Şimdi Ara

Dell Teknik Servis Yerinde Hizmet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İzmir'de oturuyorum. Geçen gün Dell teknik servisini aradım laptop aşırı ısınmaya başladı garantiside bitmediği için içini açamıyorum bakım yapılmasını talep ettim. Fakat bana dedi ki yerinde hizmet şu anda yapamıyoruz. daha sonra bana kargo numarası verdi ve bana istanbula yollamamı orda olacağını bildirdi. Yerinde hizmet kalktı mı ? laptop bana her zaman lazımdır şimdi yollayıp 15 20 gün zaman kaybetmek istemiyorum

• benzer bir durumda bende de var ama ben daha aramadım servisi
    laptopu yerinde garanti ile almıştım.Bildiğim kadarıyla hizmeti vermek zorundalar
    Sizde bir gelişme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 21 Temmuz 2014; 17:15:56 >
  • Dell yerinde servisi de bıraktı. Tüm servis işini "Koç sistem" firmasına devretti. Sağlam göndereceğiniz laptopunuz onarılmadan yada başka parçası arızalanıp size geri gönderilme olasılı yüksektir. Formlarda ve netteki şikayetleri okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 23 Temmuz 2014; 21:43:38 >
  • Bende bir gelişme var. Önceki servis personeli ayrıntıya girmemişti geçiştirip geçmişti. Bir daha aradığımda garantinin yerinde hizmeti desteklemedğini öğrendim ve hayal kırıklığı yaşadım. Dell bir daha son tercihim olacaktır. Bana göre olur olmaz herkesin bu hizmetten yararlanabilmesi lazım. Birde birşey daha Bu yerinde hizmet olmayan cihazlara yerinde hizmet özelliği eklenebiliyormuş nasıl oluyor bir bilginiz var mıdır ?
  • Haberiniz yok sanırım. Dell Türkiye ofisini satışları yeterli olmadığı için kapattı. Teknik servis işini de Koç sisteme devretti.
    Dell artık inspiron modellerinde yerinde desteği bıraktı. Service Tag numarasının sonu C harfi ile biten notebooklarda yerinde destek vermiyor.

Garanti sorgulama
    http://www.dell.com/support/home/tr/tr/trdhs1/Products/?IsTag=True&Selection=9ZMCRZ1&ProductCode=inspiron-15r-5537&ProductName=Inspiron%252015R%25205537

Garantiniz yoksa 100 dolar karşılığında ilave garanti yaptırabiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.