Şimdi Ara

[Casper Via E2] Kullanılmadığı halde aşırı wi-fi tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha dün yeni telefon aldım Casper Via E2. Telefondan memnunum fakat pil kısmında bir şey dikkatimi çekti. Ekran kullanımının en çok olması gerekirken HİÇ AÇMADIĞIM HALDE wi-fi (kablosuz) kullanımı en yukarıda ve her saniye de yükselmeye devam ediyor kullanım süresi. Telefon boşta kısmını da asla o kadar kullanmaması lazım neden böyle yapıyor, kablosuzu hiç açmadım hep kapalıydı. Lütfen yardım edin çok sinirimi bozmaya başladı.

[Casper Via E2] Kullanılmadığı halde aşırı wi-fi tüketimi[Casper Via E2] Kullanılmadığı halde aşırı wi-fi tüketimi[Casper Via E2] Kullanılmadığı halde aşırı wi-fi tüketimi[Casper Via E2] Kullanılmadığı halde aşırı wi-fi tüketimi

• Cihazda önemli bir bilgi yok ise sıfırlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorununuza yardımcı olamayacağım fakat sizin bana yardımcı olabileceğiniz bir husus var.
    Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat internette pek bir videosuna rastlamadım cihaz hakkında bilgi verebilir misiniz kasma veya başka bir sorunu var mı arka kamerası gündüz ışığında iyi fotoğraf çekebiliyor mu?yardımcı olursanız sevinirim
  • 34nameless34 kullanıcısına yanıt
    Kamerası gerçekten çok güzel... kasma falan hic yok bu sorun da duzeldi zaten sifirlayinca. konu kitlenebilir...

• En sonunda via e2 kullanan biri

Cihazı almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Otg desteği varmı? Hızlı şarj var mı? Ekranda dokunmatik problemi var mı? Şebeke problemi var mı?
  • hızlı şarj desteği var mı bilmiyorum. otg desteği var mı onu da bilmiyorum ama içinden otg kablosu çıkmadı. yeni bir cihaz, otg desteği vardır bence. dokunmatik problemi yok telefon gayet iyi. şarjı çok çok iyi gidiyor lg g3'ten sonra.
  • Hızlı şarj yok.Org desteği mevcut.Sim kartınız fabrikasyon kesik ise hatta çekimle ilgili bir problem yaşamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabiniz icin tesekkurler. Uzun zamandir bekliyorum ama fiyati oyle aman aman da dusmedi. 1.000 tlden satisa cikti, su an 900 liraya alinabiliyor internetten. 6 aydir satista olan bir cohaz yanlisim yoksa, halen ucuzlamadi hayret.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.