Ben bu kulaklığı sırf içinden çıkan kulaklık taşıma çantası için almıştım ki bu arada dışı kadifeden üretilmiş kaliteli bir kese çanta çıktı. Bu kadar ucuz bir kulaklığın ses kalitesinden hiçbir beklentim yoktu çekmeceye atarım diyordum ama fiyatına göre sunduğu ses kalitesi beni şok etti.
9mm lik sürücüsü giriş seviyesi bir kulaklıkta olmaması gereken kalitede bir bas ve vokal performansı veriyor. Midler, tizler gayet yeterli. Ses dengeli bu arada, ucuz kulaklıklardaki boğukluk veya tam tersi aşırı tizli bir sunum yok. Biliyorsunuz giriş seviyesi kulaklıklar genelde denge olmaz. Sony MDR-ex 15, JBL c100, falan gibi markaların giriş seviyesi kulaklıklarından daha iyi.
Kablo biraz uzun 1,5 metre bilgisayar için avantaj ama yolda yürürken sarkar biraz. Mikrofonda bir sorun yok görüşme yaptım sesimin gayet iyi geldiğini söylediler yolda trafikte konuşma yaptım.
|
GÖRÜNTÜ KALİTESİ YÜKSEK Media Playerlar
|
fujifilm f50 vs. sony t77
|
compact tavsiyesi acil !!!!
|
ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM ÜYELER yilmaz196 : Sennheiser px100 kulaklık aldım hobbs : SANDISK Sansa Clip mp3 player sattım mendini : i-grado kulaklık sattım victorist : canon a570 is dijital camera sattım bukalemuns : playstation 2 sattım |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 456
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 14.094 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar