Şimdi Ara

Casper Via V8C,V8 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginiz icin tesekkurler s4 mini wifi directten baglaniyor casper teli zaten kablosuz baglamaktan vazgectim artik inat etmedim usb den de baglayinca sadece kamera.medya cihazi.bir tanede yalnizca sarj isini yarayan 3 secenek var kamerayi secince yalnizca tel ile cekilen resimler tvde gorunuyor baska birsey gorunmuyor ama bu usb sorunu s4 minide de oluyor bu telleri samsung tvye usb ile baglamaya calisincada oluyor o yuzden acaba farkli bir kablo falan mi gerekiyor bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TunCR7 kullanıcısına yanıt
    Ne oldu şarj soketi sıkıntı var mı?

Ben yeni bir maceraya atıldım Nokia Lumia 1020 aldım, Windows Phone deneyeceğim bakalım nasıl bir şey, beğenmezsem veya Android uygulamalara göre eksiklik hissedersem Via V8c ile devam ama WP seversem seçeneklere bakacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Ben yeni bir maceraya atıldım Nokia Lumia 1020 aldım, Windows Phone deneyeceğim bakalım nasıl bir şey, beğenmezsem veya Android uygulamalara göre eksiklik hissedersem Via V8c ile devam ama WP seversem seçeneklere bakacağım

Sarj soketi sıkıntı ama muhtemelen zorlayarak çekmekten dolayı oldu. Garantiye yollamakta istemiyorum daha yeni aldım. Böyle devam kastırarak şarj ediyorum. Windows Phone'a hiç içim ısınmıyor ama inşallah hoşuna gider boşuna para vermiş olmayasın. Bu arada yeni güncelleme gelmiş eski forumda da bi arkadaş paylaşmış. Ayrıca telefonu gören herkes iltifatlara devam edeiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TunCR7 -- 5 Aralık 2014; 22:02:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TunCR7

quote:

Sarj soketi sıkıntı ama muhtemelen zorlayarak çekmekten dolayı oldu. Garantiye yollamakta istemiyorum daha yeni aldım. Böyle devam kastırarak şarj ediyorum. Windows Phone'a hiç içim ısınmıyor ama inşallah hoşuna gider boşuna para vermiş olmayasın. Bu arada yeni güncelleme gelmiş eski forumda da bi arkadaş paylaşmış. Ayrıca telefonu gören herkes iltifatlara devam edeiyor :)

Hocam ben gmd kullanıyorum bilirsiniz bizim telefonda soket yeri biraz narin fakat ben 11 aydır telefonu farklı şarj kablosuyla şarj ediyorum çok yumuşak giriyor sokete ve zarar vermiyor. Eğer sizinde şarj kablosu çok sert giriyorsa başka şarj Kabloları deneyin sonra durduk yere başınıza iş acmasin. İyi forumlar.

• sercandk kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için tesekkur ederim fakat onu da denedim sorun benim telefonun soketinde.

• quote:

Yorumunuz için tesekkur ederim fakat onu da denedim sorun benim telefonun soketinde.

Anladım hocam inşallah daha büyük bir sorun yaratmaz.

Kastırmadan şarj olmuyor,garanti yolu gözüküyor ama kaç güne gelir onu da tam bilmediğim için yollamiyorum.

• quote:

Kastırmadan şarj olmuyor,garanti yolu gözüküyor ama kaç güne gelir onu da tam bilmediğim için yollamiyorum.

Çok fazla kastirmayin anakarta zarar vermemeye çalışın. Bu arada servis ücretsiz karşılıyor mu?

N11.com'dan aldım ,bilmiyorum. Garantisi var ama.

• quote:

N11.com'dan aldım ,bilmiyorum. Garantisi var ama.

Anladım hocam. Garanti işine bakan firmayı arayıp bilgi alın bence bu konu hakkında.

• Casper via v8 android l güncellemesini alıcakmı?

• Arkadaşlar bugün v8c aldık gayet güzel cihaz fakat Akşam arka kamera ile çekim yaptim ve floresan ışığında kötü çekim yapiyor yarin gündüz ışığında deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

Arkadaşlar bugün v8c aldık gayet güzel cihaz fakat Akşam arka kamera ile çekim yaptim ve floresan ışığında kötü çekim yapiyor yarin gündüz ışığında deneyecegim.

