Şimdi Ara

Casper VIA M4'ün kutusunu açtık 'Her yeri kavisli ve Android 8.0'lı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Burak Şolt,Gün Oksay'a şu küçük soruyu sormanızı istiyorum

"Ticari Ahlak" diye bir kavramdan haberiniz var mı? Eğer varsa Casper gibi eğer olsaydı "Nobel Yılın Çöpü" ödülüne aday olacak bir firmadan neden reklam alıyorsunuz ve/veya ürün tanıtıp insanları yanıltıyorsunuz?

Tabii banane,DH babamın şirketi değil sonuçta

(Bu yorum silindi ve sınırsız banlandı)
  • Ürünün arka yüzeyindeki cam tasarım farklı olmuş. Artık şu çerçevesiz ekranlara herkes geçmeli bence bir alışınca diğer ekranlar kullanılmıyor.

• 3B Tasarım ne oluyor? Oreo ile gelmesi ve hızlı şarj olması iyi olmuş. Birde type-c olsaymış keşke

• Sayın Burak Şolt,Gün Oksay'a şu küçük soruyu sormanızı istiyorum

"Ticari Ahlak" diye bir kavramdan haberiniz var mı? Eğer varsa Casper gibi eğer olsaydı "Nobel Yılın Çöpü" ödülüne aday olacak bir firmadan neden reklam alıyorsunuz ve/veya ürün tanıtıp insanları yanıltıyorsunuz?

Tabii banane,DH babamın şirketi değil sonuçta

(Bu yorum silindi ve sınırsız banlandı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üff ne biçim telefon yapmışlar.

• Üff hemde kavisli.

• MTK 6737 ve 1200 TL? 900 liraya redmi 5 plus varken O fiyata mi 5x, 200 daha koyulup mi note 3 alinabilirken 100 tane satamazsin Casper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında iyi oluyor böyle. Casper denilen markanın "alternatif cihaz" adı altında ne kadar saçma sapan ve çöp bile diyemeyeceğim gudubet modeller çıkarması.

Neden casper neden? SD 6** serisi varken neden?

Hadi o olmadı orta seviye bir mediatek kullanın bari. En giriş seviyesi kullanmak ne?
  • Burakçım Allah Sana Bağışlasın. Casper bizim eve giremez.

İlk Defa Bu Kadar Korkak Cümleler İle Yapılan Bir İnceleme İzledim. Burak Bey Bile Söylediklerinin Sonrasında Acabalar da Kalmış. Kespır Hiçbirşey Yapmadığın İçin Reklam Verdiğin Sitelerin Editörleri HiçbirŞey Anlatamıyor.

• Casper yıllardır telefon tedarik eder lakin işte budur diyeceğimiz tek bir ürün yok, hep bi ucuza mal et reklamla pahalı sat stratejisi içindeler ve ne yazıkki bu kafayla da bi halt olamayacaklar, şark kurnazlığı artık yemiyor ilkokul çocukları bile herşeyden haberdar sevimli hayaletciğim yok öyle kapıdan bacadan çaktırmadan girmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 18 Nisan 2018; 8:58:1 >
  • Web sitesinde de yanıltıcı bilgi mevcut.

Konu altına resim paylaşılamadığı ya da ben beceremediğim için ekleyemedim ama,http://www.casper.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=2455 linkteki ürün bilgisinde İşlemci Modeli MSM6737 1.3 GHz Quad Core olarak görülmekte. MT6737 olarak düzeltilmesi için firmayı uyarma şansınız varsa iyi olur sayın @burakesan

• Bu fiyat seviyesinde Oreolu gelmesi baya iyi heleki diğer markalar bu fiyat seviyesinde nougatlıyken, tasarımı ilginç Huawei'in gidip 2399 tl ye sattığı tasarım bu fiyat bandında var ilginç

• Bu fiyat bandında 8.0 gelmesi arka kapak tasarımı iyi olmuş deneyip görmek lazım

• şu videolara inceleme videosu demeyin. açık açık reklam amaçlıdır deyin geçin.

• Iki yil oncesi giris seviyesi telefonlar icin uretilmis chipset. Casper herzamanki gibi yine dokturmus.... copleri fabrikanin onune. Bunlari almak icin para bile vermemistir. Hani sokaga atamadiginiz buyuk ebatli eski esyalar icin eskici cagirirsiniz ya, nerede ise alsin gitsin diye uzerine para bile vereceginiz gelir. Casper iste o cagirdiginiz eskici gibi bir firma, mediatek in atip kurtulmaya calistigi dokuntuleri topluyor. Adamlar cevre kirliliginden ceza yememek icin Casper'e hediye etmislerdir o chipleri.

• İşlemci daha iyi olabilirdi ama bu fiyat için işletimin 8.0 olması ve 3/32 olması fena bir seçenek değil.İncelemeye bakmak gerek.

• Maşallah ayna gibi olmuş :)

• Hızlı şarj ve geniş ekran benim için önemli ve bu telefonda var. İncelemede değinirseniz duruma göre satın alacağım.

• madem bu işi yapıyorsunuz bari profilinizi gizleyin de belli olmasın. son aktiviteler, full casper marka telefonlar ve bilgisayarlarla ilgili.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.