Şimdi Ara

cassiopeia smartcast en basiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

quote:

quote:

quote:

Spell vamp ve AA gereksiz.

spell wamp gereksiz mi

Evet gereksiz.

evet ocelote noob olduğundan spell wamp kullanıyor

Reginald noob olduğundan direk Rylai çıkıyor

reginald ın spell wamp kullanmaması gereksiz olduğunu göstermez.iyi oyunculardan biri bunu kullanıyor ve başarılı oluyorsa gereksiz değildir

Regi iyi ap carry oynar. Hatta gözümde en iyisidir. Şimdiye kadar hiç bir zaman spell vamp almadım Cassi'ye eksiliğini de hiç çekmedim. Gayet de iyi Cassio oynarım. Spell vamp'ın gereksiz olduğunu düşünüyorum neden diye soracak olursan çok rahatsız edici ve yanına yaklaştırmayan bir hero zaten. Rylai rush yaparsan karşındaki adam kule altında bile duramaz. Gank falan da işlemiyor Cassio'ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

spell wamp gereksiz mi

Evet gereksiz.

reginald ın spell wamp kullanmaması gereksiz olduğunu göstermez.iyi oyunculardan biri bunu kullanıyor ve başarılı oluyorsa gereksiz değildir

Regi iyi ap carry oynar. Hatta gözümde en iyisidir. Şimdiye kadar hiç bir zaman spell vamp almadım Cassi'ye eksiliğini de hiç çekmedim. Gayet de iyi Cassio oynarım. Spell vamp'ın gereksiz olduğunu düşünüyorum neden diye soracak olursan çok rahatsız edici ve yanına yaklaştırmayan bir hero zaten. Rylai rush yaparsan karşındaki adam kule altında bile duramaz. Gank falan da işlemiyor Cassio'ya.

ocelote ta iyi ap oynar hatta cass en iyi oynadıklarından biri diye biliyorum

bana kalırsa cass a spell wamp gereklidir çünkü birçok caster ın aksine sürekli skill spam yapabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

spell wamp gereksiz mi

Evet gereksiz.

Nasi bi build yapiyosunuz ki cassioya wota alma sunu alma bunu alma ne aliyim?

• Rylai , Rabodan , Zhonya çıkarım sırasıyla. AA gereksiz. Oyun stilim için de spell vamp'ı gereksiz buluyorum. Herkes benim gibi oynamak zorunda değil tabiki de. Spell vamp çıkacağıma rylai'nin 860 ve 435 gold'luk ap itemlarını direk ilk base'de alıp adamı 1.5-2 sn'de öldürmek veya bir kaç q - e spam ile out farm bırakmak varken gereksiz buluyorum.
  • quote:

Rylai , Rabodan , Zhonya çıkarım sırasıyla. AA gereksiz. Oyun stilim için de spell vamp'ı gereksiz buluyorum. Herkes benim gibi oynamak zorunda değil tabiki de. Spell vamp çıkacağıma rylai'nin 860 ve 435 gold'luk ap itemlarını direk ilk base'de alıp adamı 1.5-2 sn'de öldürmek veya bir kaç q - e spam ile out farm bırakmak varken gereksiz buluyorum.

Build tamam nasi bi taktik yapiyoruz cassioda adamlari canini q veya w vurursam saglam goturuyotum ama tutturmasi cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rylai , Rabodan , Zhonya çıkarım sırasıyla. AA gereksiz. Oyun stilim için de spell vamp'ı gereksiz buluyorum. Herkes benim gibi oynamak zorunda değil tabiki de. Spell vamp çıkacağıma rylai'nin 860 ve 435 gold'luk ap itemlarını direk ilk base'de alıp adamı 1.5-2 sn'de öldürmek veya bir kaç q - e spam ile out farm bırakmak varken gereksiz buluyorum.

