Şimdi Ara

Casper Teknik Servis Endişelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde aktif ve sorunlarla ilgilenen forumdonanım üyelerinden Allah razı olsun.Selamun aleykum

2011 Ekim ayında aldığım Casper nirvana leptopumun windows açılırken hoşgeldiniz yazısınnın sol tarafında beyaz aralıklı uzun bir çizgi vardı şu zamana kadar okul sebebiyle teknik servise götürme imkanım olmadı 27 agustosta götürtüm ümraniye çakmaktaki şirketine teknik servise Kabul ettiler sonra arıza olarak yukarıda belirttiğim gibi not aldılar 1 hafta Veya 10 günü gözden çıkaracaksın dediler.Tamam dedim ayrıldım.şuanda endişe duyuyorum şikayet var ve forumlarda okuduğum yazılardan birinin rami çalınmış.diğerinin harddiski değiştirilmiş başka birisi tamir etmediler diyor.şuan ne yapsam bilmiyorum ürünü teslim alsammı yoksa sonucu bekliyim mi?Sizce ne yapmalıyım?

• Ben yolladım 4 Günde tamir ettiler.Bir sorun yaşamadım
  • Teknik servisle ilgili pek tecrübem yok. Ama sen yinede bişey olursa hakkını sonuna kadar savunursun.
  • Ben elimle götürdüm teslim ettim bana kargo ile mi gelicek nasıl olucak casper teknik servis sorgulaması yapıyorum fakat işleme alındı diyor sadece detaylı bilgi yok.
  • Sana kargoyla gönderecekler. Sen ödemeyeceksin ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

Sana kargoyla gönderecekler. Sen ödemeyeceksin ücreti.

Hmm kim bilir ne zaman gelir.inşallah kazasız belasız ekranı değiştirirler.
  • İnşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.