Şimdi Ara

Cassiopeia ve Hayvaniliği Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Soloq da cass'ı deneyeyim dedim, ne yalan söyleyeyim Lcs maçlarında etkilerini görüyordum lakin bunun gold ve plat kümelerde ne kadar etkili olabileceği hakkında
    tereddütlerim vardı ama üç rank maçımda da win rate aldıktan sonra gerçekten soloda inanılmaz bir damage ve kite a sahip olduğuna inanılmaz keyifle şahit oldum :)

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Son nerften sonra yine de bence çekici yılanımız oldukça mantıklı bir pick olamaz mı? Kaçış mekanizması belki çok dar ama ulti ile inanılmaz
    işler başarabiliyorsunuz... Fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LugazBey -- 27 Mart 2015; 20:16:24 >

• 3 maçında win RATE mi aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSC neydi knk lc waikiki gibi birsey mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyı kesersen başlıyorlar script diye bütün zevki kaçıyor.
  • düzeltme diyelim orada yanlış bir ibare oldu, üç maç üst üste win*
  • konunun dışında benim yazım hatalarımı mı konuşacağız arkadaşlar neyin egosunu kasıyorsunuz çözmüş değilim?
  • Senin yanlışını düzeltmekle egonun ne alakası var
  • Konuyla alakalı olmayan her şeyden bahsediyorsunuz fakat olayın egoyla alakası yok, saygısızlık ve laubalilikten başka bir şey değil yaptığınız.
  • bu oyunu tasiyan cass bi bana denk gelmedi. Bence midde alternatifi cok alinacak herolar arasinda ilk 3e yazmam sahsen

• üstüne atlayan şampiyonlarda biraz zorlanıyor irelia gibi ama sakin kalınıp güzel kite ile çoğu koridoru kazanıyor. son patchde biraz nerf yedi ve bence devamı gelicek.
  • Kite yapmayı biliyorsan çok iyi. Ama mesafe koruyamıyorsan mundonun gün ateşine ölürsün.

• Tr de iyi oynarsan scriptci damgasi yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belden altının yılan olduğunu düşünürsek, hayvani olması bence normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.