Şimdi Ara

Caspermı Asusmu Bilgisayar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/149964/asus-k555ub-xo198t-w10-i5.aspx#dealers

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v7k6200b-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10.html#ozellikler

Arkadaşlar yukarıdakilerden oyun için hangisi daha iyidir?

Bilgisayar önerirmisiniz 2000Tl bütçem var laptopta olur masaüstüde masaüstü toplama olmasın şimdiden teşekkürler. 2. Konu açışım yanlış bişey yaptıysam özür dilerim.

• diriliş1 kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkürler ama ebrarbilgisayar gibi sitelerden almıyorum.Mağazası olanlardan bakıyorum vatan,teknosa gibi sitelerden.
  • Bu 2 pc de gaming pc olmaz söyleyeyim. Gtx ekran kartı olan pc tercih et monster abra lara bakabilirsin 2500 filan ama değer yani veya illa asus dersen Asus X550VX-XX147D. 2750 tl en azından gtx kart var ddr4 ram. Ama ekran full hd değil karar sana kalmış ama yukardaki işlemciler. U. Serisi ve ekran kartları gt gta 5 filan dersen zorlanır baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66alperen 6 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cd-vdi6500a-intel-core-i5-6500-3-2-ghz-12gb-1tb-2-gb-nvidia-gtx750-win-10.html#genel-bakis

Bu nasıldır dostum gta5 açarmı açarsa hangi ayarda oynatır.
  • Bence casper almayın. O paraya pc topladan dağa iyi sonuç alırsın. Hadi toplayamıyosan yoplayan siteler var. Sitelere güvenmiyosan. Leptop al bence

Bi ara vatan pc de topluyodu hala devam ediyomu bilmiyorum ama

• Pc toplamak istemediğini yazmışsın fakat hazır kasa alırsan bence parana yazık olur. Yani paranın hakkını tam alamassın

Ben gidip mağazadan alacağım için toplamıyorum toplasam bile kasaya nasıl yerleştiricem windowsu nasıl kurucam bu yüzden bilgisayar toplamıyorum.

İlk kararım laptoptu ama birkaç kişiye sordum laptoplar çok sağlam değilmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper laptop alınır mı ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leptopların ömrü kısa çünkü günlük pc yi oyun pc si gibi kullanıyolar pc bozulana kadar bi kere bile termal macunu yenilemiyolar. Ondan çabuk bozuluyo 3 4 yıl dayanıyo ama eğer bana dayansın oyun oynayacam dersen 2600 ü gözden çıkarman lazım

maks 2100tl bütçem var dostum masaüstü dizüstü farketmez ama vatan gibi mağazası olan bir site olsun nasıl bir bilgisayar önerirsin
  • 2100 tl ye monitör dağil mi

Monitöre gerek yok
  • Bi kasa toplayayım dedim senin için 3500 tuttu çok pahalı yaw bu intel sistemler amd dağa ucuz gibi ben düzgün bişey toplayabilirsem söylerim.

ahahah peki yinede saol
  • 2000 tl ye ddr4 sistem toplamayı denedim ama sonuç başaramadım. Yani bi şekilde oluyo ama işlemciden filan kısmak gerekiyo o yüzden bence sen 2600tl ye asus notebook u düşünebilirsin :) ddr4 ram gddr5 gtx950m ekran kartı i7 6500hq dü sanırım işlemci vardı yanlış yazmış olabilirim. Veya. Monster notebook ta alabilirsin. Ama dersenki ben çok oyun oynarım deli gibi oynarım dersen masaüstü al

• Ürün Açıklaması
    Kapat
    ÜRÜN SIFIRDIR. ASUS TÜRKİYEDEN 24 AY GARANTİLİ OLARAK ADINIZA FATURALI SEVK EDİLİR.

