Bildirim
casper nirvana windows 7 driver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Olsa olsa üreticinin sayfasında vardır. Yoksa Casper gibi yerel bir marka için bulmak zor olacaktır. Bu işe başlamadan önce bakmanız gerekirdi, ikincisi neden sildiniz ki windows 8'i? -
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrès
Olsa olsa üreticinin sayfasında vardır. Yoksa Casper gibi yerel bir marka için bulmak zor olacaktır. Bu işe başlamadan önce bakmanız gerekirdi, ikincisi neden sildiniz ki windows 8'i?
w7 driverı olmayacağı hiç aklıma gelmedi çnkü hiç karşılaşmadım böyle bir durumda.
üreticinin sayfasında marka model seçtikten sonra sadece w8 drv çıkıyor :/
arkadaş w8 sevmediğini söyledi.
bende zaten kendi bilgisayarımda da w8 1 saat sabredebilmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk3535 -- 11 Aralık 2013; 22:56:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk3535
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrès
Olsa olsa üreticinin sayfasında vardır. Yoksa Casper gibi yerel bir marka için bulmak zor olacaktır. Bu işe başlamadan önce bakmanız gerekirdi, ikincisi neden sildiniz ki windows 8'i?
w7 driverı olmayacağı hiç aklıma gelmedi çnkü hiç karşılaşmadım böyle bir durumda.
üreticinin sayfasında marka model seçtikten sonra sadece w8 drv çıkıyor :/
arkadaş w8 sevmediğini söyledi.
bende zaten kendi bilgisayarımda da w8 1 saat sabredebilmiştim
Recovery bölümünü sildiniz mi? -
recovery uçtu gittiii :)
tekrar win 8 kurdum bgn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X