Şimdi Ara

Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Model Kodu: CN.VKY3230C
    Model Adı: CASPER NIRVANA NB 15.6 (CKY.3230-4L35V-S)

Laptop bilgisayarıma 4 GB RAM taktım, üstünde bulunan RAM 1333 MHz, taktığım ise 1600 MHz, BIOS ayarlarından taktığım RAM'in frekansını değiştirmek istiyorum fakat BIOS kısıtlı. Resimlerde görüldüğü üzre. Nasıl yapabileceğim hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım, hafta sonu olduğu için servisle irtibata geçemiyorum, lütfen yardım edin.
    BIOS'ta yapmak istediğim 1600 Mhz Ram frekansını 1333 Mhz yapmak istememdir. Ram'i taktıktan sonra gözle görülür bi hızlanma söz konusu, gerek uygulamaları açarken daha hızlı gerek oyunda ki FPS düşüş sorunu minimize etti fakat 1333 Mhz 9 milisaniye olarak gecikme süresi verir 1600 Mhz 11 gecikme süresi vermekte sürelerini eşitleye bilirsem tam verim alacağım. Bunun için BIOS ayarlarını yapabileceğim bir yöntem var mı? Eğer yoksa farklı bir yöntemle bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!Casper Win 10 BIOS Ram Mhz Ayar Yapılamıyor!

• Laptopta ram hızı değişmez.masaüstü pc gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptoplarda ram in hızını bios üzerinden ayarlayamazsınız. Anakart ve işlemci max ram hızı neyse onu kullanır. Eğer ramlerden biri düşük frekanslıysa sistem o ram in hızında çalışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.