Teknik Özellikler
    Marka Asus
    Kullanım Amacı Performans
    Model Serisi X-Serisi
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Modeli 6.Nesil Intel Core i7-6700HQ
    İşlemci Hızı 2.6 GHz
    Turbo Frekansı 3.5 GHz
    Önbellek 6MB
    Çekirdek Sayısı Dört çekirdek işlemci
    Ram (Bellek Hızı) 4GB
    Bellek Türü DDR4
    Bellek Düzeni 4GB
    Toplam Bellek Slotu 2
    Bellek Yükseltme Var
    Sabit Disk 1TB
    Sabit Disk Hızı 7200rpm
    mSATA Slotu Yok
    Raid Desteği Yok
    Ekran Kartı 4 GB Paylaşımsız
    Grafik Serisi GeForce GTX 9 Serisi
    Grafik İşlemcisi GeForce GTX950M
    Grafik Yapısı GDDR5
    Grafik Genişliği 128Bit
    Ekran Boyutu 15 inc (38 cm)
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Özelliği HD LED
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Optik Okuyucu Dvd Yazıcı
    İşletim Sistemi FreeDos
    Webcam Var
    Kart Okuyucu Var
    Wirelles Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth Versiyon 4.0
    Ethernet Gigabit (1000 Mbps)
    Hdmı Versiyon 1.4
    Usb Portu 1 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0
    Video Portu 15 pinli vga video konnektörü
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Firewire Yok
    3G Yok
    Klavye Düzeni Numerik Q TR
    Klavye Özelliği Chiclet klavye
    Touchpad Çoklu dokunmatik harekete duyarlı
    Pil Teknolojisi 4 hücreli pil
    Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Ağırlık 2.50 kg
    Malzeme Alüminyum kasa
    Renk Siyah

Bence düşünülebilir 2580 tl ye ideal bi tek monitör kötü gerisi iyi bence bi 8 gb ddr 4 ram eklektirsin + isteğe göre hdd yerine 240 gb ssd taktır sana 2910 tl ye gelir. Ssd taktırmam dersen 2690tl filan tutar

Gtx950m Ekran kartlı 2000den aşşağı bilgisayar olsun düşünmeden alıcam rami 4gb olsun işlemcisi i3 olsun yeterki ekran kartı iyi olsun birde fiyatı 2000 olsun böyle bilgisayar varmıdır ya :p
  • Anladığım kadarıyla pc konusunda biraz acemisin i3 sistem toplama videoları var youtubede vatan pc den toplanmış fakat. Artık ddr4 e geçtik yani ddr4 varken ddr 3 bence geride kaldı ddr4 malum biraz pahalı ama ben yazın o attığım leptop u almayı düşünüyorum. Bu arada her i3 aynı değildir. İ3 olup ucuzada işlemci var bu attığım leptop 6. Nesil i7 kullanıyo. Yinede siz bilirsiniz saten monitör klavye fare alacaksanız 2000 tl nin üstüne yine aynı fiyata denk gelir ama karar sizin

Dostum ben mağazadan alıcağım 2000tl bütçem var vatan,teknosa,bimeks,gold,mediamarkt gibi mağazalardan alacağım. mağazadan elimle b'lgisayar topladıktan sonra onlar montaj yapıyorlarmı yapıyorlarsa mağazadamı kasaya yerleştiricekler eve kadar geliceklermi buna göre masaüstü alırsam hazır alıcam bu işlerden hiç anlamıyorum dostum. (Klavye Monitör Mouse Almıycam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efesusam -- 7 Haziran 2016; 16:37:18 >
  • Bildiğim kadarıyla vatan pc montaj yapıyodu. Ama emin değilim ben notebookcuyum. Bi yere gitmem gerekirse pc den ayrılmak istemiyorum. Ve bence bu asusun pc si gayet hoş 2000 tl bütceye göre biraz aşıyo ama vade farksız 3 taksit filan yaptıkları için bence düşünebilirsin.

Dostum Casperın Masaüstünü Almayı Düşünüyordum Kimse Casper Önermiyor Niye?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.