Merhabalar, Bugün itibari ile A101'de 10.599TL'ye satılan Toshiba 65 inç 65UA2063DT Ultra HD Android TV'yi satın aldım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Önümüzdeki sene itibari ile aktif olarak kullanmaya başlayacağım, şimdilik bekleteceğim. Youtube'da Adem Helvacı'nın anlatımı ve kendi sitesi olan inceleriz.com'daki yorumlarını okuyarak alma kararı aldım. Videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: TOSHIBA 65UA2063DT Android Smart Led TV A101 13 ocak 9599TL - YouTube Kullanan veya detaylarını bilen varsa görüşlerini almak isterim. Teşekkürler. |
TOSHIBA 65UA2063DT: Kapsamlı Bir İnceleme
TOSHIBA 65UA2063DT, 65 inçlik bir Ultra HD Android TV'dir. İster film izliyor, ister oyun oynuyor olun, ister internette gezintiye çıkıyor olun, etkileyici bir izleme deneyimi sunar.
Görüntü Kalitesi
TOSHIBA 65UA2063DT, canlı renkler ve derin siyahlar sunan 4K UHD çözünürlüğe sahiptir. HDR desteği sayesinde, daha geniş bir renk yelpazesi ve kontrast oranı elde edersiniz. Bu, daha gerçekçi ve sürükleyici görüntülerle sonuçlanır.
Ses Kalitesi
TV, Dolby Atmos destekli entegre bir ses sistemine sahiptir. Bu, sinematik bir ses deneyimi yaratarak sizi aksiyonun tam ortasına yerleştirir.
Akıllı Özellikler
TOSHIBA 65UA2063DT, Android TV platformunda çalışır ve çok çeşitli uygulamalara ve akış hizmetlerine erişim sağlar. Ayrıca, Google Asistan ile uyumludur ve sesli kumanda için kullanabilirsiniz.
Tasarım
TV, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveleri ve metalik ayakları, herhangi bir ortama uyum sağlar.
Bağlantılar
TV, çok sayıda bağlantı seçeneğine sahiptir, bunlar arasında dört HDMI girişi, iki USB girişi ve bir ethernet bağlantı noktası bulunur. Bu, oyun konsolları, Blu-ray oynatıcılar ve diğer cihazları bağlamanıza olanak tanır.
Genel İnceleme
TOSHIBA 65UA2063DT, üstün görüntü ve ses kalitesi, akıllı özellikler ve şık bir tasarıma sahip sağlam bir seçimdir. İster ev sineması meraklısı olun ister günlük kullanım için bir TV arıyor olun, 65UA2063DT beklentilerinizi karşılayacaktır.
Anahtar Kelimelerin Kullanımı:
- Toshiba 65UA2063DT
- 65UA2063DT
- Toshiba 65UA2063DT 65 Ultra HD Android TV
- Toshiba 65UA2063DT yorum
- Toshiba 65UA2063DT
- Toshiba 58UA2263DT