Biraz eksikleri var en başta adminin oyunla alakası. Çok çevrimiçi olmuyor sorunlar var oyunda görmüyor. 2 gün önce serverın en sağlam adamları bıraktı oyunu çünkü kasamıyorlar. Slot ekleyelim derken olanları da berbat ettiler. Oyununda uzun ömürlü olacağını sanmıyorum ama umarım olur. Eski Castle tadı yok ama arada eski insanlarla karşılaşıp muhabbet etmek hoş oluyor. Zaten onlarda oyuna o umutla geliyorlar. Tıpkı benim gibi.
Geri bildirim için teşekkürler.
Server hakkındaki geri bildirimlerden haberimiz oluyor ve sorunları belli zamanlarda sıra ile çözmeye çalışıyoruz. Slot konusunda bir çok ekleme yapıldı ve her slotta en az 10 yaratık çıkıyor bunların sayılarını da en çok tercih edilen haritalar da seviyeye göre artırıyoruz. Rastgele bir slot dağılımı yapılmıyor.
Eski Castle-mu tadı olmaz elbet. O zaman ki mu online ile şimdi ki mu online aynı değil malesef. Ve o zamanki yeg ile şimdi ki yeg te aynı değil. Vakit buldukça sorunlar gideriliyor.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun kardeşim.Muonline de hep berberdik.Umarım hayırlısı olur.Allah emeklerine zeval vermesin.Sen azimli birisin ve DÜRÜST.İnsanları oyalamıyacağını,üzmeyeceğini bildiğim için başarılar diliyorum.Yeni açılan serverler de ,birde free dosya kullanıyorsanız ufak tefek hatalar olması normal.zamanla hepsini düzeltir yeg.Güvenle oynayabilirsiniz bence.Ben sahsen mu onlineden soğudum.Eskisi gibi olsaydı biliyorsun.Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: L1zArd
quote:
Orijinalden alıntı: panteram
sorunu buldum ve hallettim sonunda oyundayım 1 haftadır uğraşıyorum bu oyuna gelebilmek için inşallah umduğum gibidir Nick:P4NT3R4 ;)
sorunu nasil cozdunuz?
dostum msconfig den yani pcnin ayarlarından açılısta hizmetlerin tamamını iptal ettim pcden anlıyosan dediğimi yapabilirsin
ne zaman açılacak server bilgi verirmisnz !
Şu an açıldı.
oyunu indirdim ama ekran cok kasıyor donukluk olusuyor renkler birbirine giriyor yardım edebilecek varmı ?
Bilgisayarın donanımı az olabilir. Sistem gereksinimleri yetmiyordur.
eskilerden bir oyuncu olarak şöyle bi bakayım dedım eskıden pc kaldırıyordu amd athlon(tm) mp 1500+1,00 ghz 1,25 gm ram bu özellikler yeterlı yoksa su an bosuna indiriyor olacagım 2 saat sonra onlıne olacagım olursa
kolay gelsin işe yarar oyuna girersem peşimden bi 15-20 kişi sürükler gelırım
Rahat çalıştırması lazım.
Teşekkürler.
sever kapalımı 2 gundur dc veriyo giremiyorum
castle mu serverinin forumunu baktimda ex 702 alalim demis adminler oyunculardan destek isteniliyor 900 tl demisler fiyati sonra karsilik olarak oyun sunariz demisler buraya kdr cok guzel ama sonrasinda su olay gerceklesiyor oyle bir dosyayi dedicated gerekiyor + guncelleme parasi var aylik titans tech alinirsa en saglam grup soyle bir olay oluyor siz orjinal degil bunu belirtim sadece grup calismasi free dosyalardan daha iyi tabiki ama guncelleme paralarini dedicated paralarini nasil cıkaraksiniz kafam almadi boyle yapacaginizi set satisi vip satis vb benzeri ederek daha guzel olmazmi ? oyunculardan 900 tl toplandiktan ssonra devam edebilecekmisiniz 200 tl dedicated 140 tl gunceleme parasi titans tech ornek aliiyorum su anda onlarin freedosyasini kullaniyorsunuz cunku mantıklı bulmuyorum sizi bu yuzden biz guild olarak serverini bırakmıstık degisik sebeplerden Bence bir is yaparken genis kamsamli anlatirsaniz + serverin durumunu aciklarsaniz burada 2 de bir konunuz gereksiz yere yukari cıkmaz gereksiz yere bakmak zorunda kalmayiz
İlk mesajımda da belirttiğim gibi. Mu online'ı sevdiğim için ve istekler geldiği için castle mu açıldı.
Herhangi bir kâr amacı gütmediğimiz için herhangi bir satış sistemi mevcut değil ve muex versiyonuna geçiş olayı oyunu oynayan arkadaşlar kendileri maddi destek vermek istediler.
Eğer arkadaşlar destek bulursa zaten çoğunluk desteği gene ben vereceğim.
Ve gelelim teknik işlerden anladığını varsaydığım BeyazMU. Ücretli dosyaların deci zorunluluğu yoktur bu 1. 2. Ha diyelim ki server doldu taştı artık sunucu dayanamıyor. 20 Kişi * 10 TL = 200 TL o kadar zor değil ---
Server kesintisi ise makinede bulunun bir problemden dolayı farklı bir sunucuya taşınma işlemi yapıldı ve gerekli bilgilendirme facebook, forum ve foruma üye olanlara mail yolu ile bildirildi zaten.
