Bildirim
Casper Nirvana touchpad iptal etmek istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fn den filan bir kısayolunu bilen yokmu beyler. -
fn ve F1 tuşuna basarak kapatabilirsin. -
Synaptic ayarlarindan USB mouse taktigin zaman otomatik TouchPad i iptal etme secenegi var. Alternatif olarak onuda kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Synaptic ayarlarindan USB mouse taktigin zaman otomatik TouchPad i iptal etme secenegi var. Alternatif olarak onuda kullanabilirsin.
bu ayar tam olarak nerde acaba bulamadım da :) konu eski farkındayım belki yardımınız dokunur diye yazıyorum, kız arkadaşımın laptopundan touchpad i tamamen iptal etmek istiyoruz bir türlü edemedik. Casper nirvana CNY serisi -
Snynactic in sunaki versionunu bilmiyorum ama sag alt koseden snyaptics in ustune sag tiklayarak veya denetim masasindan synaptic ayarlarina girerek yapabilirsin. Menuleri ezbere bilmiyorum ama eminim kolayca bulursun. -
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim
Touchpad'i kapatmak için klavyeyle beraber kapatma seçeneği var sadece touchpadi nasıl iptal edebilirim
Hizmetler ve aygıt yöneticisinden kaldırmama rağmen kapanmıyor ve fn lerin hiç biri olmuyor
Saygılar -
cihazın modeli nedir? Driverı yüklü değilse kapatamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X