evet soru başlıkta gayet net (her ikisinide rahat kullanabiliyorum)
cnaım kardeşim casopia lanede fena ustunluk sağlıyo damgeleri iyi early mid ve late gamdede gücü sağlam ama ezreal earlyde iyi vuruo midde latede çöp san bunu diyim
Ez daha eğlenceli ve ad build kullanabiliyor,skinide varken alırsan avantajlı çıkarsın.Ayrıca ez kolay kaçabiliyor ve ulti harici bile uzaktan çalışabiliyor.
ez daha eğlenceli uçmalı kaçmalı bi hero
Yine hiç ilgisiz iki heronun karşılaştırması ile birlikteyiz sayın forumcular. AD Ezreal için ve Cassiopea için rune'ler var ise ben ikisi de derim. İkisini de oynayabiliyormuşsun nasıl olsa, benzemediklerinden birinden sıkılırsan diğeriyle oynamak seni sıkmaz. İlk kimi aldığın önemsiz. Ben ilk Cassiopea'yı almıştım.
Bence Cass :)
Ezreali ilk oyuna başladığımda kadın sanmıştım biraz daha dikkatli bakınca ve arkadaşlarımın söylemesiyle erkek olduğunu anladım. ( Kaylenin kadın olduğunu da bilmiyordum skinlerine bakana kadar)
Sonra bir daha bu champlere ısınamadım nedense
quote:
Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe
Bence Cass :)
Ezreali ilk oyuna başladığımda kadın sanmıştım biraz daha dikkatli bakınca ve arkadaşlarımın söylemesiyle erkek olduğunu anladım. ( Kaylenin kadın olduğunu da bilmiyordum skinlerine bakana kadar)
Sonra bir daha bu champlere ısınamadım nedense
bende seninle aynı durumdayım (*kayle konusunda ezreal'i anlamıştım )
hero seçimine gelecek olursak sırayla ikisini de al derim hangisini ilk alacağın sana kalmış