Benim soylemek istedigim ex 700 gectikten sonra olacaklardi. Anlattiginda mantıklı
ex 700 ne zaman geciyor
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazMu
ex 700 ne zaman geciyor
EX700 için bir gelişme yok fakat, yeni bir düzenleme içerisindeyiz.
Sorun çıkmaz ise serverı resetleyip daha işlevsel bir s6ep3 ile tekrar başlıyoruz.
birde zor bir server insan emeklerine acıyor bazen zırt diye kapanan serverler yüzünden. siz bu işi ne kadar götürebileceğinizi düşünüyorsunuz?
Mu Online serverları neden kapanır?
Şeklinde bir sorgulamak lazım açıkcası. 2007 de ilk castle mu açtığımız zaman bir internet kafedeydi sunucu. 7-8 ay açık kalmış, kapanma sebebi olarakta artık servera destek verilmemesi maddi giderlerin karşılanamaması.
Şu anki sorunlar da gene benzer hatta üzerine eklenmiş gördüğüm kadarı ile. 2007'den bugüne mu online hiç oynamadım sadece uzaktan takip ettim. Yenilikler nedir detaylıca anlat deseniz anlatamam.
Eklenen sorun ise artık server dosyalarının ücretli olması bundan dolayı ücretsiz dosyalar çok arızalı ve bulunmuyor. Bu yüzden de açılan serverlar tat vermeyip kapanıyor. Mu online serverı açmak isteyen, ücretli dosya alanların da giderlerinin artması ancak gelirin düşük olması bir müddet sonra da hiç gelirin olmaması :)
Yeterince serverlara destek verdik mi?
Castle mu'nun hiç bir geliri yok şu an. Kendi imkanlarımız doğrultusunda giderleri karşılıyoruz. O da Mu Online'ı sevdiğimiz için. Serverın ömrü = oyuncu sayısı + oyuncu desteği
Ve birazda server yöneticilerini tanımak gerekir ben kurumsal bir firmada yazılım uzmanıyım. Bundan dolayı da server gereksinimlerinin çoğunu kendim karşılayabiliyorum herhangi bir sorun olduğunda müdahale edip çözüme kavuşturmamız bizim için biraz daha kolay.
Game Masterlar ise; bu oyunu sürekli oynayan bilgili arkadaşlar onlar oyun yönetiminden daha iyi anlıyorlar. Yenilikleri biliyorlar ve yardımcı oluyorlar.
Umarım tatmin edici olmuştur. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: yegpc
quote:
Orijinalden alıntı: Anumis
quote:
Orijinalden alıntı: yegpc
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazMu
ex 700 ne zaman geciyor
EX700 için bir gelişme yok fakat, yeni bir düzenleme içerisindeyiz.
Sorun çıkmaz ise serverı resetleyip daha işlevsel bir s6ep3 ile tekrar başlıyoruz.
birde zor bir server insan emeklerine acıyor bazen zırt diye kapanan serverler yüzünden. siz bu işi ne kadar götürebileceğinizi düşünüyorsunuz?
Mu Online serverları neden kapanır?
Şeklinde bir sorgulamak lazım açıkcası. 2007 de ilk castle mu açtığımız zaman bir internet kafedeydi sunucu. 7-8 ay açık kalmış, kapanma sebebi olarakta artık servera destek verilmemesi maddi giderlerin karşılanamaması.
Şu anki sorunlar da gene benzer hatta üzerine eklenmiş gördüğüm kadarı ile. 2007'den bugüne mu online hiç oynamadım sadece uzaktan takip ettim. Yenilikler nedir detaylıca anlat deseniz anlatamam.
Eklenen sorun ise artık server dosyalarının ücretli olması bundan dolayı ücretsiz dosyalar çok arızalı ve bulunmuyor. Bu yüzden de açılan serverlar tat vermeyip kapanıyor. Mu online serverı açmak isteyen, ücretli dosya alanların da giderlerinin artması ancak gelirin düşük olması bir müddet sonra da hiç gelirin olmaması :)
Yeterince serverlara destek verdik mi?
Castle mu'nun hiç bir geliri yok şu an. Kendi imkanlarımız doğrultusunda giderleri karşılıyoruz. O da Mu Online'ı sevdiğimiz için. Serverın ömrü = oyuncu sayısı + oyuncu desteği
Ve birazda server yöneticilerini tanımak gerekir ben kurumsal bir firmada yazılım uzmanıyım. Bundan dolayı da server gereksinimlerinin çoğunu kendim karşılayabiliyorum herhangi bir sorun olduğunda müdahale edip çözüme kavuşturmamız bizim için biraz daha kolay.
Game Masterlar ise; bu oyunu sürekli oynayan bilgili arkadaşlar onlar oyun yönetiminden daha iyi anlıyorlar. Yenilikleri biliyorlar ve yardımcı oluyorlar.
Umarım tatmin edici olmuştur. Teşekkürler.
tatmin edici oldu gayet :)
bende uzun zamandır oynamıyor. inşallah güzel server olurda iyi vakit geçirilir. şimdiden başarılar diliyorum