Şimdi Ara

CASPER Q8300 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
    2 seneden biraz fazla bi zaman önde Casper Q8300 masaüstü pc aldim ilk 1 sene herhangi bir sıkıntı yaşamadim 1 sene sonunda kasa açıldığı halde ekran gelmiyordu yakınımdaki casper servisine götürdüm bir kaç saat sonra geri döndüler ekran kartının değişmesi gerektiğini casperin ana servisine göndereceklerini söylediler garantisi devam ettiği için tamam dedim. Pc servisten geldi servis evrağinda anakart ve ekran kartının değiştiği yaziyordu yaklaşik 11 ay daha gitti sonra garantinin bitmesine 1 ay kala yine aynı arızayı yapti yine götürdüm yine ekran kartı değişmeli ana servise gidecek dendi yine tamam dedim pc gitti 3 hafta sonra geldi servis evrağinda yine anakart ve ekran kartı değişmiştir yaziyordu bu olaydan 2-3 ay sonra yani bugünlerde yine aynı arıza olacak gibi arada resetliyip bir kaç denememden sonra açiliyor ama arada küt diye donuyor ne klavye ne mause hiç bir şey çalişmiyor bir bilgisayar parçalari değiştiği halde 3. kere aynı arızayı verirmi şimdi garantisi doldu kara kara düşünmeye başladim bir kaç gün içinde hiç açilmayacak biliyorum sizce bu neden olabilir üstadlardan yardım istiyorum kasa açiliyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve sadece power işiği yaniyor harddisk çalişirken yanıp sönen işik hiç yanmiyor pc ye harici herhangi bir parça takmadim hangi yolu izlemeliyim lütfen yardım

• Geçmiş olsun hocam hazır pc kimse tavsiye etmiyor hele de casper olunca.
  • Düştük bir kere tongaya :(
  • Yokmu bi vatan evladi :)
  • SORUN DONANIMSAL İSE yapabilicek birşey yok :(
  • dostum benim anlam veremediğim sürekli aynı sorunu çıkarması haa başka bir şey olsa yine anlayacam 2 kere servise giden 2 kerede ekran kartı ve anakartı değişen makine nasil aynı arızayı yapiyor belkide sorun onlarda değil ne biliyim casper servisinde bu işi bilen adamlar yokmu :(
  • merhaba arkadaşlar bende casper masaüstü var ne olduysa anlamadım windows hata sayfası çıktı açınca. güvenli mod ile açmaya çalıyorum açılmıyor format atmaya çalışıyorum atılmıyor hep aynı windows hata sayfasına geri dönüyor lütfen yardım...
  • servisteki adam bu işten anlamıyorsa çok normal bizede ekran kartı bozuk dediler anakart değişti dediler falan ben powerin bozuk olduğunu tesbit ettim değiştirdim ve düzelttim.
  • Ürünün garanti belgesini iyice okumanızı tavsiye ediyorum, yanlış bilmiyorsam garanti sürecinde sadece değişen parça için değiştiği günden itibaren sadece o parçaya ait yeni bir garanti süreci başlaması lazım , yani arkadaşmın laptopunun ekran kartı yanmıştı onun için ayrı bir garanti süresi verdiler, bunu bir araştırın derim.
  • Garantinin bitmesine hiç üzülme Casper yetkili servisi bazı Casper ürünlerini tanımıyor bile bende Casper notebook almıştım bir sorun yaşayıp garantiye götürmüştüm 3 aylık notebook'u Casper ürünü olarak tanımayıp geri yolladılar :D
  • Sorun Casper da değil çünkü bahsi geçen anakart ve ekran kartının kondansatorunu dahi Casper yapmıyor.
    Sorun muhtemelen voltaj anakart beraberinde ekran kartının arıza vermesi voltaj sorununa işaret. Q8300 Basit bir işlemci değil ve 95w akım çeker bu nedenle PUS yeterli gelmiyorda olabilir. Dediğim gibi görmeden net birşey söylenmez fakat sizin sorunuz Power Suply gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.