Şimdi Ara

Casper VIA A3316 Akıllı Telefon Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43

evet fıyatı bıraz yuksek 700 cıvarı olması lazım ama mtk ıslemcılı cıhazlarla karsılastırmayın lutfen...gidin cınde adreno 305 kullanan 28nm mımarılı cıhazlar kac dolardan baslıyo bakın ben 300 den asagı bulamadım bulan varsa lınkını atsın

MTK işlemcili cihazlarla karşılaştırmayın demişsin sonra kendiniz telefon işlemcisi ile GPU kıyaslama yapmışsınız.

MTK işlemci üreten bir firma ismidir, yaptığı işlemciler ise ARM tabanlı Cortex işlemcileridir.

GMD telefonda PowerVR GPU vardır bu nedenle de açamadığı oyun, hemen hemen yoktur.

Dünyadaki çoğu oyun ilk önce bu GPUda test edilir, bunun nedeni iphonelarda PowerVR GPUların çok çekirdekli versiyonları olmasıdır.

Yani adreno ile MTK değil, PowerVR ile Adreno karşılaştırmanız gerekiyor.

ben orda fıyat olarak karsılastırmayını kastettım bakarsanız yorumda perforansdan bahsetmıyorum...
    cpu bazında bakarsak tabıkı mtk 6589 cıft cekırdek kraıt 200 e gore daha performanslı ama tek cekırdek sgx 544 ıle adreno 305 karılastırırsak frekans olarak adreno ustun gıbı sgx dedıgınız gıbı yazılımdan kazanıyor daha cok...

• herzaman kızdığım bir yorum türü vardı çöp :) buna cuk oturdu

• Çinde birden fazla çocuk yapılamıyor diye biliyordum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: goko953

GM Discovery varken bu alınmaz

Bence önce gidip bir gm nin merkezini bir de casper in merkezini gör. Casper gm yi elli kere satın alır

nickinin hakkını veriyorsun kardeş. gm discovery gm üretimi değil. casper via'lar da casper üretimi değil. yabancı markaların üstüne logo basıyorlar. sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım. herhangi bir türk bilgisayar şirketinin telefon tasarlama gibi bir kapasitesi olduğunu mu sanıyorsun.

Aklınca zekama hakaret etmişsin de neden bahsettiğimi anlamamışsın. O işler sandığın kadar basit değil.
    O etiketi yapıştırmak için bir arge birimi var ve vodafone aylarca bu telefonları test etti. Senin gibi kafamdan kurmuyorum. Bu süreçleri bizzat gördüm. Sen önce seviyeli konuşmayı öğren
    Ayrıca ona yabancı marka demiyorlar. Tam ürünse fason üretim, bellek vs hariçse barebone üretim deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Ekim 2013; 16:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel cihaz. Keşke kasasıni diğer 2 model gibi tasarlasalarmış güzel olurmuş. Bu arada casper sitesinde işlemci msm8230 yazıyor burada msm8930 diyor. Bi fark var mı acaba?!?

• Discovery varken alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 29 Ekim 2013; 18:26:54 >
  • sırf casper diye çöp diyorsunuz casper marka hem bilgisayarım hemde tabletim var tableti 6 7 aydır kullanıyorum hiç skıntı yok bilgisayarsa 4-5 senedir 1 kere format yedi o da vınn dan kaynaklı bir problemi düzeltmek için... Casper öyle kötü bir marka değil bilip bilmeden konuşmayın.
  • Arkadaşlar. Sizce via a3216 mı? Via a3316 mı yoksa gm discovery mi?

• Telefon çöp falan değil bi kere neye göre çöp diyorsunuz ? Gayet iyi bi cihaz ama fiyat olarak albenisi yok. 650-700 arası olabilirdi.
  • Telefon güzel orta sekmentte alınabilecek cihaz. Üzerinde Casper yazıyo diye önyargılı olmayın 2 sene Casper bir note, s serisi gibi olabilir

• Telefon güzel orta sekmentte alınabilecek cihaz. Üzerinde Casper yazıyo diye önyargılı olmayın 2 sene Casper bir note, s serisi gibi olabilir

• Kamera için alinabilir

• casper donanımsal olarak cihazlara ilgi duyan kitleye bir şey satamaz,yıllardır çöpleri pazarlama yalanları ile sattığı için.Ancak bu kitlenin çok ufak bir kısmı.

• discovery halt etmiş bunun yanında.. Hala boş boş sorular görüyorum. 3316 mı GM Discovery mi 6108mi GM discovery mi? Aralarında böyle bi kıyaslama yapılacak bir küçük fark yok yani. Direk Casper derim.. Hele bana servis sunuyorken...

• Discoveryme değişmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderc kullanıcısına yanıt
    casper dayaklık casper bi işe yaramaz bir naletlik telefon
  • Telefonun özellikleri gayet iyi. Kamerası zaten standardın üstünde fiyat ortalamasına göre; bataryası da gayet iyi. Piyasadaki ürünlere göre iyi bir yerde konumlanabilir. Alabilirim bu ürünü.

• Telefonu inceleme şansım oldu bugün Casper bayide. Alma fikrim yoktu, tesadüfen girdim mağazaya, gözüme çarptı, bakayım dedim. Başarılı bir ürün, hiç tereddüt etmeden aldım.Ekranı, kamerası süper. Dizaynı da çok şık, beyaz kapağı taktım hemen;on numara telefon.

• Bu yorumlari yapan zihniyetlere diyecek tek bi sozum var yuzdeyuz turk mali bi telefon yapilsa. Bile alip kullanmazssiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.