Şimdi Ara

fujifilm f50 vs. sony t77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar tam olarak 3 saat sonra bu 2 sinden birini alıcam,lütfen yardım edin arada kaldım,fiyat olarak yaklaşık fiyatları var.benim istediğim özelllikle flassız iç mekanlarda iyi çekmesi.yardım????

• flaşsız iyi çeksin diyorsan f50 hiç düşünmene gerek yok için rahat olsun direk alabilirsin.lakin manuel ayarı olmayan bir makine düşünürsen f100 f50 den daha iyidir.yok ikisi arasında kaldım dersen f50 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuada

üstadlar tam olarak 3 saat sonra bu 2 sinden birini alıcam,lütfen yardım edin arada kaldım,fiyat olarak yaklaşık fiyatları var.benim istediğim özelllikle flassız iç mekanlarda iyi çekmesi.yardım????

nuada
    flaşsız iş mekanlarda gece hareketli birşeyi düşük enstantene ayarında hiçbir makina aydınlık ve bulanıksız ve noisesiz çekmek imkansız . iç mekanda biraz ışık alıyorsa manuel ayarlı makinayla flaşsız kendi ayarlarına kalmış makinadan daha iyi netice alırsın karar senin.
    birde sony konpak makinaların foto kalitesinden bilhassa kapalı alanda çekimlerin!den bir çok arkadaş şikayetçi
    buna w300 'de dahil fiyatlarıda yüksek makinalar ona göre değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 22 Nisan 2009; 16:26:07 >
  • uzak ara F50fd tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.