Reginald'ın wota aldığını gördüm diye hatırlıyorum iem kievde emin değilim. Tek fark buildin başında doranlar ve wota bulunması zaten. Spell wamp olunca cassio düşük cooldownlarıyla çok fazla hp kazanıyo gerçekten. Damage yemeye başladığında spell wamp sayesinde kendi avantajına bile çevirebiliyo. Oce'nin wota-spirit visage-revolver aldığı olur yani. Cassio video guide'ında bu buildi izlemişti yanlış hatırlıyamıyosam, 3 kişinin arasında gezine gezine kesiyodu böyle. Archangel'ın kullanımı son derece düştü artık evet ama spell wampa saçma demek yanlışlık ve/veya önyargıdır bence.
    edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 29 Ocak 2012; 22:03:54 >

• Ne boş adamlarsınız ha :D oce kullanıyo diye en iyisi omu veya sizdemi onu kullanmak zorundasınız? Her saniye skill spamlayan ve bunlardan 2si aeo olan bi championun spell varmp almaması zaten başlı başına bi hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Ne boş adamlarsınız ha :D oce kullanıyo diye en iyisi omu veya sizdemi onu kullanmak zorundasınız? Her saniye skill spamlayan ve bunlardan 2si aeo olan bi championun spell varmp almaması zaten başlı başına bi hata

AoE ama Aynı zamanda damage over time olduğu için az geliyor onlardan. En sağlma spell vamp q ile geliyor.
  • quote:

Ne boş adamlarsınız ha :D oce kullanıyo diye en iyisi omu veya sizdemi onu kullanmak zorundasınız? Her saniye skill spamlayan ve bunlardan 2si aeo olan bi championun spell varmp almaması zaten başlı başına bi hata

mesajın çelişkili
  • Ben almıyorum bir eksikliğini de görmedim. Ne ranked'da ne de normal game'de bir sorun yaşamadım. Rabodan olmazsa direk Rylai çıkıyorum.

Taktik ver demişsin dostum şunları yapıyorum.

Karşımdaki adamlar genelde Cassio'nun neler yapabileceğinden bi haber oldukları için ( çoğu kişi böyle zaten ) eziyorum genelde.

*Doran's ring + Runes = 51 ap ile oyuna başlıyorum
    *Bir kaç tane Q tutturup adamı harraslıyorum.
    *2 level olur olmaz bir Q daha tutturduktan sonra E + Flash + Ignite + Q ... şeklinde adamın tepesine çöküyorum. Genelde FB almışımdır.
    *825 gold olduktan sonra base gidip Boot + Doran's Ring alırım

* 2 doran's ring + bot ile giderim mid'e tekrar.
    *Bundan sonra dakika 8-9 gibi jungler'ın verdiği blue ile karşıdakini düdüklemek çok zor olmuyor.
    *Sağa sola gank atıp kill-asist toplamışsam , gank'e gelen jungler'ı ve middeki ap carry'i öldürüp falan iyi gold elde etmişsim Rabodan'ın 1600 gold'luk item'ını direk çıkarım.
    * Çok gank geliyorsa , karşındakini ezmene rağmen jungler ile birlikte çok yükleniyorlarsa defansif oynamaya başlayıp Rylai'nin hp item'ını ilk önce alırım. Ondan sonra beklerim.
    * Rammus , amumu gibi jungler'lar dive'a kadar götürüyor işi bazen. O zaman veriyorum eline yolluorum.

Forumdan bir arkadaşla bir oyun oynamıştık ranked'da. Cassio ile 3 tripple 1 penta almıştım o maçta. Anlatayım o maçı. Skor 3-18 gibi bir şeydi. Dakika daha 23 falan. Adamlar o kadar çok beslenmişler ki anlatamam. Bizim solo top sejuani first game deyip solo top gitti. Kulesini verdi ve 0 - 3 - 0 oynuyordu eleman. İkinci kulenin de 400 canı kalmış düşünün artık o kadar rezil bi oyun dakika daha 23. Bot lane'deki kule de verilince adamlar küt diye geldiler mide. 1 v 5 yapıyorum. İlk kuleyi küt diye indirdiler. Garen 4 0 0 oynuyor. Tanky kasmış. Minion olmamasına rağmen girdiler ikinci kuleye. Hepsinin de yüzü bana dönük. Ulti + W + Q + E spam = Tripple kill + 2 asist : ACE ! Ondan sonra kimse duramamıştı karşımda parçalayıp almıştım oyunu.

