Şimdi Ara

Casper VİA 10 whatsapp ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım Casper VİA 10(windows 8.1).

Whatspp yüklenir mi yüklenir ise nasıl yüklenir?

Bir yolu var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchtenes -- 27 Mayıs 2015; 18:10:38 >

• Bildiğim kadarıyla yüklenmez ama whatsapp web kullanırsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mchtenes M kullanıcısına yanıt
    Casper VIA 10 olarak Windows işletim sistemli bir cihaz duymadım hiç. Ama Windows sistemli cihazlara Google Chrome kurup Whatsapp Web'i kullanabilirsiniz. Buna alternatif olarak da uygulama oynatıcılar mevcut. Onları da deneyebilirsiniz.

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Whatsapp windows tabanlı bir yazılım yapmamış mı? Çok kötü bir durum yaa... Ben Windows tablet düşünüyordum. Peki Wahtsapp Web'in performansı nasıl olur sizce?
  • genymotion veya bluestacks gibi android emülatörleri ile windows işletim sistemi olan cihazlara whatsapp yada diğer android uygulamaları yüklenebiliyor.Yalnız bu tür emülatörler sistemi çok yoran, işlemci ve ekran kartı isteyen uygulamalar olduğu için tabletlere pek uygun değiller tavsiye etmem.
  • kocaçınar06 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp bildiğim kadarıyla mobil platformlara uygulamasını sunuyor. Yani Android, IOS ve Windows Phone üzerinde. Dolayısıyla Android tablet bile alsanız resmi olarak Whatsapp uygulamasını tablete kuramazsınız. Çünkü tablet sürümü bulunmuyor. ".apk" ile denemeniz gerekiyor. Bu da ne derece resmidir size kalmış. Whatsapp Web tarayıcı üzerinden sunulan bir hizmet. Şahsen henüz denemedim, performansı konusunda yorum yapamicam.

Ayrıca uygulama oynatıcılarının Whatsapp gibi basit bir program için sistemi söylendiği kadar zorlayacağını düşünmüyorum.

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi arkadaşımın tabletinden baktım. Pek bişey farketmiyor gibi Teşekkür ederim bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 veya Android telefon önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.