Güle güle kullanın.
    Kamerayı biraz kurcalayın bazı ayarlar var onları yaparsanız kalite artıyor.
    EIS (elektronik görüntü sabitleyici) ayarını açın örneğin.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
    Özellikleri ayarladim ama yine de görüntü çok iyi gelmedi, lensi pek kaliteli değil sanırım.Ama yinede çok kötü değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

Arkadaşlar bugün v8c aldık gayet güzel cihaz fakat Akşam arka kamera ile çekim yaptim ve floresan ışığında kötü çekim yapiyor yarin gündüz ışığında deneyecegim.

Güle güle kullanın.
    Kamerayı biraz kurcalayın bazı ayarlar var onları yaparsanız kalite artıyor.
    EIS (elektronik görüntü sabitleyici) ayarını açın örneğin.

Bahsettiğiniz eıs ayarını bulamadım hocam

• 2 aydır casper via v8 kullanıyorum. bilmediğim bir telefonu riske girip 2 tane bir kendime bi eşime aldım. şunu diyebilirim ki bu fiyata S5 ayarında bir telefon kullanıyorum.telefonu hayvan gibi kullanıyorum. sadece alo demek için kullanmıyorum yani dibine kadar kullanıyorum. Asphalt 8 gibi bildiğim ağır oyunların hepsini müthiş bir performansla çalıştırıyor. Telefonumu one m8 ve s 5 ve xperia z (şimdilik bulabildiklerim) karşılaştırdık. aynı açıdan aynı fotoğrafı çektik. v8 hepsini geçti.dediler yok bizim ayarlarımız yükseltelim bi daha deneyelim.denedik v8 gerçekten kamera konusunda önde.Zaten kamerası diğer telefonlardan azıcık büyük lens farkından öne geçiyor. Diğer telefonlara 2000 küsür bayılanların aklına yanarım. Casperin bu pazarda güçlenince daha ilerleyeceği kanaatindeyim. sonuçta yerli mal olması avantaj. iyi iş çıkarmışlar olumsuz yönleri şarjı 8 çekirdek işlemciye 2350mAH pil yetersiz geliyor bu açık. xperia z3 deki gibi 3000 olmalıydı. Telefonda işe yaramaz programları kaldıralım sadeleştirelim derken biraz fazla kacırmışlar örneğin f klavye yok.türk malı telefonda f klavye yok. reklamlarda çıkan el sallayarak oynatma uygulaması iğrenç bi işe yaramıyor bide utanmadan reklama koymuşlar. Telefonların güncellemesi var bi tane iki telefondan birininki gelmedi caspere ulaştım sağolsun bi maille hallettiler ilgilendiler.benim çocuklar sağolsun telefonu ellerinden kaç kere düşürmelerine rağmen bişi olmadı. inşallah olmaz gerçi 1 senelik kasko yaptırdım. :) Velhasılı kelam ben V8 öneririm arkadaş.

• Ya bir konuda size danisicam.. 2 hafta felan oluyor telefonumu alalı (VIA v8c) fakat cihaza uygun kılıfı bulamadım... Nerden bulabiliriz? Kesinlikle sattığını bildiğiniz veya aldığınız mağaza felan var mı? Gittigidiyor'da gordum uygun fiyata kılıflar... Güvenilir mi sizce?

• bende 2 haftadır via v8c kullanıyorum. şuana kadar bir sorun yaşamadım. gerçiği pek öyle telefon delisi değilimdir ilk kez bir akıllı telefon kullanıyorum. bu aralar canımı sıkan şey ön kemera çekimlerindeki yüz güzelleştirme özelliği. ayarlardan onu devreden çıkarma ya da shop yaptırmama gibi bir şey yok mu. her seferinde manual olarak shop ayarlarını sıfırlamam mı gerekiyor kamera ekranından. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • On kamerada o hep oto. Olarak açılıyor evet.. Fakat ekran da bos bir yere dokununca normale dönüyor bende... Sizde nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafanedim -- 12 Şubat 2015; 10:46:42 >
  • bende dönmüyor. sürekli olarak fotoşopları sıfırlamam gerekiyor her fotoğraf çekiminde. bunu sürekli olarak kapatmanın ya da ayarlarını sıfırlamanın bir yolu yok mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.