![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1227321/a6cecaa3cc74f0ad2fade8661ca305b9B.jpg)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![yüzbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed fare kopuyor
Merhaba,
Yaklaşık 1.5 sene aldığım mouse şu sıralar oyun oynarken kopma yapıyor. Apex legends ve battlefield 1 oynarken ortalama 20-30 dk sonra mouse kopuyor ve sürekli usb bağlantı sesi gelip gidiyor ayrıca atıyorum tam mouse giderken ateş ettiysem sürekli sol tık takılı kalıp ateş ediyor takılı kalmış gibi,mousenin dongleını sürekli çıkarıp takıyormuşum gibi windows usb tak-çıkar sesi geliyor. Normalde internette dolaşırken veya lol oynarken sorun yok ama bu 2 oyunu oynarken problem çıkarıyor. Dongle çıkarıp bir süre bekleyince düzeliyor ama oyun esnasında da bunu yapmak problem oluyor elbette. Bir arkadaşım problemin ekran kartından kaynaklandığını, bazı internet yorumlarına göre anakart olduğu söyleniyor. Ofisin mousesini eve götürdüm ve oynadım problem çıkarmıyor ve kendi mousemi ofise götürdüm ve iş yaparken problem çıkarmıyor. Yani deathadder mouseum benim bilgisayarımda apex,battlefield gibi oyunlar oynarken kopma sorunu çıkarıyor. Bu garanti kapsamına girer mi veya bu problemin bir çözümü var mıdır? Çünkü çok garip bir problem ve internette çözüm bulamadım.
650.000 TL otomatik araba tavsiyesi
Merhaba,
Zor bela sağdan soldan borçla bir araya getirdiğim maksimumum 650 bin TL ile otomatik bir araba almak istiyorum. Bu arabayı arada annem ve kız arkadaşım da kullanacak. O yüzden daha çok küçük arabalara bakıyordum. Peugeot 208 hoşuma gitmişti ama çevremde herkes ya 208'e karşı geldi ya da Peugeot markasına. Benim de tasarım ve donanım açısından C4 exclusive hoşuma gitmişti. Minimum 2015 ve mümkünse 150.000 kmyi geçmeyenler bakıyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyi araç hangisidir?
Favorilere eklediğim birkaç araç;
KONU SİLİNEBİLİR
|
SİLİNEBİLİR
|
[ALINIK] İstanbul içi bıçak alıcam.
|
[ALINIK] İstanbul içi bıçak alıcam.
|
Bina yıkarken saha dolabını halletmek
|
Türknet asus n17u ve crc yükselmesi
Türknet interleaved-fast path sorunu
|
Türknet 1 haftalık filmin sonu
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 12.745 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)