Şimdi Ara

Casper TW8 yedek parça, panel ve flex kabloları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3-4 aydır Casper TW8 Laptopumda ekranda çizgi sorunu bulunmakta.
    Yatay, beyaz çizgiler eşliğinde; düzenli renksiz birimsel çizgi sorunu olan ekranımı değiştirmek istiyorum. Ekrandaki titremelerde cabası.
    Önceden bilgisayardan anladığını sandığım ama benden az bilgisi bulunan bir bilgisayarcıya götürüp entegresini değiştirtmiştim ama oda kalıcı bir çözüm olmadı.
    Şimdi, aklınızda canlandırın; Ekranın sağ ve sol kısmından direksiyon misali(9.15 yönü) başparmaklarım ile bastırınca ekrandaki tüm sorunlar bir anda kayboluyor. Buda benim aklıma herhangi bir temassızlık sorunu olduğunu getirdi. Flex kabloları veya panelde problem olabilir gibime geliyor.
    Eğer flexte sorun varsa 80 TL
    Eğer panelde sorun varsa 250TL gibi bir fiyat çektiler. Ben bu bilgisayarı iyi anlayan birine götürüp sorunun tam olarak ne olduğunu öğrenip, parçaları internetten ucuza getirtip montaj işlemlerini burda yapmayı planlıyorum.
    Bilgisayarım TW8 Casper Nirvana, işlemcisi p7450 olan ve 320GB HDD ye sahip olan modeldir.
    Siz sevgili dh ailesinden isteğim bu marka ve modele uyacak olan panel, flex kablo veya sorunumu anlayan arkadaşlar var ise bu sorunun neden kaynaklandığını anlayabilecek kişilerin yardımına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

• güncel
  • konumunuz İzmir ise yardımcı olabilirim Casper yetkili teknik servisinde çalışmaktayım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

konumunuz İzmir ise yardımcı olabilirim Casper yetkili teknik servisinde çalışmaktayım. Saygılar.

Ne yazık ki Antalya'da yaşıyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

konumunuz İzmir ise yardımcı olabilirim Casper yetkili teknik servisinde çalışmaktayım. Saygılar.

Anladım antalyadaki casper yetkili teknik servislerini deneyin hiç olmasa direk casper genel merkeze gönderin garantisi olmasa bile ürünlerin onarımlarını yapmak zorundalar 7 yıl parça desteği verme zorunlulukları vardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Anladım antalyadaki casper yetkili teknik servislerini deneyin hiç olmasa direk casper genel merkeze gönderin garantisi olmasa bile ürünlerin onarımlarını yapmak zorundalar 7 yıl parça desteği verme zorunlulukları vardır.

7 yıl mevzusunu şimdi sizden öğrendim teşekkürler. Lakin yetkili servisler çok para istedikleri için çekingen davrandım onlara karşı. Yakında okul başlayacak ama ben hala yaptıramadım bilgisayarı. Şuan için yenisini alma gibi bi durumda söz konusu değil. Yukarıda yazdığım sorunları baz alarak, ne kadar fiyat isterdiniz size getirseydim ?

• Ekranın maliyetinin uygun olması acısından size belirterek 2. El kullanirdim çünkü 15.4 floresan ekranların fiyatları yüksek 125 tl civarında ekrana alırdım 65 70 civarında data kablosuna alırdım.montaj dahil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracaz -- 25 Ağustos 2013; 18:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam fiyatlar burada istediklerine göre çok uygun olsa da bilgisayar çok eski olduğu için o kadar masraf yapmaya değmez kanımca. İlginiz için teşekkürler. Yeni bilgisayar almaya karar verdim. 4-5 ay bununla idare edeceğim.
  • hayırlısı olsun en mantıklı kararı aldınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.