Şimdi Ara

Casper Nirvana touchpad iptal etmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb fare kullanıyorum klayeden yazı yazarken oynarken elim touchpade deyiyor ve bu beni cok aşırı derecede sinir ediyor sadece usb fare kullanmak istiyorum.Biraz araştırdım kısayol tuşları ile devre dışı bırakılıyormuş bulamadım

Saatin orada ve denetim masasında herhangi bir bölümü yok

• fn den filan bir kısayolunu bilen yokmu beyler.
  • fn ve F1 tuşuna basarak kapatabilirsin.
  • Synaptic ayarlarindan USB mouse taktigin zaman otomatik TouchPad i iptal etme secenegi var. Alternatif olarak onuda kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Synaptic ayarlarindan USB mouse taktigin zaman otomatik TouchPad i iptal etme secenegi var. Alternatif olarak onuda kullanabilirsin.

bu ayar tam olarak nerde acaba bulamadım da :) konu eski farkındayım belki yardımınız dokunur diye yazıyorum, kız arkadaşımın laptopundan touchpad i tamamen iptal etmek istiyoruz bir türlü edemedik. Casper nirvana CNY serisi
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Snynactic in sunaki versionunu bilmiyorum ama sag alt koseden snyaptics in ustune sag tiklayarak veya denetim masasindan synaptic ayarlarina girerek yapabilirsin. Menuleri ezbere bilmiyorum ama eminim kolayca bulursun.
  • Merhaba arkadaşlar

Öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim

Touchpad'i kapatmak için klavyeyle beraber kapatma seçeneği var sadece touchpadi nasıl iptal edebilirim

Hizmetler ve aygıt yöneticisinden kaldırmama rağmen kapanmıyor ve fn lerin hiç biri olmuyor

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Klavyesini İptal etme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K40 K kullanıcısına yanıt
    cihazın modeli nedir? Driverı yüklü değilse kapatamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.