Şimdi Ara

Casper / Sizce Almalımıyım ?!!?!? cevap pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sonbahar gibi laptop almayı düşünüyorum oynıcağım oyun CS:GO / BF4 / COD / falan filan kasmasını istemiyorum lowda bile oynarım sıkıntı olmaz alışkınım aşağıdaki link bakın fikirlerinizi söylesin sizce yeterince iyi mi hayvan gibi 3bin vermek istemiyorum pc :) yorumlarınızı bekliyorum saygılar

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712b-core-i7-4712mq-230ghz-8gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html

• Ben aldım aynısından 30 mayısta. 2 gun sonra bozuldu, garantiden bugün yenisini aldım ancak bu sefer de şarj yemiyor laptop yarin yine gideceğim servise. Bana denk gelmiş olabilir ama bence uzak durmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casperın devrinin geçtiğini düşünüyorum. istikrarsız güvenilmez bir servis, aşırı ısınma sorunları, parça kalitesizliği, dandik modelleri istenen uçuk rakamlar. size tavsiye edeceğim markalar şuan lenova ve dell olur. ikiside fiyat olarak diğerlerinden daha uygun notebooklar.
  • Şuan apple dell ve asus un pahalı modelleri hariç kaliteli malzeme kullanan yok . lenovo sıcaklığı bir türlü ayarlayamadi. asus la f/p değil . 960m 4200 lira falan. dell desen Alienware alman lazım. apple oyun oynatmıyor. razer zaten ülkeye girmiyor. Çoğu laptop Casper kalitesinde. Ben kullandım sıkıntısı yoktu ama onerecegim bi model markada değil. N550jk al . performansı iyi olmaz ama garanti hepsini low da açar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazer89 P kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.