Şimdi Ara

Casper VIA A3316 Akıllı Telefon Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sanki dangalak için çıkmış çöp nedir sen yap ozaman

• amerikada

macbook, iphone, ipad

türkiyede

nirvana, via telefon, via tablet :D

• NEO N003 Premium bu telefonun özelliklerine ve fıyatına bakınca casper sorarım sana sen kac yıl geriden teknolojiyi takıp ediyon

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: goko953

GM Discovery varken bu alınmaz

Bence önce gidip bir gm nin merkezini bir de casper in merkezini gör. Casper gm yi elli kere satın alır

Biz telefonu merkezi için değil sunduğu fp oranı ve kalitesi için alıyoruz.

Bu sözleri bir de telefonun arıza yaptığında duymak isterim.
    Merak ederim gm nin çağrı merkezi diye bir birimi var mı acaba? Vodafone veya diğer operatörlerden birine telefonunu aylarca test ettirdi mi. Adamların arge birimindeki kadar elemanı var mı gm nin? Bu telefonu görmedim ama daha önce getirdikleri telefonlar aktif pazarlamacıların sattıkları dandik çakma aletlerdendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet fıyatı bıraz yuksek 700 cıvarı olması lazım ama mtk ıslemcılı cıhazlarla karsılastırmayın lutfen...gidin cınde adreno 305 kullanan 28nm mımarılı cıhazlar kac dolardan baslıyo bakın ben 300 den asagı bulamadım bulan varsa lınkını atsın

• Birincisi bu cihaz hd filan degil iphone 4s de hd degildi 960 piksel hd degil bu islemci ile gpu bu yuzden rahat kaldiriyor ikincisi islemcisi bi mt6589 degil gmd ile karsilastirmayLim gmd ezer ekran olRakta uc mazeme kalitesi iyi olabilir ama yine gmd vRken b u alinmaz

• Casper mı dinlencen dinlencen kaçıcaksın bir tanıdığım çocugu için 7 inc tabeltinden aldı okadar ısınıyorki cihaz alev alıcak sanki ve tabi 2 hafta içinde bozuldu beklenen son :) casper videolarınıza sponsor olabilir ama alınacak bir telefon değil boşa para harcama

• S4 mini alicak bunu alsin bunu alicak gmd alsin servsi kafaya takmiosa

• Sırf " Benim telefonun kamerası 13 MP " demek için alanlar olacaktır. Çok yazık ...

• Orta sınıf telefonlarında video incelemesi iyi oluyor herkesin 2000-3000 TL'si yok alacaklara yardım olmak güzel birşey...Birde şunu belirtmek isterim. Kendi kararlarınızı haklı görüp başkalarının kararlanı değiştirmekten vazgecmek gerek. kimi insan vardır ekmek alacak parası yok Apple iphone kullanır( kimse karışamaz o kişiye ) kimi insan vardır 2000 tl lik telefon olsa dokunmaz ama bu telefon onun için yeterlidir ( gene kimse karışamaz ) Çöpün tanımını öğretmek bize düşmez ama Sırf kötü yorum yapmak için yazmak önyargıların yüksek oldugunu gösterir. Birde A markasının x ürünündeki sorun neden kronik sorunmuşcasına y modelinde de varmış gibi yorum yapılmakta bilmiyorum... Telefon hakkında yorum yapılmak gerekirse Fiyat olarak rakipleri ile aynı konumda olursa alıcaklara hayırlı olsun.

• Discovery sırf donanım değil tip olarak bile tekme tokat döver bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoveus -- 29 Ekim 2013; 1:21:49 >
  • Keşke ilk önce bir ön inceleme yayınlasaydınız ..biz alışık deyiliz artık böyle pat diye hemen inceleme videolarına :)

• Biseyler yapmaya calismislar olmusta hatta tasarim olarakta cok hos ama 3316 nedir abi ya sanki telsizden kanal ayarliyorlar:))

• quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43

evet fıyatı bıraz yuksek 700 cıvarı olması lazım ama mtk ıslemcılı cıhazlarla karsılastırmayın lutfen...gidin cınde adreno 305 kullanan 28nm mımarılı cıhazlar kac dolardan baslıyo bakın ben 300 den asagı bulamadım bulan varsa lınkını atsın

MTK işlemcili cihazlarla karşılaştırmayın demişsin sonra kendiniz telefon işlemcisi ile GPU kıyaslama yapmışsınız.

MTK işlemci üreten bir firma ismidir, yaptığı işlemciler ise ARM tabanlı Cortex işlemcileridir.

GMD telefonda PowerVR GPU vardır bu nedenle de açamadığı oyun, hemen hemen yoktur.

Dünyadaki çoğu oyun ilk önce bu GPUda test edilir, bunun nedeni iphonelarda PowerVR GPUların çok çekirdekli versiyonları olmasıdır.

Yani adreno ile MTK değil, PowerVR ile Adreno karşılaştırmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

kendi marka adı altında satmamalı telefonu dell in alienware ailesi gibi farklı markalaştırma çalışmaları olmalı.

telefon güzel olsa bile sırf casper yazıyor diye satınalmayacak tonlarca insan var

bunu yazacaktım

sırf orada "casper" yazıyor diye çöp muamelesi yapacak çok insan var bizim ülkede

Çünkü gerçekten çöp.

• 2100 ma pil de güzel bir mevla o işlemciyle 3 günü çıkartır telefon rahat bence. arka kamera 13 mp güzel umarım geçrek 13mp dir, ön kamera daha iyi olabilirdi. ekran çözünürlüğü vasat durumda. ram miktarı yeterli ama yine de bu parayı haketmiyor, ver 600 gmd al yada koy üstüne 250 daha huawei ascend p6 al. onca model varken bu telefonun tercih edilme sebebi olamaz, sadece birazcık fotograf kalitesi isteyen bir insan tercih eder ancak.. bu fiyata işlemciyi biraz daha yüksek-ram 1.5 gb-çözünürlük hd ve biraz daha ince olsaydı casper bence yapmış derdim eliştirmeye dahi kalkmazdım .elimdeki gmd yi çöpe atardım buna çöp demek yerine. ayrıca telefon zaten neredeyse telefon 1cm kalınlığında, koruma kabıyla oldu sana tuğla gibi.

• Konuyla alakasiz belki ama mobilden haberlere girmeye çalışınca samsungun 150 tl'ye 12 oyun sayfasina atiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 29 Ekim 2013; 9:51:20 >
  • Fiyatı tam olarak ne kadar ? :D Yakında bunun çinide çıkar.

• Casper her sektöre girmeye çalışıyor. Bakalım daha neler olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.