Şimdi Ara

Casping Riven Montage #4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler,uzun aradan sonra yeni montaj koydum.Obs ile çekilen yerler yayından olduğu için çok kastı , hem yayın tekrarından obs ile tekrar çekio sony vegas ile renderlerken kalitenin düşmesinden dolayı takılmalar oldu,fakat replay ile çekilenler tam gaz hd olarak devam.Buyrun video ;

https://www.youtube.com/watch?v=tymz7I71Nm0

www.facebook.com/casping.lol
    www.twitch.tv/casping_

İyi seyirler arkadaşlar

• Guzel montage

Dariye karsi nasil oynuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     Casping Riven Montage #4
    edit: montage ların başında heronun yürümesinin konulması kadar itici birşey görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 14 Ekim 2015; 11:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

.
     Casping Riven Montage #4
    edit: montage ların başında heronun yürümesinin konulması kadar itici birşey görmedim ben

ayrı bi intro yapıcam ya 5 6 snlik okadar :) genede sağol yorumun için.

• Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer videolarını da izlemiştim kaliteli buldum bazı yerleri kesmen gerek şu riven ile kaçış haricinde çok fazla almışın bazı yerleri olayı görsek kafi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casping

quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

.
     Casping Riven Montage #4

ayrı bi intro yapıcam ya 5 6 snlik okadar :) genede sağol yorumun için.

Bu arada aatrox khazix gibi herolarin da montagelarını da bekliyorum yok rivendır zeddir vaynedir bunlar itici geliyor artik.server riot saolsun sinirsiz mekanik vermis herolara bu herolari spamlayan veletlerden gecilmiyor.bu hareketler normal geliyor artik

• ww kesip videoya koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

ww kesip videoya koymuş

Knock up ile suspension'u bozmuş orada, o yüzden montajda o klip. Gayet güzeldi bence sırıtmıyor yani.

Bu çocuğu seviyorum ya ben, Türkiye'deki 5 Bin özürlü Riven main'inden farklı. Allahdiyenriven ünlü olacağına bu çocuk ünlü olsun. En azından biri gelecek vaadediyor, yetenekli. Küfürsüz müfürsüz tertemiz yayın yapıyor denk geldiğim zamanlar izliyorum. Anakin sleper izleneceğine bu çocuk izlensin, belki sektör gelişir de hakeden insanların önü açılır. Kötü mü olur Türkiye'den de Best Riven NA gibi genç bir yetenek çıksa...

• Başarılı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.