Şimdi Ara

Cassi mi Ezreal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet soru başlıkta gayet net (her ikisinide rahat kullanabiliyorum)

• cnaım kardeşim casopia lanede fena ustunluk sağlıyo damgeleri iyi early mid ve late gamdede gücü sağlam ama ezreal earlyde iyi vuruo midde latede çöp san bunu diyim
  • Ez daha eğlenceli ve ad build kullanabiliyor,skinide varken alırsan avantajlı çıkarsın.Ayrıca ez kolay kaçabiliyor ve ulti harici bile uzaktan çalışabiliyor.
  • ez daha eğlenceli uçmalı kaçmalı bi hero
  • Yine hiç ilgisiz iki heronun karşılaştırması ile birlikteyiz sayın forumcular. AD Ezreal için ve Cassiopea için rune'ler var ise ben ikisi de derim. İkisini de oynayabiliyormuşsun nasıl olsa, benzemediklerinden birinden sıkılırsan diğeriyle oynamak seni sıkmaz. İlk kimi aldığın önemsiz. Ben ilk Cassiopea'yı almıştım.
  • Bence Cass :)

Ezreali ilk oyuna başladığımda kadın sanmıştım biraz daha dikkatli bakınca ve arkadaşlarımın söylemesiyle erkek olduğunu anladım. ( Kaylenin kadın olduğunu da bilmiyordum skinlerine bakana kadar)

Sonra bir daha bu champlere ısınamadım nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Bence Cass :)

Ezreali ilk oyuna başladığımda kadın sanmıştım biraz daha dikkatli bakınca ve arkadaşlarımın söylemesiyle erkek olduğunu anladım. ( Kaylenin kadın olduğunu da bilmiyordum skinlerine bakana kadar)

Sonra bir daha bu champlere ısınamadım nedense

bende seninle aynı durumdayım (*kayle konusunda ezreal'i anlamıştım )

hero seçimine gelecek olursak sırayla ikisini de al derim hangisini ilk alacağın sana kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Caitlyn ne durumda ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cinsiyete bakıyorsan(saçmalık) ezreal al zaten,cassiopeia insan bile değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.