Şimdi Ara

Castle Mu [KAPANDI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben oyuna giremiyorum 5 saattir uğraştım sonunda üye olup size bi sorim dedim kafayı yicem
  • Patch yapıp tekrar dener misin?

Bizde bu arada clienti kontrol edelim.
  • patch yaptım başta not fount gibi bi hata veriyodu arkadaşın birindede olmuş bi link vermişsiniz bende indirdim yükledim onu hata kalktı fakat oyunu açarken GameGuard protecting your game. version 2.9.3 by pinko amblemi çıkıyo sonra gidiyo o kadar sanki hiçbişi olmamış gibi öle kalıyo ilk defa başıma böle bişi geldi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegpc

quote:

Orijinalden alıntı: baboyaro

oncelikle hayirli olsun. Clienti Dowland Ettim fakat not found diye hata veriyor. bendemi skntı oldu yoksa cliente ek olarak atilicak birsey mi var ?

Teşekkürler şu eklentiyi kurarsak çözülmesi gerekli.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Alıntıları Göster
    Sorunu Bende Arasdiriyorum Eger Birsey Bulursam Burada Paylasicam Dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosPeh -- 5 Ocak 2013; 18:15:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: panteram

patch yaptım başta not fount gibi bi hata veriyodu arkadaşın birindede olmuş bi link vermişsiniz bende indirdim yükledim onu hata kalktı fakat oyunu açarken GameGuard protecting your game. version 2.9.3 by pinko amblemi çıkıyo sonra gidiyo o kadar sanki hiçbişi olmamış gibi öle kalıyo ilk defa başıma böle bişi geldi :S

Bu durumda GameGuard'a takılan bir şeyler var.

Oyun ile ilgili client harici programlar açıksa winmode ..vb... onları kapatıp deneyiniz.
  • quote:

patch yaptım başta not fount gibi bi hata veriyodu arkadaşın birindede olmuş bi link vermişsiniz bende indirdim yükledim onu hata kalktı fakat oyunu açarken GameGuard protecting your game. version 2.9.3 by pinko amblemi çıkıyo sonra gidiyo o kadar sanki hiçbişi olmamış gibi öle kalıyo ilk defa başıma böle bişi geldi :S

aynen biz de simdi arkadaslarla yeni uye olduk acamiyoruz oyunu, 64 bit bilgisayarlar ama onunla alakali olabilir mi? yan program da yok acik olan
  • şuan baka bi mu oynuyorum sıkıntı yok zaten bu zamana kadar biçok mu oynadım hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı Castle Mu yu oynamak nasip deilmiş demekki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

quote:

aynen biz de simdi arkadaslarla yeni uye olduk acamiyoruz oyunu, 64 bit bilgisayarlar ama onunla alakali olabilir mi? yan program da yok acik olan

64 bit ile ilgisi yok.

Eğer DLL bulunamadı hatası veriyorsa.
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555&fb_source=message

Bu eklentiyi kurmalısınız. Hala açılmıyorsa dediğim gibi oyunla ilgili başka bir yazılım olup olmadığını kontrol ediniz.

ekstra bir hata veriyorsa buraya yazabilirsiniz.

• ortada cikan bir hata yok sorun da orda, cift tikliyoruz game guard in ikonu cikiyor daha sonra siyah bir ekran gelip gidiyor acamiyor oyunu yani. bilemedim ben de.
  • Hayırlı olsun indiriyorum özlemişim mu online ı gececiler varmı serverda ?
  • quote:

ortada cikan bir hata yok sorun da orda, cift tikliyoruz game guard in ikonu cikiyor daha sonra siyah bir ekran gelip gidiyor acamiyor oyunu yani. bilemedim ben de.

Ekran kartı driverın en son güncel sürümü yüklü ise bi öncekini falan yüklemen gerek zannedersem. Serverın birinde denk gelmişti önceki sürümü yükledim sorun kalmadı.
  • quote:

ortada cikan bir hata yok sorun da orda, cift tikliyoruz game guard in ikonu cikiyor daha sonra siyah bir ekran gelip gidiyor acamiyor oyunu yani. bilemedim ben de.

Evet kardes bu ekran kartı güncelleme sorunundan kaynaklanıyor. Çoğu oyuncu karşılaşır bununla. Ekran kartı güncellemesi yapılması gerekiyor. Son sürüm yükleyince geçiyor bu sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bg_gocmen

Hayırlı olsun indiriyorum özlemişim mu online ı gececiler varmı serverda ?

Herzaman Gececiyiz =) Bekleriz Servera.

İsim: SeRSeRi
  • Oyunda WinMu Yu Çaliştiramiyorum Nedendir-Bilgisi Olan Varmı?
  • sorunu buldum ve hallettim sonunda oyundayım 1 haftadır uğraşıyorum bu oyuna gelebilmek için inşallah umduğum gibidir Nick:P4NT3R4 ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Oyunda WinMu Yu Çaliştiramiyorum Nedendir-Bilgisi Olan Varmı?

Güvenlikten dolayı.
    Client içerisinde winmode yapmak için dosyalar var.
  • quote:

sorunu buldum ve hallettim sonunda oyundayım 1 haftadır uğraşıyorum bu oyuna gelebilmek için inşallah umduğum gibidir Nick:P4NT3R4 ;)

sorunu nasil cozdunuz?
  • Çok iyi server valla bayagı eyleniorum :D
  • Biraz eksikleri var en başta adminin oyunla alakası. Çok çevrimiçi olmuyor sorunlar var oyunda görmüyor. 2 gün önce serverın en sağlam adamları bıraktı oyunu çünkü kasamıyorlar. Slot ekleyelim derken olanları da berbat ettiler. Oyununda uzun ömürlü olacağını sanmıyorum ama umarım olur. Eski Castle tadı yok ama arada eski insanlarla karşılaşıp muhabbet etmek hoş oluyor. Zaten onlarda oyuna o umutla geliyorlar. Tıpkı benim gibi.
  • siz servera bağlanabiliyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.