Saksafon çalmak istiyorum ama flüt bile çalamıyorum
Merhabalar, Ben saksafon çalmaya meraklı birisiyim. Üflemeli çalgılarla pek aram yok. Geçmişte biraz bağlama ve gitar tecrübem oldu ama üflemelilerde flüt bile çalamam doğru düzgün.
Anca adem reis (Bkz. foto) gibi ağzımla sesler çıkartırım. Hatta derim ki şu ağzımla yapabildiklerimi bir enstrümana döksem neler olacak da işte.... Velhasıl kelam nasıl bir yol izlemeliyim? Önce flüt ile başlayıp sonra mı saksafon deneyimlemeliyim?
Merhabalar,
Otomotiv sektöründe ürün üreten bir firmada mühendisim. 22 Kasım'da Fransa Lyon'da bulunan Solutrans fuarına katılacağım. Bu süreçte istediğiniz bir ürün var ise 25 Kasım tarihinde İstanbul'a dönerken belli bir ücret karşılığında yanımda getirebilirim.
Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Detayları konuşabiliriz.
TOSHIBA 65UA2063DT GÖRÜŞ VE ÖNERİ
Merhabalar,
Bugün itibari ile A101'de 10.599TL'ye satılan Toshiba 65 inç 65UA2063DT Ultra HD Android TV'yi satın aldım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.
Önümüzdeki sene itibari ile aktif olarak kullanmaya başlayacağım, şimdilik bekleteceğim. Youtube'da Adem Helvacı'nın anlatımı ve kendi sitesi olan inceleriz.com'daki yorumlarını okuyarak alma kararı aldım.
Videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
TOSHIBA 65UA2063DT Android Smart Led TV A101 13 ocak 9599TL - YouTube
Kullanan veya detaylarını bilen varsa görüşlerini almak isterim.
Teşekkürler.
Yüksek Lisans Bölüm Tercihi Hakkında Destek :(
Merhabalar, Ben Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenciyim. Yüksek Lisans yapacağım fakat hangi alanda çalışmalıyım bilmiyorum. Güneş Enerjisi ve Yakıt Hücresi alanlarında ders veren iki hoca var ve bunlardan bir tanesini seçmem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun... Yaklaşık bir senedir güneş enerjisi kurulumu yapan bir şirkette çalışmaktayım. İlerleyen süreçlerde akademiye yönelme isteğim de var. Sizce hangi alanda çalışmalıyım?
Güneş Enerjisi mi Yakıt Hücresi Mi ?
Merhabalar, Ben Gebze Teknik Üniversitesinde öğrenciyim. Yüksek Lisans yapacağım fakat hangi alanda çalışmalıyım bilmiyorum. Bu iki alanda ders veren iki hoca var ve bunlardan bir tanesini seçmem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun... Yaklaşık bir senedir güneş enerjisi kurulumu yapan bir şirkette çalışmaktayım. İlerleyen süreçlerde akademiye yönelme isteğim de var. Sizce hangi alanda çalışmalıyım?
İŞLEMCİ SICAKLIĞIM 100°C'Yİ GÖRÜYOR
İKİNCİ BÖLÜM OLARAK FİZİK OKUMAK??
|
Almak istediğim kitaplar için destek arıyorum
YURTDIŞI AKTARMALI UÇUŞ YAPACAĞIM, DESTEK LAZIM
|
|
Meslek: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Öğrencisi
İlgi Alanları: Bilgisayar,Malzeme
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 158
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 17.603 (Bu ay: 388)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar