Şimdi Ara

Castlemu 1.03n+season II (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helal sana asena gibi kıvırıyorsun tahsın bu arada ben kimmiyim Abuzer anladın sen onu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Orjinalden alıntı: espresto

birincisi suan server cihazi bir cafe dedir cift cekirdekli birr server cihazdir .
    ikincisi akil basta deil yastadir 17 yas deildir 18dir buy cafe sahibi deildir. ama server kurulmasini yardim eden bir kisidir yas onemli deil icraat onemlidir.

ucuncusu 30 yaisnda olupta bir seyden anlamayani deil 5 yasinda olup ise yarayani tercih ederim. ne serverrlear var forumu flan daha duzgun yok. biz daha kurar kurmaz wep sitesi hazirladik clienti onemli yerlerini tr yaptik ayrica bulundugu il de cok nadir elektirk kesilmesi vb seyler olur bunun gibi seylerlede playeir magdur etmicez...
    server cihazinin bulundugu cafe gece 3-4 e kadar acik tutoz ve sabah acilior.
    biz playeerrlarin res gelme gibi bir korkusuda yasatmamayi dusunoz yani sole misal 1-2 sene sonra res atcaz gdip tumden 0 ,dan deil karakterlerin belii miktar pointleri dusurulurek misall toplam pointin 10 /1 kadar ponit vererek eski oyuncularimizida canini sıkmamıs olmasıını planliyoz.
    yeni serverimizda res gelcek die bir korkunuz olmucak tir buda mu serverlarinda bi ilk oldugunu dusunuoz...

Castle -mu kalici ve uzun birserver olacaktir isteseniz de istemesinizde...
    Saygilar..

Kendi charı banlandı diye forumu kapatmak icraat değildir. Şerefsizliktir.

Modeme flood atıp server'i off yapmak icraat değildir. Şerefsizliktir.

Forumlarındaki yetkisini silince host'un elinin altında olmasından yararlanarak kendisine webmaster yetkisi yazmak icraat değildir. Şerefsizliktir.

Server'i isteyip te havasını aldıktan sonra sırf gıcıklık olsun diye db'leri yedeklememize izin vermeden silmek te icraat değildir. Şerefsizliğin alasıdır.

Kendisini uyarmamıza rağmen kafasına göre davranan, sonucunda da GM'liği elinden alınan, sonra da gelip bizden GM'lik isteyen kişi şu anda reklamını yaptığın server'in adminidir. Çıkıp ta bir tanesine itiraz etsin. Tabi itiraz etmeye yüzü varsa...

Kişiliksiz biri olduğunu yüzüne de söyledim onun. yine gelsin yine söylerim.

Tahsin bana onun avukatlığını yapma. Server admininin nasıl bir kişiliğe (kişiliksizliğe) sahip olduğunu çok iyi biliyorum.

Admininizin asıl amacı para kazanmak.(bu sözler kendisine aittir)
    Ve sen kalkmış item, donate, premium satışı yoktur diyorsun.

premuum devree girebilir kodlamalari yaptiktan sonra.

dieyeceklerim:;

Castlemu kalici,uzun ,durust, adeletli, bir server olacaktir.....
    vedde para amacimiz yoktu olsaydi doante . item satisaina baslardik .
    ayrica flood gibi basit seylerle server ofline yaptirmayiz...

SAygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 20 Temmuz 2007; 19:18:59 >

• quote:

serverda donate item satisi yoktur.

SAygilar..

Adminin öyle demiyor ama
    Ben bu server'i para kazanmak amaçlı açtım diyor. Bugün birileriyle msn'deki konuşmasını iyi hatırlasın.

3 gün öncesine kadar adamın yaptıklarına tepki gösteriyordun. 3 gün sonra o adamı savunuyorsun.
    3 gün önce GM Zeus o adamdan duyduğu rahatsızlığı belirtiyordu. 3 gün sonra onun server'inde GM oldu.

Gerçi o kişi adamdan sayılmaz, orası da ayrı bir konu.
    Savundukça batıyorsun Tahsin.
    Ya hiç tükürmeyin, ya da tükürdüğünüzü yalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 14 Temmuz 2007; 0:20:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

serverda donate item satisi yoktur.

SAygilar..

Adminin öyle demiyor ama
    Ben bu server'i para kazanmak amaçlı açtım diyor. Bugün birileriyle msn'deki konuşmasını iyi hatırlasın.

3 gün öncesine kadar adamın yaptıklarına tepki gösteriyordun. 3 gün sonra o adamı savunuyorsun.
    3 gün önce GM Zeus o adamdan duyduğu rahatsızlığı belirtiyordu. 3 gün sonra onun server'inde GM oldu.

