Bildirim
casper vs toshiba / özellik mi, kalite mi? / yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Toshiba nın bu modelinin kasa yapısını hiç incelemedim bişey diyemem ama o verdiğin casper modelin kasası o kadar dandik bir plastik ki hemen ısınır pad de elini dokumazsın artı menteşeleri hemen kırılıyor. Cd-rom kapağı zangır zangır sallanıyor. Tuş takımı desen sanki bir balon üzerinde gibi bastıkça yaylanıyoe. Bütçen görüyorum ki 2000 Tl civarında asus düşünebilirsin. Tabi bu benim görüşüm deneyim ile sabit ama baştada belirttiğim gibi toshibanın o kasası nasıl bilmiyorum. Gidip bir görmek lazım. Özellik mi kalite mi bu insandan insana değişir. Benim tavsiyem kaliteli al kafan rahat olsun. Özellik diye alıyor millet sonra pc nin ekranını kapatırken bile besmele çekecek hale geliyor kırılmasın bir yeri diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 28 Aralık 2013; 1:24:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X