Legion laptop almak istiyorum ve bu iki model arasında kaldım. Sizce sahibinden alınır mı? Veya önceki nesili almak mantıklı mı? 4070 Legion: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-legion-7-pro-i9-13th-16gb-ram-1tb-ssd-rtx4070-kapali-kutu-1102520331/detay Eski nesil model 46k: 3070 Ti'lı ve 6800H veya 12700H işlemcisi var işlemcide önemli benim için ağır yükte kullanacağım için. Ayrıca 4070'li modelin 5I modelide var 3K daha pahalıya. 4080 Legion'u yurt dışından bir tanıdığım satın alıp getirecek eğer ayarlanırsa bu da ayrıca çok farklı laptop seçenekleri doğuruyor. Sizce yurt dışından getirtirsem Legion mu seçmeliyim yoksa MSI, ASUS gibi farklı markalardan mı seçmeliyim? Aklınızda bulunsun böyle deli gibi RGB'li öne çıkan bir dizayn istemiyorum Legion 7 Pro'lar gibi veya MSI Stealth 17 Studio gibi olabilir RGB az ve öz Legion 7 Pro da çık ışıklı filan derseniz onun en azından altındaki ışık barı kontrol ediliyor istemezsem kapatabiliyorum o yüzden örnek verdim. Yani kısaca durum bu sizce bu durumda hangi marka alınmalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Leptop önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Ben kendim için alacak olsaydım;
- Lenovo Legion İntel işlemcili olanı tercih ederdim.
-Sahibinden de de satılan Yurtdışından getirilmiş bugünkü kurla 2180 usd gibi bir rakkamda Lenovonun US kendi satış sitesinde de 2069usd gibi
-Sahibinden de de satılanı açıp kontrol etme imkanı verecek mi? belli değil Yakınız Yurt dışından aldığını Kontrol edip sorunluysa değişime gönderebilir.
-Vangate uygulaması üzerinden RGB yi kapatabilirsiniz yada istediğiniz renkte kullanırsınız,
-Garanti ister yurtdışından alınmış olsun ister Sahibindeki ürünü TR de geçerlimidir buna bakmak gerekir ,
-Sahibindeki ürünün garantisi Nisan 2023 de başlamış gözüküyor
Kısaca Yakınınıza Yurtdışından aldıracağınız ürünü Kontroledip getirecekse yurt dışındaki Lenovo Legion olur..
-
Avrupadan (almanyadan) gelecek
Garantisi başlamışmıdır bilemiyorum kapalı kutu bandrolü üstünde
Gidip elden alınacak sorulursa belki izin verir
Lenovo türkiye gseantili olmalı uluslararası garanti kabul etmiyor lenovo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca yurtdışından alırsam 4080 alma şansımda olabilir
Legion u seviyorumve çoğu fps testlerindede harika sonuçlar veriyor 4080 versiyonu ve almanyadaki mediamarkt sitesinde 50k civarında satılıyor bu yüzden şuanlık onu düşünüyorum yurtdışından alırsam.
Peki faeklı önerdiğiniz model var mı ? Msi ın stealth 17 studio su gibi mesela ? Ayrıca yurtdışında fiyatlandırması baya iyi asus rog strix g16-18 in ama tasarımları çok keskin okula götürülmez bana göre. Daha sade olmalı ama o rgb li oyuncu laptopu görünüşünüde pek kaybetmemeli bana göre . Ayrıca lenovolarda olan aspect ratio olmalı bana göre 16 ya 10 du sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç kullanmadığım ürün markaları olduğundan, Msi yada Asus için Önerim yok,
10. nesil Legion5 kullanmış biri olarak; Lenovo Legionuda dediğim gibi İntel versiyonlu rtx4080 olanı tercih edin 50K ise aynı ürün burda yani TR de bu 80-90k olacaktır..
Seçtiğin Legion'nun detaylarına Lenovonun kendi sitesinden de bakabilirsin
-
Okula götürmek için oyuncu bilgisayarları ağır kalır..
Bütçen yeterliyse Kalemli ,Klavyeli 10-12 inch arası tabletler daha uygun olacaktır.8K-9K bir bütçe ile HUAWEI MatePad 11 gibi (Google servisleri hariçtir ) daha uygun olur..
-
Benim masaüstüm yok ne yazıkki ve sadece okula götürmek dışında çokta gezdiğim için gaming laptop alacağım. Tablet istesem elimde eski bir ipad var zaten onu kullanırdım. Oyunda oynayacağım için gaming laptop alıyorum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X