Şimdi Ara

Casper Via M1 Güncelleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr merhaba. Via M1 telefonuma Marshmallow geldi. SD kart çıkardım ve indirmeye çalışıyorum fakat 50-100 mb indirdikten sonra donuyor ve devam etmiyor. Ne yapmam gerek?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper VIA M1 Güncelleme Problemi

Casper VIA M1 dizüstü bilgisayar kullanıcıları, son güncellemeden bu yana bazı sorunlar bildiriyorlar. Bu sorunlar, pil ömründen performans sorunlarına kadar çeşitlilik gösteriyor.

Pil Ömrü Sorunları

Güncellemeden sonra, bazı kullanıcılar Casper VIA M1'lerinin pil ömrünün önemli ölçüde azaldığını bildirdiler. Bu sorun, pilin daha hızlı bitmesine yol açabiliyor.

Performans Sorunları

Diğer kullanıcılar ise güncellemenin ardından performans sorunları yaşadıklarını bildirdiler. Bu sorunlar, yavaş yükleme sürelerinden uygulama çökmelerine kadar çeşitlilik gösterebiliyor.

Temalar Sorunu

Bazı kullanıcılar ayrıca, Casper VIA M1'lerinin güncellemeden sonra özel temaları kaldırdığını bildirdi. Bu durum, kişiselleştirilmiş çalışma alanlarından hoşlanan kullanıcılar için bir sıkıntı yaratabilir.

Bu sorunlar, şu anda Casper tarafından araştırılıyor. Şirket, sorunları çözmek için bir düzeltme eki üzerinde çalıştığını belirtti. Bu arada, kullanıcıların aşağıdaki önerileri değerlendirmeleri öneriliyor:

• Pil ömrü sorunları için, güç tasarrufu modlarını etkinleştirin ve arka planda çalışan uygulamaları kapatın.
    • Performans sorunları için, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Temalar sorunu için, Casper müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ve özel temaların geri yüklenmesini talep edin.

Casper, sorunların en kısa sürede çözüleceğine ve VIA M1 kullanıcılarının en iyi deneyimi yaşamaya devam edeceklerine dair güvence verdi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Humi H kullanıcısına yanıt
    Telefonmu donuyor yoksa yükleme yapıldığına dair bildirim mi ilerlemiyor.Bildirim ilerlemiyor ise bekleyin arka planda yüklemeyi yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

Telefonmu donuyor yoksa yükleme yapıldığına dair bildirim mi ilerlemiyor.Bildirim ilerlemiyor ise bekleyin arka planda yüklemeyi yapıyor.

Telefon donmuyor instagram'a fln bakıp dönüyorum. Ama bildirim ilerlemiyor. Mesela yarım saattir %6 takıldı burda
    O şekilde kalsın yükleme yapıyor arkada ama yüzde kaç olduğu bazen gelmeyebiliyor ekrana siz o şekilde bırakın kendi indirme işlemini yapacak.

• quote:

O şekilde kalsın yükleme yapıyor arkada ama yüzde kaç olduğu bazen gelmeyebiliyor ekrana siz o şekilde bırakın kendi indirme işlemini yapacak.

Çok teşekkür ederim reis bekliyorum bakalım :)
  • quote:

Reis 3 saat oldu hala %15 :D
    Hocam 1.2 GB dosya indiriyor internet hızınız nasıl hız düşükse ondan veya yoğunluktan dolayı geç indirme olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba benimde m1 im var fakat benim başka bi sorunum var. Güncelleme geldi ama Casper ota da gözükmüyor napmalıyım yardım edin.

• Enea31916 E kullanıcısına yanıt
    Reis aynı sorun bendede var çözebildiysen babada linki filan atabilirmisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.