Şimdi Ara

Casper tkp7350 bilgisayarımda kernel hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

casper nirvana tkp7350 kullanıcısıyım win 7 kullanıyorum

geçtiğimiz sene pc sarsıldıkça kapandığı gerekçesiyle servise gönderdim ve garanti kapsamında anakart değişimi yapıldı

Ancak anakart değişimi yapıldıktan ve servisten geldikten bir gün sonra pes 2010 gibi oyunları oynarken ve internetteki videoları izlerken ekran gidip gelmeye ve kernel hatası vermeye basladı...

hatada görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibisinden hata veriyor....

Cihazımın garantisi bitti şu anda özel servislere götürüyorum ve her biri farklı farklı öneriler sunuyorlar kimisi anakart değişiminden sonra bios güncellemesinin yapılmadığını söylüyor tek bios güncellemesine sorunun düzeleceğini söylüyorlar. kimiside işlemci bacaklarının tam oturmadığını onarılması gerektiğpini kimi anakartın hatalı olduğunu anakartın değişmesi gerektiğini söylüyor. hemen ardındanda maddi kısmına geçiyorlar

1-) driverlarımn hepsi güncel ve resmi sitelerden yükleme yaptım
    2-) Tekrar servise göndermek istemiyorum çünkü casper servisi 30 iş gününü sonuna kadar kullanan bir servis ve işim gereği o kadar uzun süre bilgisayarsız kalmak istemiyorum
    3-) her kafadan bir ses çıkmasından bıktım güvenebileceğim bir çözüm bulabilmek adına forum sitelerinin altını üstüne getrdim ama benzer sorun yaşayan birini göremedim maalesef...
    4-) Forum sitelerine hep baktım ama böyle bi soru sorma gereği duymamıştım bu konuda gördümki bir çok arkadasım sorununa çözüm bulmuş umarım bende çözüm bulurum..

http://biosagentplus.com/results.php?ref=4d759c159c5d16f6fbf3b20daa0eb996&referral=488

bi siteden aldığım sistem bilgilerimde burda

teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfhonso -- 21 Mayıs 2011; 1:01:55 >

• yardım edebileek kimse yokmu yaaa
  • Oyun ve video ekran kartını yoran uygulamalar. Ekran kartın ısıma durumu nasıl?
  • GPU 63 C
    HD0 36C
    TEMP1 47C
    CORE 0 46 C
    CORE 1 45 C

Speedfan ile baktm ama hangisiki acaba bu ekran kartı ?
  • sorun ekran kartında gibi
    ek: gpu yazan ekran kartı garantisi varsa değişmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkey2008abc -- 23 Mayıs 2011; 19:35:03 >
  • hımm peki bios güncellemesi faln kurtarmazmı beni .s malum laptop onboard ekrankartı değşmez die biliorm .s
  • oldukça sık rastlanan ve çözümü çok farklı olabilen bir problem.

ekran kartı laptop için sıcak çalışıyor gibi ; anakrta tümleşik ekran kartları oldukça sorunlu özellikle bu cihaz nvidia 8600 serisi kartı entegre kullanıyorsa ; bu bir anakart üretim hatası soğuk lehimler gevşiyor ; tabii asıl sebebi soğutma sisteminin yetersiz kalmasıda olabilir. tamiri yok laptop parça parça satılır. yada anakart komple bir daha değişir.

asus serilerinde de bu sorun çok yaşanıyor. burada asus f3sv ile ilgili bir konu vardı , onu aradan bulup incelerseniz konu anlaşılır , fön makinesi ile ilgili bir çözüm var ama denedik maalesef geçici çözüm.

iki laptopda parçalanıp satıldı bazı parçaları dükkanımda hala alıcı bekliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinizede büyük geçmiş olsun. Asusa kocaman bi
  • hayattan soğdm saoln ya :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.