Gerçi o kişi adamdan sayılmaz, orası da ayrı bir konu.
    Savundukça batıyorsun Tahsin.
    Ya hiç tükürmeyin, ya da tükürdüğünüzü yalamayın.

para amacli acilsa idi guzel iitemlerin cikma olasiligida yok gibi birsey olurdu.

sanada bazi selerde tepki veriodum ama saygimi yitirmedim. yitirmemde.
    ben taritsmak istemiorum herkes server oynar ii mi gotumu gorurler....
    suan server kurulalli 1-2 gun oldu oyunda bulunan plaersayisi cogu zamn 15 oldu bile....
    reklamda daha dogru durust yapmadik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 22 Temmuz 2007; 0:18:13 >

• zaten o 15 kişi kafeden oynuyorkı :D:D
  • cafeen oynuyan yok ki varda 3-5 gibi suan saat gece 1 serverk urulali 2 gun olmadi online saysi 15
  • 3-5 ksidie surekli oynucak hali yok bide server guzel herkesi beklerim...
  • geliyorum ben kardesim nickim:EhRaN
  • buyur gel ortam baya guzel gerci sohhbet var resler az:D
  • bu serverin admini kim yaff msn ni versene konusuruz
  • oyundan da konusuruz ya
  • şuan server offline heralde msn verde konusak biras sohbet edek
  • SLMLAR ARKADASLAR BENIM ANLAMADIĞIM BIRSEY OYUNDA SUAN 15.35 İTİBARİ İLE 2-3 KİŞİ KASIYOR LEWEL ATIYOR. FAKAT OYUNA GİRİLMİYOR. DİREK DC ANLAYAN VARSA . BİR AÇIKLAMA YAPSIN. ADALETLI OLMUYOR BU İŞ. LÜTFEN YA TAM KAPAYIN SERVERİ. YADA BİZLERİDE İÇERİ ALIN. GIREMEYEN INSANLAR NE YAPSIN. HASSAİYET LUTFEN.
  • as da kardes sen kastıklarını nerden bilion siteye giriormu
  • EVET KARDES BIRAZ ONCE YAZIYI YAZDIĞIMDA SITE ACIKTI. ONLINE DI VE 4 CHAR. LEWEL ATTIKLARINIDA SITEDEN TAKIP EDIYORDUM . CHARLARIN ISMILERINIDE BILIYORUM. INSALLAH BIR DAHA BOLE AKSILIKLER CIKMAZZ UZUN OMURLU BIR SERVER ISTIYORUZ YAAA. O BAKIMDAN. BY KARA HİSAR EFESİ
  • Alışın böyle şeylere
    Serverin olduğu cafeden oynayanlar onlar...
  • ya isteyen gelebilir isteyen gelmez su anda canavar gibi server var kapimiz herkese acik fıstık gibi server ne karistiriyonuz bilmiyorum ben king muyuda oynadik laf ettik mi size hayir ne guzel oynuyoduk google reklarmlari disinda zevkliydi:S
  • casltemu sezon III calismalari yapior.
    Ayrica maya kantiuri castle siege eventleri tam olarak aktif ypamak icin calismalarimizda var.. 3.nesil kanat 7 ek harita ddeisk item vesayre eger acik bulmassak verisyonumuz 1.03n+Sezon2+sezon3 olacaktir.

saygilar.
  • quote:

casltemu sezon III calismalari yapior.
    Ayrica maya kantiuri castle siege eventleri tam olarak aktif ypamak icin calismalarimizda var.. 3.nesil kanat 7 ek harita ddeisk item vesayre eger acik bulmassak verisyonumuz 1.03n+Sezon2+sezon3 olacaktir.

saygilar.

kantiuri değil Kantru
    Ayrıca Season III olarak şu anda sadece skin'leri yapabilirsiniz.
    1.03N + Season II + Season III olmaz.
    Yanlış bilgi vermeyin
    Element uydurmayın

• yoo elemant uydurdugumuz dei lyazimi ii oku istersen sezon2+sezon ııı diyorum koreceide turceide cevirdik ve yeni harita larda var 7 adet sanirim bunu sezoon ıı e birlesitrmek istiyoruz
    full sezon ııı wepzenin cikarcagi zaten 2008 den once gelmiyecektir. bunlar paket bizde bir seyler yaparak guzel seyler ypamayi calisioz.

ayrica hizli yazdigimdan dolayi harf hatalar yapabilirim. vala anlayisi gıt olan arkadas onu anlamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.