Şimdi Ara

Cassiopeia hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dps mage arıyorum ve alabileceğim şampiyonlardan birisi de cassiopeia. ne dersiniz, nasıldır ? mobilite benim için bir detay değil bu arada eğlenmek için.

• E'si yeter
  • İyi çar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz zor. Ama alışırsan güzel.
  • Mobil olması önemli değil ise almalısın. Gayet iyi bir şampiyon.
  • Pbe de çok güzel bir buff var oyuna eklenince çok güzel verim alirsin.Bir iki video izleyerek taktikleri kavrayabilirsin.Suanki olay tear ve pasif stacklamak ama yeni gelecek patch ile birlikte 6 sn de bir stack kazanicak Buda dakikada 10 stack demek hiç bisey yapmazsan.Onun haricinde Zehirli hedefe e kullandiginda zehirinden aldigi hasari kisa sureligine arttiricak tipki Ahri charm gibi %20 arttiriyor 2 kere stacklaniyor Buda earlydeki gucumuzu arrtiricak ve q ya yonelebilecegiz.Sorun varsa bana pm atabilirsin.Suan oynanilabilir ama çok dikkatli olmak lazim yeni patchi bekleyip daha iyi Sonuç alabilirsin.

• Cassiopeia iyi almani tavsiye ederim bekleme süreleri uygun fakat alistigin zaman emin ol herkes e skillinden dolayı scriptsin falan tarz şeyler söyleyecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: malimali1

Cassiopeia iyi almani tavsiye ederim bekleme süreleri uygun fakat alistigin zaman emin ol herkes e skillinden dolayı scriptsin falan tarz şeyler söyleyecektir...

E skili xerathin ultisi gibi degilki bunda script yapicak bi durum yok :( q su script ile kullanilabili

Konuda bi arkadasin dedigi gibi buff gelirse guzel olur, su anki cassio ile onceki cassio arasinda fark var. Change den onceki cassio cok daha iyiydi daha hizliydi baska bi deyisle. Ama hani her karakter guzeldir focuslanicaksan 500 oyun sadece onu oyniycaksan

• Ultisi cok guzel ben azire benzetiyorum q w e harras ultide engelliyor bence iyi

• ben yeni halinde epeyidir oynuyorum oyun başı biraz farma yönelik oynamalısın tanrıçanın göz yaşı ve asırlık çıkıyorum bu aralar biraz pasifim, stack kasmak daha önemli 75 stack olunca biraz birqaz adamı haraslamaya başlıyorum jungle mavi veririse zaten epeyi bi haraslıyorum dediğim gibi oyun başı biraz pasif olmak zorundasın sonra zaten akıyorsun durdurana aşkolsun oyun sonu 3k can 1k ap falan ulaşıyorsun tam rakamlar 1080 ap 3150 can falan oluyor
  • Neden tear ? İzlediğim bjerg maçında direk RoA rushlamıştı karşısında xerath vardı dürtüyodu da baya

• Up, halen build konusunda kararsızım ama şampiyonu çok sevdim

• Pasifi yüklemek için büyü kullanıyorsun ya o yüzden olabilir. Genelde Rylai ve Liandry çıkıldığı için Roa'ya gerek yok bence. Yine de tercih meselesi. Şu build güzel gibi:
    http://www.solomid.net/guide/view/23542-cassiopeia-build-guide-apc-by-skilly

Ataların buyruğu yerine Liandry alınabilir. Kite atabileceğin APC'lerden biri.
  • Cassiop ulti ne oyunlar cevirir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.