ben maltepe casper baiisiyim casperin bu yeni çıkardığı modeller sorunsuz ısınma sorunu yok bunlarda. ama acer öneririm ben sana çünkü bende acer kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gizlimabedim
ben maltepe casper baiisiyim casperin bu yeni çıkardığı modeller sorunsuz ısınma sorunu yok bunlarda. ama acer öneririm ben sana çünkü bende acer kullanıyorum
Casper duymasın
quote:
Orjinalden alıntı: Domini
quote:
Casper duymasın
duyarsa duysun yalan değilki
ben de aceri öneririm casper kullanıcıları ürünlerden memnun değiller..
acer dünyada ilk 3 de üretici olarak casper sa yeni peydah olmuş bir türk markası artık gerisini sen düşün
ustam bende aceri öneririm hatta bende alıcam su ara laptop fakat teknosanın hiç bir bayisinde acer o model yok sen nerden almayı düşünüyorsun uygun fiyat başka nerde vardırki?
Çok Doğrucusunuz Tebrik Ederim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Domini
quote:
Casper duymasın
duyarsa duysun yalan değilki
ben bir acer kullanıcısı olarak kesinlikle acer'i öneririm kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme