|
Casper web sitesinin yenilenmesine özel indirimler sizi bekliyor
-
-
Kimse yazamadan yazayım.
"Casper alınmaz"
-
No Casper,No Cry
-
Direk kaçın...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
internet siteleri gerçekten yenilik gerektiriyordu. özellikle satın almak istediğiniz ürünlere ulaşamıyordunuz. Güzel olmuş yenilenmesi. Umarım ürünler de zaman içerisinde yenilenir ve daha iyi ürünler ile karşımıza çıkarlar. Ben yerli markalarımızın kaliteyi arttırmalarını temenni ediyorum.
-
Servise gönderdiğim masaüstü bilgisayarı aynen geri yollamışlar, 1500 tl anakart ücreti aldılar mahkemede hesaplaşacağız
-
ürün çeşidini arttırsa fiyatlarda biraz uygun olsa, pandemi zamanlarında ihtiyaç var yerli bir firma biraz daha fazla elini taşın altına koymalı
-
yazık insanların gözünde bitik bir markayı inatla hala bir yerlere taşımanın arkasındaki inatçı kişiliği tanımayı isterdim doğrusu. 30 sene öncede insanların algısında en kötü yerde olan bu marka halen daha aynı seviyelerde
-
Site güzel olmuş.
-
ilkdefa bi teknoloji markasının kendisitesinde gününfırsatı gibi bi olay gördüm. iyi düşünülmüş.
-
sallayan arkadaşların hepsi casper kullandımı bilmiyorum ama benim evimde 10 yıldır saat gibi işleyen bi bilgisayarları var. modern bi site yapmışlar
-
-
Umarım driver indirme kısmınıda bir gün adam etmek nasip olur. Hayatım boyunca driver indirmesi en çile olan site olarak sizi parmakla gösterir anlatırım. Dükkana gelen casper cihazlara format atmaktan nefret ediyorum.
-
İlk laptopum casperdı. 2005 yılında almıştım. Hala taş gibi çalışıyor. Bugün yeni laptop alacak olsam yine casper alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site on numara olmuş kendilerini çok geliştirmişler..Ayrıca o 'Casper alınmaz' mottosu eskide kaldı diye düşünüyorum excalibur serisi ile kendilerini çok geliştirdiler..Abim bir adet aldı yaklaşık 4 ay önce fiyat farkından dolayı msi yerine tercih etti sordum canavar gibi cihaz ne ısınması ne sekmesi hiçbişey yok diyor
-
fiyatlara bakmadım bile vallahi. Casper alacak kadar zengin değilim. Ömö köspör çök döğöştö!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esVedSite on numara olmuş kendilerini çok geliştirmişler..Ayrıca o 'Casper alınmaz' mottosu eskide kaldı diye düşünüyorum excalibur serisi ile kendilerini çok geliştirdiler..Abim bir adet aldı yaklaşık 4 ay önce fiyat farkından dolayı msi yerine tercih etti sordum canavar gibi cihaz ne ısınması ne sekmesi hiçbişey yok diyor
Bende de var aynısından oyunlarda işlemci +90 derecede.
Kimse yazamadan yazayım.
"Casper alınmaz" |
ilkdefa bi teknoloji markasının kendisitesinde gününfırsatı gibi bi olay gördüm. iyi düşünülmüş.
|
Site güzel olmuş.
|
sallayan arkadaşların hepsi casper kullandımı bilmiyorum ama benim evimde 10 yıldır saat gibi işleyen bi bilgisayarları var. modern bi site yapmışlar |
Direk kaçın...
|
ürün çeşidini arttırsa fiyatlarda biraz uygun olsa, pandemi zamanlarında ihtiyaç var yerli bir firma biraz daha fazla elini taşın altına koymalı
|
No Casper,No Cry |
Benzer içerikler
- gemini ücretsiz mi
- instagram keşfet sıfırlama
- google mesajlar kapatma
- font bulma
- instagram önbellek temizleme ios
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X