Şimdi Ara

Casper Via V8C,V8 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Allah Allah, çok sinir edici birşey olsa gerek, hani fark etmiyor olsa bosverin diyeceğim de fark da aşikâr... Arkadaşlar yardımcı olsa konu hakkında iyi olacak... Ben yine de sizin için bir bakarım başka sorun yaşayan var mı veya çözümünü bilen var mı diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranizda casper via v8c ye uygun kilif alan var mi , nereden aldiniz , bi zahmet bilgilendirir misiniz :)

• ezgiozturk2 kullanıcısına yanıt
    Bende mağazalara sordum fakat bulamadım, gittigidiyor dan uygun fiyata bulup sipariş ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgiozturk2

Arkadaşlar aranizda casper via v8c ye uygun kilif alan var mi , nereden aldiniz , bi zahmet bilgilendirir misiniz :)

Gittigidiyor, mobil cadde, n11 gibi sitelerde çeşitleri var. Ben şeffaf silikon almıştım evde boş duruyor.

• kesinlikle casper alma derim. Yaklaşık 10gün önce casper via v8 aldım teknosadan ilk iki gün şarj konusunda sıkıntı yaşadım şarjdan %100'de çıkartıyordum anında 98'e düşüyordu. Daha iki günlük telefonun batarya boşalması yaşandı. Web tarayıcısında gezinirken donmalar olmaya başladı hatta bazı zamanlar uygulamalar çöküyordu. normalde oyun oynayan bir kullanıcı değilim fakat telefonu denemek amaçlı indirmiştim oyunu kasmasa bile bikaç kez uygulamadan atma yaşadım. 1 hafta önce teknosaya gittim kavga gürültü iade edebildim 1200tl değerinde hediye çeki aldım ve xperia z1 aldım. 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. evet baktığında casper via v8 çok havalı şekillli ve güçlü gibi lanse edilse de aslına bakarsan telefon gerçekten sıkıntılı. yani işlemcisi 8 çekirdek dediğine bakma şuan kullandığımız uygulamaların hiçbiri 8 çekirdek istemiyor ki ben tek çekirdek kullanan uygulamalarda çökme yaşadıysam siz düşünün 8 çekirdek kullanıldığında telefon ne hale gelecektir. kesinlikle uzak durun derim. iyi günler..

• Bu ne biçim konu ya Pek ana konuya benzemiyor
  • beyler iki günlük casper via v8c kullanıcısıyım şuan telde 4.4.2 sürümü var v bugün yeni sistem güncellemesi geldi bunu yapan varmı ?
    forumlarda yapanların kasılma yaşadıkları ve donmaların olduğu yazıyorda ?
  • Arkadaşlar bende v8 alarak araniza katıldım fakat beta sürüm var sanırım telefonda.
    Güncelleme buluyor ama yüklemiyor bağlanıyor yazıyor öyle kalıyor neden güncellenmiyor?

• kimse bu teli kullanmıyormu artık :)
  • Selamlar, v8c aldim 2. Gün bugün. Ekran simgelerinin yerlerini degistirmek istiyorum.. Tüm forumlara baktım ama bulamadim. Bilen, duyan, gören var mi?

Bir de telefon caldiginda ya da ben birini ararken arkada boncuklu bi resim var onu nasil değiştirebilirim?

• Valla hocam ilk çıktığı zaman alanlardanım bende 4. ayda şarj problemi çıktı soket girişinden dolayı arada şarj ediyordu bir gece hepten gitti garantiye yolladım fabrika ayarlarına döndürüldü işletim sistemi kaynaklı arıza demişler ama ücret fln talep etmemişler. Bu imkansız dedim Vatan Bilgisayar aracığılı ile göndemiştim onlara sordum hocam casper üstüne sorumluluk almadan hep kullanıcı kaynaklı diyor dediler.

şimdide 2 ay geçti geri tuşunun ledi yanmıyor kullanımda problem yok ama led yanmıyor bildiğin
    Kullanımda problem çıkana kadar devam edeceğim yedek tel yok çünkü.
    Servis ist.da olduğundan izmirdeyim 12 günden aşağı gelmiyor hocam arada bilginize.

• 2 ci elini 500 e veriyorlar bu telefon için uygunmu acaba2017 2 ci ayına kadar garanti var alınırmı

• şarz soketi kırılıp duruyor yıldım vallahi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.