Cassiopia'nın spell vamp'a ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum. Harras'layabilen out farm bırakabilen birini görmedim daha. Belki o zaman alırım. Öyle bir durumda tabiki spell vamp'a başvururum.

• quote:

quote:

mesajın çelişkili

Neresi çelişkili? Ben milletin dediğine bağımlı olarak davranmayın demek istedim yani sırf oce yaptığı için değil kendinizde düşünüp ne kadar yararlı oldugunu anlayarak yapın yani
  • quote:

quote:

quote:

mesajın çelişkili

Neresi çelişkili? Ben milletin dediğine bağımlı olarak davranmayın demek istedim yani sırf oce yaptığı için değil kendinizde düşünüp ne kadar yararlı oldugunu anlayarak yapın yani

tamam işte bende mesajımda neden gerekli gördüğümü açıklamıştım oce ise sadece örnek."spell wamp kullanılan cass combatta neler yapar laning i nasıldır merak ediyorsanız ocelote a bakın" demek istemiştim

ikimizde birbirimizin mesajını yanlış anlamışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 30 Ocak 2012; 0:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: Forza.

nasıl kullanılır. E ve W smartcast yapıp mı kullanmak lazım? Q zaten bu şekilde. En basiti nedir? yeni aldım çok zor geldi.

Kişiden kişiye değişir ama ben şahsen ayarlarla hiç oynamıyorum.E yi shifte basılı tutarak atıyorum , direk spamliyor , w yi adam bana yakınsa shiftle , uzakta normal atıyorum , ultiyide adam kovalarken normal atıyorum , adam direk üstüme doğru koşuyorsada shiftle atıyorum.Ayarı değiştirip normal halini smart cast yaparsan bence fail ult yapma oranın artar , zira bir bastımı durduramıyorsun.

Bende bu şekilde kullanıyorum daha mantıklı bence.
  • E yi smart cast'a aldın tamam, en yakındaki kişiye E yi atmıyor mu ? yoksa E yi zehir yemiş champion'a mı atıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

E yi smart cast'a aldın tamam, en yakındaki kişiye E yi atmıyor mu ? yoksa E yi zehir yemiş champion'a mı atıyor ?

e yi imleci getirdiğin adama atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Reginald'ın wota aldığını gördüm diye hatırlıyorum iem kievde emin değilim. Tek fark buildin başında doranlar ve wota bulunması zaten. Spell wamp olunca cassio düşük cooldownlarıyla çok fazla hp kazanıyo gerçekten. Damage yemeye başladığında spell wamp sayesinde kendi avantajına bile çevirebiliyo. Oce'nin wota-spirit visage-revolver aldığı olur yani. Cassio video guide'ında bu buildi izlemişti yanlış hatırlıyamıyosam, 3 kişinin arasında gezine gezine kesiyodu böyle. Archangel'ın kullanımı son derece düştü artık evet ama spell wampa saçma demek yanlışlık ve/veya önyargıdır bence.
    edit: yazım hatası.

kievde yanlış hatırlamıyorsam warmog bile çıkmıştı. cassi nin base damage leri yüksek olduğu için dayanıklılığa daha çok önem veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

quote:

Build tamam nasi bi taktik yapiyoruz cassioda adamlari canini q veya w vurursam saglam goturuyotum ama tutturmasi cok zor

oynaya oynaya alışıyosun q yu tutturmaya.Ama tutturamıyosan şey yap adam tam sabit duruyorsa w at altına sonra yavaşladığı için q ve e spamlemen kolay olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

E yi smart cast'a aldın tamam, en yakındaki kişiye E yi atmıyor mu ? yoksa E yi zehir yemiş champion'a mı atıyor ?

e yi imleci getirdiğin adama atıyor

Teşşekürler ^^
  • ben nidalee ile smartcast kullanırken en son nereye tıkladıysam oraya gidio bide o uzun çizginin yerine nokta çıkıodu onun için ne yapıoz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.