Şimdi Ara

Caspermı Asusmu Bilgisayar Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü casper alabileceğiniz en dandik marka teknik servis kötü vs. Birsürü sebebi var. Kimse bi firmayı durduk yere kötülemez ama dersen ki ben bozulsun servisin umrunda olmasın dersen sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu söylemeden geçemiyecem masaüstü marka pc hiç bi zaman toplama pc performansı vermez yani aynı fiyattaki pcler için diyorum. Haa bu arada casperla. Asus u aynı başlıkta kullanma bile kalite olarak :)

• 2700 lira o asus a veriyosunuz 2580 tl ye benim dediğim pc yi alın hiç bişey bilmiyosanız mesela bakın dükkan ankaradaysa tanıdığınıza verin parayı alsın kontrol size kargolasın asus gt940 ekran kartı var o pc nin ederi max 1600 1800 tl

Casper kasa orta ama o fiyat onada biraz fazla gibime geldi ama dolar pahalı bişey diyemem ama bu 2 pc de kötü onu söyleyeyim

• 66alperen 6 kullanıcısına yanıt
    Dostum asus 2000tl yeni indirimden çıktı başka yerde 1900 e bulurum
  • Hdd hızı 5400 rpm. Yani büyük ihtimal cızırtı yapar. İşlemci yanlış görmediysem 6. Nesil 14nm ama u serisi yani performansı grafik te 940m fazla yüksek oyun oynatmaz haberiniz olsun.

• Bence hiçbiri :) bu kötü pclere vereceğin paralarla sana yol gösteremem ;) bence biraz forumları gez bu 2 pcdende bi şey olmaz. Parana yazık valla hele bide te***sa gidersen 1500 tl lik pc yi t**uncu indirimle. 1900 tl ye kitlerler ben söyleyeyim. Bi pcden anlayan arkadaşın varsa sor onlarda pclerin bu kadar etmeyeceğini söyler

Dostum Gtx750 Tİ nasıldır
    Neyse dostum ilgilendiğin için saol
  • Pc alırken dikkat etmen gerekenler
    1- işlemci hızı ve kaçıncı nesil üretim
    2- nvida ise gtx serisi ekran kartı 850 950 960 2000 tl lik pc icin iyidir
    3- ddr meselesi. Ekran kartı bulabilirsen gddr5 ekran kartı ddr4 ram
    4- hdd rpm hızı 7200 olması lazım en az. Eğer ssd takacaksan bu madde önemsiz
    5- ekran kartı en az 128 bit olması lazım
    6- eğer yapmayı biliyosan ( tavsiye etmem ) over clock yapabilecek şekilde al ( overclock pc nin ömrünü kısaltır )
    7- leptop ise full hd ekran olmasına dikkat et
    8- leptopta alüminyum kasa olursa soğutma dağa iyi olur.
    9- işlemcinin modelin sonundaki 2 harf çok önemli mesela. İntel i7 6600hq. Mesela hq. Mesela. İntel i7 6500u mesela u

Bunlara dikkat edebilirsen iyi bişey alırsın.

Dostum benim sıkıntım ekran kartı 2000tllik pclerde gtx 850 950 960 bulmak çok zor
  • Asus x550jk xo012d. 1800 tl ama sıkıntıları var işlemci 4. Nesildi galiba gtx 850 m kart var içinde üretimden kaldırılmış ama bulabiliyosan bi değerlendir ama hakkında şikayet çok bizzat bende var bu pc bende sorun çıkmadı ama sorun yaşayanlar aşırı çok

Böyle pcler bulursan banada söylersen sevinirim
    Dostum pcdepo güvenilirmidir
  • Ben pc depodan almıştım. Zamanında güvenilirdi sonradan firma iflas etti diye biliyorum ordaki fiyatlar yanlış yazıyo yani ana sayfalarında şuan satış yok yazıyo. Yani pcdepo dan alma şuan. Birsürü kişi para verip pc alamadım diye forumda geziyodu.

• https://m.youtube.com/watch?v=gA4QnivhSEg. Bu video tam senin için hazırlanmış dostum. Gtx960m kart var içinde.

• Bilgi:Vatan bilgisayarda masaüstü pc toplayabilirsin.Montajı da yapıyorlar.Sen alışverişini yapıyorsun 1-2 güne parçaları montajlanmış bir şekilde alıyorsun bilgisayarını.

• Dostum vatan bilgisayarın mağazasına gidip alıcam ordaki çalışanlar bütçeme göre bilgisayar toplarlarmı?

Ben mağazadaykenmi montaj yapıyorlar?Evimdemi montaj yapıyorlar?Yoksa mağazada topladıklarımızı mağazada bırakıp eve gittikten sonra çalışanlar montajlayıp evimemi yolluyorlar?
  • Öncelikle mağazada montaj bölümü ve elemanı olması lazım.Varsa sen ram,ekran kartı,işlemci,anakart vs seçip satın alıyorsun.Sonra sen ayrılıyorsun ordan.Onlar mağazanın ilgili bölümünde kasaya parçaları takıyorlar.İşlemin süresi tamamen yoğunluğa bağlı.Erken gidersen aynı gün de alabilirsin ya da birkaç gün de bekleyebilirsin.İş hallolunca seni arıyorlar zaten sen de gidip alıyorsun.
    Ayrıca toplama işini ordaki elemanlara bırakma pek bilgili olmayabiliyorlar.Sen forumları gez bütçene göre en iyi bilgisayarı daha iyi bulursun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.