Bildirim
Caspianda satılık 7 char (Warrior,Cleric,Wizard,Rogue) Uygun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selam dostum. gittigidiyor üzerinden nasıl satış yapıyosun ? bir riski varmıdır ? Aydınlatırsan beni sevinirim :) -
Selamlar,
Kredi kartı ile satış yapılıyor gittigidiyorda. Prosedürü biliyorsunuzdur belki bilmiyorsanız şöyle işliyor. Kredi kartınız ile gg sistemine ödeme yapıyorsunuz. Paranız onların havuz hesabına aktarılıyor ve bana mesaj geliyor ürününüz satıldı diye. Bende sanal kargo bilgisi verip size bilgileri teslim ediyorum. Sizde kontrol ediyorsunuz değiştiriyorsunuz ve onay vererek paranın bana aktarılmasını sağlıyorsunuz. Sizde de bende de risk kalmıyor çünkü siz kontrol edip, değiştirip öyle onay veriyorsunuz. -
Günceldir. -
DeaDLocK gittigidiyor üzerinden satılmıştır. -
Günceldir. -
peki onay vermessek ne olur :) charı aldık size onay vermedik ? -
Ürünler gg tarafından karşı taraf onay vermediğinde 3 gün içerisinde onaylanıyor eğer hiç vermemekten bahsediyorsanız, gg'ye bildiriyoruz teslim edildiğin ancak inkar edildiğini. Onlarda gerekli çalışmayı yapıp veriyorlar onayını zaten şimdiye kadarda böyle bir problem yaşamadım. Sonuçta kredi kartı ile yapılan alışveriş ve belli bir yaş aralığını kapsıyor. -
günceldir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X