Dershanem casper via tablet hediye etti içine de video yüklediler konu anlatımı ilk aldığımda açılıyordu sonra ben programlar yükledim (Youtube, vine, weheartıt, facebook, twitter, instagram, google, tumblr, getglue, skype, 8Tracks, antivirüs, candycrush, körfez test) bu arada bazı şeyler daha yükledim sildim falan dizikolık, hdfilm izle falan ama sildim sonra bi iki resim indirdim weheartitten sonra onlarıda sildim geri şimdi ne video açılıyor ne de fotoğraf çekiyor fotoğraf çekeceği zaman sd kar dolu diyor yükledikleri video uygulamasını açıyor herhangi bir videoya tıklıyorum An error has occurred in sub:konu_loadwlk (Java line:566) java.io.IOException: write faild:ENOSPCS (No space left on device) countine? yazıyor ben ne yapacağımı bilemedim hani hafızası falan da dolu değil resim yok video yok androidden gram anlamıyor önceden normal telefonum vardı corby 1 seneyi geçik iphone kullanıyorum yani ios bu uygulamalar onda da var hattaha kat be kat fazlası ama telefonuma hiçbirşey olmadı hiçbir zaman bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek biri vardır umarım çok teşekkürler şimdiden
:)
Dershaneden veriyolarsa ucuzdur açık ve net Ve sende ucuz mala çok yüklenmişsin casper laptopları da pek iyi değil. Tabletine mi güvencez