablet olmuş program çalıştırma konusunda. hiç bir programda kasma yaşadığımı hatırlamıyorum. şimdiki tablette zırt pırt kasıyor kapanıyor uygulamalar.

aklıma gelenler bunlar başka sorularınız varsa alabilirim.

Çok teşekkür ederim
    Donanımsal olacağını sanmam. 802.11n standartını destekliyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex
    hocam bahsettiğiniz 7inçlik model değilmi? Öyleyse çok güzel. Dokunmatik kalitesi nasıl? Ekran görüntü kalitesi güzel demiştiniz zaten. Tasarımını beğenmiştim detaylı fotolarını da. Diğer malzemeler kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kutu içeriğinde neler var? Flash player yüklediniz mi? Flash playerperformansı nasıll? Isınma olayı var mı? Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim. Mobilim imla hatalarımdan dolayı özür dilerim. Eğer istediğim gibi olursa stoklara girdiği gibi kendimi bir casper store'a kaptırıyorum

7"lik olan model. flash player performansı da gayet güzel hocam. ısınma sorunu var maalesef oyun oynarken vs. ısınıyor tablet.
    arka kapağı beyaz gayet şık kibar ama ince biraz bastırınca falan ekranı ileri doğru itiyor gözle görebiliyorsun(ekran ön tarafa baskı yapıyor yani gözle görülen o). onun için tablete özel bir silikon kılıf üretmeleri lazım(kamera ve tuşların kullanımı bakımından).
    kutu içeriğinde 1 adet usb kablosu var.birde 220v şarj aleti. usb kablosunu ister bilgisayara yada aynı kabloyu şarj aletine takıyorsun. tek kablo koymuşlar biraz cimrilik yapmışlar.

Cihaz fiyatına göre çok iyi hocam onu söyleyeyim. bence tek eksiği 3g desteği yok o da turkcell multivınn gibi bir cihaz ile telafi edilebilir. forumdan bir arkadaştan 90tl ye aldım multivınn'ı 3g'yi wifi olarak dagıtıyor max 5 kişiye.

edit:dokunmatik kalitesi genel olarak iyi ama bir kere oyun oynarken sapıttı bende ekranın üstüne dokununca sanki altına dokunmuş gibi saat kısmını öne alıyordu. kablosuz ve ayarların çıktığı bölümü. daha sonradan düzeldi tabi.

imla hataları veya yazma şeklimden dolayı asıl ben özür dilerim. çok dikkat etmem yazarken kusura bakmayın :)

edit:kutu içeriği sadece kablo ile şarj aletinden ibaret. garanti belgesi kullanım klavuzu var ama işine yaracağını sanmam. fatura kesiyorlar zaten.
    tableti aldıktan sonra bir de ekran koruyucu almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaxxz -- 1 Kasım 2012; 23:52:39 >

• quote:

Çok teşekkür ederim
    Donanımsal olacağını sanmam. 802.11n standartını destekliyordu sanırım

donanımsal dediğim de max. yukarı ve aşağı hızı düşük sanırım. 20mbit interneti 20mbit olarak hiç kullanamadım tablette.
  • quote:

teşekkürler hocam. Ekran koruyucusu var mı uygun boyutlarda?

galaxy tab p1000 için olan koruyucular bu tablete de olur.
  • quote:

quote:

teşekkürler hocam. Ekran koruyucusu var mı uygun boyutlarda?

galaxy tab p1000 için olan koruyucular bu tablete de olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu akşam vatan bilgisayara gittim. bunu iyi okuyun.

5 ocakta hafta sonu %25 indirim vardı vatandan (beylikdüzü) piranha business tab 2 aldım. almaz olaydım. ekran 800*480 ne iğrenç bir ekran koyu ve grafikler çok kötü. 1.5 ghz miş, mali400 müş yok 1 gb ddr3 varmış. 3 gün sonra dayanamadım iade ettim. Yeni arayışlar içine girdim. herşeyi inceledim. ekran en az 1024*600 olmalı dedim o kesin. çünkü karşısında saatlerce zaman geçiriyrosun. Ha unutmadan bir indirim daha olsun gene %25 yakalarım dedim. beklemeye başladım. Ve bir taraftan forumları araştırdım. Malum vatan 15 gün içerisinde eksiksiz full kutulu iade alıyor ama para geri vermiyor ya. Müşteri hizmetlerini aradım bunu teyit edeyim dedim. 444 lü numarayı yani. Çıkan kız iade çekinizi indirimli kampanyalarda kullanamazsınız dedi. forumlara baktım herkes aynı şeyi yazmış kullanamazsınız diye. canım sıkıldı. Bu akşam eve dönerken Artes i709 u bi inceleyip bakarım dedim. Beylikdüzünde indim vatana daldım. Artesin şarjı bitmiş. Masa üstünde gözüme Bir tablet ilişti. Bu ne dedim. Casper dediler. bunu niye webde görmedim dedim. 1 saat önce geldi dediler daha çok yeni. İndirimi var mı dedim. evet dedi kız %25 indirimle geldi zaten. yani dedim şu an indirimli bir ürün mü bu? evet dedi. Müşteri hizmetlerini sorduğum iade alışveriş çekini onlara da sorayım dedim ümitsizce. Ne cevap aldım biliyor musunuz?
    sıkı durun hepiniz. " .... %25 indirimli bir ürün alıp iade ettiğiniz için iade çekinizi yine bir kampanyalı %25 olan bir üründe kullanmanızda sakınca yok dediler. kullanabilirsiniz..."" evet zafere ulaşmıştım. Fiyatını da söylüyorum. 238 TL. hemen aldım. neden biliyor musunuz. ekranı 1024*600 ve XWGA aynı laptop ekranı gibi sanki ipad muhteşem birşey. O piranha dan sonra ne demek bu biliyor musunuz? bambaşka bir duygu. Tek çekirdek ama aldanmayın diğerlerine bunda da mali400 var. ve angry birds star wars bile muhteşem. forumlarda wirelessi kötü dediler. kopuyor dediler. ben test ettim. ne takılma ne kopma. bu makina tam aradığım süper ötesi bir şey. herkese kesinlikle tavsiye derim. milletin 1ç4 ghz miş yok dual core muş yazılarına inanmayın. önemli olan performans. giriş çıkışlarını ekrenının dört bir tarafına dağıtmışlar. piranha da hepsi alttaydı. şarja takıyrsun kucağında kullanamıyorsun. USB giriş varmış piranhanın o da altında afedersin şey gibi duruyor. bir yere dayayıp bir şey izleyemiyorsun. bu o kadarf güzel ki Şarj kablosu mini usb. hızlı şarj ediyor. Ama şunu bilin interneti kopuyormuş, zayıfmış hikaye hepsi. ben mimaroba da oturyorum. tünel kalıp. odaların içinde 1 çubuk bile düşmüyor. full. bir de tüm apartmanın wireless lerini full e yakın çekiyor. ben superonline fiber internet kullanıyorum bilgi olarak ekliyorum. Sonunda aradığım makinayı buldum. bu fiyata gps olmaz, blue tooth da olmaz fazla şey arıyorsanız 250-300 tl. lık makinalarda aramayın arkadaşlar. Umarım tavsiye olarak alırsınız. hepinize iyi günler.

• iyidir ama. casper bu guven olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

iyidir ama. casper bu guven olmaz
    bu tablette bluetooth yok mu yaa????? benim telefonumda kullandığım bluetooth kulaklığı kullanamayacak mıyım bu alette? peki blue tooth yerine geçebilen bir veri proğramı var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.